- 14 Mayıs 2010
- 331
- 1
ewet canım dün öğrendim hamileyim :Saruboceq:
hayırlı olsun inşallah..uğuruyla gelsin bebeğin...darısı bizlere inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet canım dün öğrendim hamileyim :Saruboceq:
canımmm peki sabah yataktan kalkmadan ölçtüğün vücut ısın kaççç?
canım bu belirtilerin hepsi bende var eeeeee ama bebiş yok:)
hayırlı olsun inşallah..uğuruyla gelsin bebeğin...darısı bizlere inşallah.
masum pisi canımm ali koy adını benim çalıştığım bi dersanede matematk hocası anlatmıştıı bi adamın oğlu olmuş karşısına bi adam çıkmış çocuğun olrsa adını arap koy ypksa başına iş gelir gibi sözler söylemiş adam da çok şaşırmış ve harbiden arap koymuşş adama ne dediys artıkk bayaa etkilenmiş
masumm pisi göğüs uçlarında kararma var mı?
Kızlar yarim saat önce baktım kimse yoktu hoş geldiniz
kocam yağızı cok istio ama yağız ali koyarız olmaza yeterki olsun biii
hoşbulduk cnm nasılsın
kızlar yarim saat önce baktım kimse yoktu hoş geldiniz
kızlarr ben bu eve taşınalı 5 ay oldu taşındığımda alt komşumla tanışmıştımm kız güvenlik görevlisi bana sormuşlardı bebk varmı diy bende yok demiştim sizin var mı demiştim 8 ay oldu evleneli ay yok daha düşünmüyoz demiştii bu gün gördümm kzın karnı bayaa şişmiş hamilee 4 ay olmuştur heralde benim bebişte düşmese şuan 3 aylık olurdu heralde ama rabbim inşallah herşeyii daha ii bilir dimi bi gün bizimde olur nasılsa ALLAH TÜM HAMİŞLERE DOĞUM KOLAYLIĞI VERSİN EVLEDI HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH
kızlrrr bide bnde bundan 4gun önce cok acık pmbe kan geldi yani kan mı bilmiorm pembe bi akıntııı
ADIYLA YAŞASIN İNŞALLAHkocam yağızı cok istio ama yağız ali koyarız olmaza yeterki olsun biii
teşekkürler iyiyim,yazdıklarınızı okuyorum..bu topik baya bir hızlı ilerliyor bugün 30 sayfa okudum:))sen nasılsın?[/QUOTE]zeynepcim nasılsınn
kızlrrr bide bnde bundan 4gun önce cok acık pmbe kan geldi yani kan mı bilmiorm pembe bi akıntııı
Güzel isimmiş benim eşinde ediz istiyor erkek olursa tabi kız olursa da sen koyarsın dedi bende kız ismi olarak ecrin istiyorum anlamı cook güzel allahın hediyesi demek miş