inşallah yanlış bilgi vermiyorumdur ama bunu duysam duysam bu forumdan duymuşumdurcanım benimde rahim ters ve bende endometrium kisti vardı iki kere sezeryan şeklinde ameliyat oldum açık ameliyat yani ona rağmen ben geçensene hamile kaldım ama düştü malesef için rahat olsun tatlım
öyle mi olurmuş nerden duydun kız bunu
tatlım 7 gün geçmiş nasıl dayanıyorsun ben ilk günü başladım valla yapmaya
hoşbulduk evet zemin bembeyazdı 7 gün geçti napıyım bilemiyorum
Sağol canancim bende yumurtlama gününde yükseliçekmi düşüçekmi bunu bilmiyordum bilgi için çok sağol canım
Hoşbulduk arkadaşlar.Umarım isteyen herkez en kısa zamanda kavuşur bebeğine ...Kan testi yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha beklememi istedi .Sizde bilirsiniz heray stresli bir bekleyişimiz oluyor...Bundada mutsuz olmamı istemedi...Eğer olmazsa tekrar klomen kullansammı biraz kararsızım..Aşılama yaptıran varmı aramızda ...bilgi verebilirmi ?
kızlar bu arada bende kalça kısmımdan başlayıp bacaklarıma doğru çekilme vaar ve ağrıyor neden acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
canım benimde rahim ters ve bende endometrium kisti vardı iki kere sezeryan şeklinde ameliyat oldum açık ameliyat yani ona rağmen ben geçensene hamile kaldım ama düştü malesef için rahat olsun tatlım
kızlar bu arada bende kalça kısmımdan başlayıp bacaklarıma doğru çekilme vaar ve ağrıyor neden acaba hamilelik belirtisi olabilir mi
ben aşılama yaptıracagım canım bu ay kaç yıllık evlisin bu arada.Ben beklemek istemiyorum artık aşılama yaptıracagım 3 defa olmassa tüp bebek yaptıracagım Allah yazdıysa anne olmayı olur olmassada yapıcak bişey yok Allahın takdiri deyip kabullenecegiz.
Bacak kasılması hamilelik belirtisi ceylincim,kocaminkuzusu ay kiz ne uzun adin varkaydirigubbakcemile3 belden bacağa vuran ağrı Allah korusunda bel fıtığından olabilir.
slmlar kızlar idrarı yaptım kapta bekliyor doktor gene hamilesin dedi yarın gene kan verdirmeye gidicem bakalım bu sefer ne dicek idrar sapsarı ama bunu söyliyim