Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

masum pisi canımm ali koy adını benim çalıştığım bi dersanede matematk hocası anlatmıştıı bi adamın oğlu olmuş karşısına bi adam çıkmış çocuğun olrsa adını arap koy ypksa başına iş gelir gibi sözler söylemiş adam da çok şaşırmış ve harbiden arap koymuşş adama ne dediys artıkk bayaa etkilenmiş

kocam yağızı cok istio ama yağız ali koyarız olmaza yeterki olsun biii

kızlarr ben bu eve taşınalı 5 ay oldu taşındığımda alt komşumla tanışmıştımm kız güvenlik görevlisi bana sormuşlardı bebk varmı diy bende yok demiştim sizin var mı demiştim 8 ay oldu evleneli ay yok daha düşünmüyoz demiştii bu gün gördümm kzın karnı bayaa şişmiş hamilee 4 ay olmuştur heralde benim bebişte düşmese şuan 3 aylık olurdu heralde ama rabbim inşallah herşeyii daha ii bilir dimi bi gün bizimde olur nasılsa ALLAH TÜM HAMİŞLERE DOĞUM KOLAYLIĞI VERSİN EVLEDI HAYIRLI VE SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH

zeynepcim nasılsınn[/QUOTE]

teşekkürler iyiyim,yazdıklarınızı okuyorum..bu topik baya bir hızlı ilerliyor bugün 30 sayfa okudum:))sen nasılsın?

olur hayatm rabbim buyuk neden olmasın allhım hyrlısını versin

kocam yağızı cok istio ama yağız ali koyarız olmaza yeterki olsun biii
ADIYLA YAŞASIN İNŞALLAH

zeynepcim nasılsınn
teşekkürler iyiyim,yazdıklarınızı okuyorum..bu topik baya bir hızlı ilerliyor bugün 30 sayfa okudum:))sen nasılsın?[/QUOTE]

EVET CANIM ASLINDA SEN ÇOK GERİDEN GELME SEN GEL SON SAYFAYA Bİ GELİŞME VARMI DE BİZ SÖYLERİZZ

kızlrrr bide bnde bundan 4gun önce cok acık pmbe kan geldi yani kan mı bilmiorm pembe bi akıntııı

İNŞALLAH CANIMM BEN BİLEM HEYECANLANDIM SENİN BELİRTİLERİNE VALLA

Fark etmedim canım bana mesajlar biraz geç geliyor ya o yüzden dir o arada bulaşıklarımi yıkadim geldim misafirim vardıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…