amin canımm ama sende düşün bak daha erken dedik bu hallere geldik insan her istediği an maalesef bebek sahibi olamıyoo
arkadaşlar bende hasta olcam dedim acaip kasıklarımda ağrı ve göğüslerim şişti ayırt etmek imkansız ben böyle durumuda beklemediğim için hasta olcam diye düşünüyordum yalnız ben tam hesaplayamamışım yumurtlama döneminin ilk günü ve son günü korunmasız ilşki olmuş ayrıca sperminde 72 saat canlı kalma süresi varmış bilmiyorum bunuda
Haklısın canım,yaşım da ufak değil.
26 yaşındayım,hayalim hep 30'dan önce anne olmak.
ama daha evliliğimizin tadını çıkartmadık,ikimiz de hazır değiliz.
ama dediğin gibi işin o kısmı da var off bilemiyorum..
Özlem herhangi bir sağlık güvencem yok.çalışmıyorum eşimden yararlanarak sigorta yaptırmak istiyorum çünkü ben 3 aydır doktor için ciddi paralar ödedim..tabiki bebeğimiz için buna değer ama zaten stresli bir dönem yaşıyoruz birde maddi yaşamayı hiç istemiyorum...Umarım senin içinde hayırlı olur.Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar benden çok eşim stres yapmaya başladı kaç gündür oda erkek kısırlığını araştiriyor hemen ilk ayda olacak sanıyor o da
aynen efnanim 2.deneme ve oldu yaşım 28 bende aynen 30dan önce anne olmak istiyordum bebek düşünerek yapmadım ve oldu bir sorun yoksa bebek düşünerek yapmamak lazım kesinlikle
Kimse yok mu
Eşinde yaptırmayı düşünüyor bakalım da
ceylinn geçen zaman senin aleyhine oluyo gibime geliyoo eğer bebişin varsa mutluluğu dört dörtlük yaşayamıyosun yoksada kendini şartlandiıyosunn ok mi herşeye hazır hissettiğin anda git doktora
aynen efnanim 2.deneme ve oldu yaşım 28 bende aynen 30dan önce anne olmak istiyordum bebek düşünerek yapmadım ve oldu bir sorun yoksa bebek düşünerek yapmamak lazım kesinlikle
canım bende 2.5 yıl erteledimm tabii eşimde aynı karardaydı düşünmeye başladık 2. ay tuttu düşük oldu sonra beklemek istemediğim halde 3 ay ara dedi doktor dayanamadım 2 ay zor sabrettim ve yine beklemedeyimm bebek öyle bişiki sen istersin gelmez istemezsin gelirr rabbim hayırlısını versin