Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hoşş geldinn canımbnede neredeyse kapatıyodumm kimse yok diyeee nasılsın belirtilerin artmış bayaa okudumm ve çok sevindimm

ay cnm ewet sorma bugun azcık bi karnım ağrıdı moralim bozuldu regl mi olcm die ama cok heyecnlıyım bugun sabah 7 gibi bir rüya gördm o kadar sevndim annem umrede ona anlattım direk hayırlı uğurlu olsun bebeğin olcak dedi ck mutlu oldum ayy var ya ağzımın tadı hiç yok bide burnuma sğürekli menemen kokuo

menemen mii hehehe güldürdünbenii acaba canın mı çekiyokii canımm yaa ii inşallah çok olumlu gidiyo inşallah hamişsin hadi bakalım adete 2 gün kala test yap bende 2 gün kala yapıcam varsa çıkar diye düşünüyorumm

canımm hamişler çok rüya görürlermiş harbibende de olmuştu ilk ebbeişimde her uyanıp uyuduğumda farklı farklı rüyalar görüyodumm

ayy ewt hayatım ya bak ateşim dil altından 37 hiç düşmüyo düşmesinde ltf ara ara kasıkalrım ağrıo ve midem yemek yedikten hemen sonra bulaanıo cok sisim anlatamam acayip gazım war bide rahmime iğne batar gibi oluo sendeki belirtiler neler cnm

canım yaa bende hiç belirti yok ilk zamanlar sağ kasık batıyo gibiydi şimdi bişi yokk bazen olucak gibi belirti ama sanırımm psikolojik göğüslerde tık yokk canım düşükten sonra adet sancısı bile çekmez oldum normalde adet öncesi göğüslerim ağrırdı düşükten sonra oda olmadı hiç yanii düşükten 2 adet geçti hala bişi yopk eğer bebk olsada belirti olmaz sanırımm

canımm hamişler çok rüya görürlermiş harbibende de olmuştu ilk ebbeişimde her uyanıp uyuduğumda farklı farklı rüyalar görüyodumm

cnm ruyamı anlatmak istiyorum sana
hayır diyelim hyr olsun rüyamda doğumhanedeyim bembeyaz her yer bi kadın hemseire o da bembeyaz giyinmiş ben doğum yaapıorm ama butun acıyı cekiorm sonra birden acım bitio bi bebek hemsire sarıp sarmlayıp bana verio al dio oğlun ALİ sonra ewe geliorm bi kalabalık bi kalabalık o bir gunluk bebek nasıl gülüo agular fln yapıo bide kıs soba yanı birsürü yemek var ama ben sadece princ pilavı yiyorum ama etler tavuklar bi kalabalık anlatamam

haa bu ara ateşimde çok yüksek değil benimm en fazla 36.4 ölçtümm geçen ay korunuyodum ozman bile daha çok çıkıyodu

canımsınn ne güsel rüya hayır olsunn inşallah kıs valla malum olurmuş hamişlere inşallah sanada malum olmuşturr

yok cnm olmayabilir benm gögüslerim acıo ama gecen aykı gibi cok yoğun deil ama sızı var hafif haif

yok cnm olmayabilir benm gögüslerim acıo ama gecen aykı gibi cok yoğun deil ama sızı var hafif haif

adet belirtilerinin dışında mide yanması ağızdan acı su gelmesi varsa hamişsin haa bide hayatında hiç yaşamadığın kadar gaz sancın varsa adetten en farklı özellşkler bunlar düşük olan bebişimde yaşamıştım bende bunlarıı

iyiyim kızlar hala annemdeyim ya bi yan komşuya geçmiştim siz
neler yapıyosunuz bakalım

göbüşümde seğirme var kız bide değişik olarak mide yanmam var gaz cok var gaz cıkaamayınca midem bulanıo bideeeeee kasıklarım adet gunu yaklaştıktıkcaa araıo ama bilmiiyorum rabbim hyrlısını versn

canım bu belirtilerin hepsi bende var eeeeee ama bebiş yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…