Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayyyy kocama sinir oldummm kardeside vardı yanında cocuk acıkmıs corba içip gelceklermiş ben onu bekliyorum o ne diooo

kızlarr bugün adet günü olanlardan evhan ve melisa da haberimiz var dimii 2 kişi daa vardı dimi

evet saat oldukça ilerlemiş..sizinle yazıştıkça zaman çok hızlı ilerliyor..iyiki varsınız:)herkese iyigeceler..

Ben kahvaltı etmeye gidiyorum diyete başlamam lazım nasıl olacak bilmem çok zor

hoşbuldum canıııımmm,yorgunum yaz kursum varda ordan geldim.nasılsınn..bebiş varmı onu söyle sen

iyi olmaya çalışıyorum tatlım dün ağlama krizi geçirdim akşam 5 gün oldu hala tık yok kızlar hayatımda hiç gecikmez di ama bilmiyom ki varmı yok mu bebiş senin içine ne doğuyo tatlım???????????????

ay canım benim ya gurbette olmak zor tabi olsun eşin olsun yanında yeter yinede sen izmirin neresindensin bak ben de 1.5 yıllık evliyim 10 ay önce 6 haftalıkken düşük yaşadım şimdi o aradan sonra tekrar istemeye başladık kısmet canım benim ya hayırolsun canım benim inşallah bebiş haberi alırsında malum olmuştur sana rüyan

iyiyiz canım sen nasılsın

iyi olmaya çalışıyorum tatlım dün ağlama krizi geçirdim akşam 5 gün oldu hala tık yok kızlar hayatımda hiç gecikmez di ama bilmiyom ki varmı yok mu bebiş sen nasılsın canım ne kadarlık şimdi öğrenebildinmi bu arada kocan ne yaptı dün ayyyyyyyyy çoook merak ettimde?????????????????????**

kızlar siteye ne oldu yine yah yazdıklarımız gitti hep

evhancığım sanada özel msj atmıştım gerek kalmadı okumaya giremiyordumda topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…