Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah bu kadar bekleme sonucu hamilesindir bu site sana uğur getirir

merhaba kızlarrrrr bişey sorabilir miyim eşim rüyasında kız bebek görmüş neye çıkar acaba

kız bebek güzel haber diye biliyorum canımm ama bak eşin ilgilenmiyo filan diyosunn eşin okadar etkilenmişki rüyasına bilem girmiş adamcağıızınnn

Ben bu gaz şişkinlik sorununu çatlatma iğnesinden sonra yaşadım...Birkaç gündür mide sorunum var ama psikolojik diye çok üstünde durmadım..Ama regl olmama 2 günüm var ve ben dayanamdığım için test yaptım.dediğim gibi sonuçta ilki bile çok net çıkmadı ama ikinci çizgi çok belirgin değildi..ve heyecandan uzun süre beklediğim halde renkte bir değişim olmadı...

Bütük iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.Umarım Allah hepimize bu mutluluğu nasip eder...Burada olmak daha iyi geldi..

canım teste iki çizginin ikiside mi belirgin değildi anlayamadımm

kız bebek güzel haber diye biliyorum canımm ama bak eşin ilgilenmiyo filan diyosunn eşin okadar etkilenmişki rüyasına bilem girmiş adamcağıızınnn

valla canım ilgilenmiyor gibi duruyor ama dün her şeye hazırlıklı ol kendii fazla kaptırma sonra çok üzülürsün dio meğer ondanmış ilgisiz olması akşam karnıma baktı baktı kızzz valla sen hamilesin diyor

Efnanim yaptığım test sonucu ilk çizgi çıktı ama ikinci çizgi çok belirgin değil hatta çok uçuk pembeydi.

sonunda anladın demek kocişler hep öyle canım bende eşime dedim aynısını bak hamiş kalamayabilirim kendini hazırla diye çünkü önce umut vermiştimm hamileyim heralde diyee şişkimlik falan olunca

Adam demek sen fazla ümitlenme diye ilgisiz duruyormuş...Kıyamam...
Ah bu kocişler....

Hoşgeldin canım.Klomen sonrası agrı ve şişkinlik normal bendede çok agrı olmuştu.Hormonlar 14 gün sonra atılıyomuş vucuttan testte bu yüzden 2.çizgi çıkmış olabilir ama hamilede olabilirsin kan testinde kesin çıkar ama kan testi yaptır.İnşallah kısa zamanda kavuşursun bebegine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…