Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ya ben teste inanmıyorum sanırım benimkini bi görseniz ikinci çizgi çok netti emin olmak içindün kan testi yaptırdığımda bebiş yok dediler buyrun burdan yakın işte hangisi doğru normalde 12 yada 13 ünde olmam lazımdı bak 15 oldu hala tık yok bende oysa göğüsler şişti uçları çok acıyo aşırı gaz ve devamlı uyku modu kesin bende bi anarmallik var sanırım çünkü hiç gecikmezdi acaba ben adete 4 gün kala yani pazar günü ilişkiye girmiştim omu tuttu yoksa :) :) :)

Efnanim yaptığım test sonucu ilk çizgi çıktı ama ikinci çizgi çok belirgin değil hatta çok uçuk pembeydi.

canım yaa şimdi netten pozitif idrar testi örnekleri diye yaz gir bak orda nekadar silik test varsa pozitif demek aynı senin dediğin gibi ama yarın tekrarla testi çünkü hamişsen biraz daha netleşmesi gerekiyo yani gün gün netleşecek canımm

canım valla olabilir çünkü mehtabın teyzeside adete iki gün kala yumurtluyomuş bak sen hem ne dedin akıntım fazlalaştı dedin belkide yumurtladın vede tuttu inşallah evhan inşallah tutmuştur

dimi ahhh bu kocişler bakalım yarın kan testi vereceğim izinli olamam demiştim ben senin yerine izin alırım sen merak etme yarın yaptırırsın dedi bakalım

mircacım hoşgeldin, hakkında hayırlısı olsun ama özlem arkadaşımızın dediği gibi klomen kullananlarda ilacın etkisiyle test pozitif gösterebiliyormuş, istersen bi kanda baktır ama en güzeli adet gününü beklemen

canım valla olabilir çünkü mehtabın teyzeside adete iki gün kala yumurtluyomuş bak sen hem ne dedin akıntım fazlalaştı dedin belkide yumurtladın vede tuttu inşallah evhan inşallah tutmuştur

kız ne ara dedi ben okumadım ya ne bileyim bi görseniz nasıl akıntım var hep ısslak bemneyaz bi sıvı geliyo dünden beri iyice gerçekten öyle bişey varmı acaba ben öyle bişey duymuştum kadınlar bazen adet öncesi ve adet sonrası iki kere yumurtlayabiliyomuş acaba öylemi oldu çünkü hiç adet belirtisi yok bi ıslaklık oluyo doğru wc ye bi bakıyom akıntıymış anlamadım gitti ya

Hoşbulduk arkadaşlar.Umarım isteyen herkez en kısa zamanda kavuşur bebeğine ...Kan testi yaptırmak istiyorum ama eşim biraz daha beklememi istedi .Sizde bilirsiniz heray stresli bir bekleyişimiz oluyor...Bundada mutsuz olmamı istemedi...Eğer olmazsa tekrar klomen kullansammı biraz kararsızım..Aşılama yaptıran varmı aramızda ...bilgi verebilirmi ?

hayırlısı arkadaşım. adet öncesi akıntı azalarak bitermiş ve adet kanaması başlarmış dimi?

Selam kızlar oo ben yokken burası çoşmuş iyi gülmüşsünüz kızlar hepsini okumadım ama.Bende doktordan geliyorum daha iyiyim kiste regli olunca bakacak stres yapam senin vücut meyilli kist yapmaya dedi annem olsa şimdi senin karnın çocuk istiyor çocuk derdi:)) Neyse kızlar böyle rahim eğriliğide hamile kalmana engel değil güçleştirebilir çok sürerse aşılama yaptırırsınz dedi.

Selam canan ben yarın ateş ölçmeye başlıcam da beni bu konuda bilgilendirir misin biraz

canım hergün sabah aynı yerinden aynın saatte yataktak kalmadan ölç ateşini adetten sonra bu değer normal seyrederken bi gün ani düşüş olacak 0.2 0.3 0.4 derece gibi sonra bayaa yükselecek o düşüşte yumurtlamış demek oluyomuş sonra yumurtlmayla beraber adete kadar değer yüksek çıkacak adet gününde değer düşerse bebek tutmamış eğer değer düşmezse bebek tutmuş demek oluyomuşş

slm kızlar ben geldim napıosunuz?

hoşş geldin canımm canımm beklenmeyen adetin ne zman gecikme yaşarmıydın daha önceleri ve test çok çok silikte olsa çıkmadı mı yoksa zemin gibi bembeyaz mıydı?

merhaba arkadaşlar baktım burası şenlenmiş ben yine geldim a.s.

hoşş geldinncanımm

Efnanim netten baktım şimdi.Benim test sonucumdan aynen var.Belirsiz olanlarda pozitif olabiliyormuş ve regl tarihi geçince netleşmiş örneklerde vermişler.Çok tşk ederim sana...

hadi hayırlısı olsun canımmmm annelerimizin lafları hazırdır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimde rahim ters ve bende endometrium kisti vardı iki kere sezeryan şeklinde ameliyat oldum açık ameliyat yani ona rağmen ben geçensene hamile kaldım ama düştü malesef için rahat olsun tatlım

hayırlısı arkadaşım. adet öncesi akıntı azalarak bitermiş ve adet kanaması başlarmış dimi?

öyle mi olurmuş nerden duydun kız bunu

canımcımm bekle bakalım biraz daha şimdi tekrar tets falan yaptırma ok mi ğer 4 gün önce tuttuysa çıkmaz kanda yine

ohhhhbeeeee rahattlaaa acııkkkk bak hamile kalamazsın bebek olamazz diyee bişi yopkkk sabah beri bunu anlatmaya çalışıyomm yaaa anladın demi sonunda inşallah tuacak merak etmeeee sennn stress yapmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…