Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batmaŞüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk.
Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

Adetim 18 gün gecikti hala da olmadım.
Yukarda bir arkadaşın yazdığı gebelik belirtilerinde benim de kırmızı ile işaretlediğim belirtilerim vardı.
Ancak az önce yaptığım test ile negatif sonucunu gördüm.
Daha 5 aylık evliyim açıkcası hazır değildim.
Ama Allah isteyen herkese versin Allah aratmasın ..

kuzu deyiver sen canım,burda başka kuzu yok..
Ben de test yaptıracağım ya, merak ediyorum...

Hamilelik testi mi canım,bu arada kaç yıllık evliydin ne zamandır korunmuyorsun,senin kadar çocuk isteği olanı görmedim kız doğum sancısını bile istiyorsunkaydirigubbakcemile3

Sağol canım ya doktordan geldikten sonra hafiflemiştim şimdi sende iyice rahatlattın,sen endometriumdan mı ameliyat oldun çünkü rahim eğriliğine ameliyat tavsiye etmiyorlar yapışıklığa sebep olabiliyormuş,ayrıca endometriumda rahim eğriliğ yapabiliyormuşr dünden beri çok araştırdımda.

evet bana neler dediler çünkü endometrium devamlı terarlayan bi kisttir çok çektim ben o illetten yapışkanlık olduğu için cocuğum olmayacaktı nerdeyse sol tüpüme kadar akmış zor temizlemiş dr bak ne oldu ben geçen sene ameliyat haziranda oldum eylülde 1,5 aylık hamileydim ozaman herşey ALLATHAN CANIM RAHİMİN TERS OLMASIDA ÇOCUK İÇİN Bİ ETKİSİ YOKMUŞ BUNLARI BANA DR UM KLİNİK ŞEFİ ATİLLA BEY SÖYLEMİŞTİ İÇİNİ ÇOOOK FERAH TUT TATLIM

slmlar kızlar idrarı yaptım kapta bekliyor doktor gene hamilesin dedi yarın gene kan verdirmeye gidicem bakalım bu sefer ne dicek idrar sapsarı ama bunu söyliyim

YA BENİMDE SAPSARI İDRARIM :KK43:

Özlem ben 2 yıllık evliyim..Doktor tüp bebeğe gerek yok dedi ama klomenden sonra aşılama yapabiliriz dedi.Bunun maaliyeti nekadardır bilemiyorum ama beklemek zamanı uzatmakta açıkçası işime gelmiyor.Tabiki takdir Allahındır.Biz elimizden geleni yaparız olmazsada eşimizle ailemizle yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum...herkez için hayırlısı olsun.

Canım ben tedavimi üniversite hastanesinde yaptırıyorum aşılamamda orda olucak sigorta karşılıyor aşılamayı.İlaçlarında belli yüzdesini ödüyosun.Bana 20 tane igne yazdı bide çatlama için igne yazdı 182 tl ödedim eczaneye.Hastaneye bişey ödemiyorum aşılama için.Doçent benim doktorum ona doçentlere muayne olmak için özel muayne ücreti alıyolar oda 100 TL.Ben 4 aydır bu doktora gidiyorum daha 1 defa muayne ücreti aldı benden.Sende bi ünv.hastanesinde olursan tedavini sigortan yada başka bi saglık güvencen varsa tabi masrafsız olur tedavin bide ünv.hastaneleri araştırmayı çok yapıyolar çok ii ilgileniyolar.

2851,37 canım bazı yerlerde 5.hafta gözüküo bazı yerde 4. ki 4.hafta oldu bugun son sat 17 hazirandı canım

Hamilelik testi mi canım,bu arada kaç yıllık evliydin ne zamandır korunmuyorsun,senin kadar çocuk isteği olanı görmedim kız doğum sancısını bile istiyorsunkaydirigubbakcemile3

5 yıllık evliyim,ama ilk defa bu ay korunmadık...
Benimki çok uzun hikaye,maddiyat,sorunlar falan filan...
Bi kere de habersiz bi düşük yaşamışım..
Ya ben evlenmeden de çocuk isterdim hep,küçükken sorarlar ya ne olacaksın diye,ben hep anne olacağım derdim...
İnşallah bir gün olacağım da...

slmlar kızlar idrarı yaptım kapta bekliyor doktor gene hamilesin dedi yarın gene kan verdirmeye gidicem bakalım bu sefer ne dicek idrar sapsarı ama bunu söyliyim

hayırlı olsun arkadaşım. peki ilk kan değerin kaçtı? ben bi defa yaptırdım 452 idi değer. dr bi daha istemedi kan testi

Evhancım sağol canım çok rahatladım oh be,inşaallah sende hamilesindirde rahatlarsın.

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bana verdiğiniz destek için sabahtan beri sizinde canınızı sıktım ama şimdi çok iyiyim umutsuzluğum gitti ve nerdeyse isyan eden halime çok kızdım Allah korusun o kadar sıkıntılar çektim isyan etmedim bunda hemen pes ettim,hep çevrenin lafından sözünden koktuğum için ya çocuğum olmazsa ben o insanlarla nasıl mücadele ederim korkusuydu benimkisi.Ama şimdi kürlerimi yapıcam bu arada bebek konusuna odaklanmamak için diyete başlıyorum kilo verecem diye ben epey kafayı yiyorumda bu arada iyi olur çıtır bir anne olurum.

evet canım belkide çıtır bi anne olman için rabbim bunu emretti sana

Adetim 18 gün gecikti hala da olmadım.
Yukarda bir arkadaşın yazdığı gebelik belirtilerinde benim de kırmızı ile işaretlediğim belirtilerim vardı.
Ancak az önce yaptığım test ile negatif sonucunu gördüm.
Daha 5 aylık evliyim açıkcası hazır değildim.
Ama Allah isteyen herkese versin Allah aratmasın ..

amin canımm ama sende düşün bak daha erken dedik bu hallere geldik insan her stediğian malsef bebk sahibi olamıyoo

5 yıllık evliyim,ama ilk defa bu ay korunmadık...
Benimki çok uzun hikaye,maddiyat,sorunlar falan filan...
Bi kere de habersiz bi düşük yaşamışım..
Ya ben evlenmeden de çocuk isterdim hep,küçükken sorarlar ya ne olacaksın diye,ben hep anne olacağım derdim...
İnşallah bir gün olacağım da...

İnşaallah istediğin gibi olur ama hergün test yapıyormuşsun kafanı bu kadar hamilelikle meşgul etmen iyi değil ki canım strese girersin,bu arada düşük yaptım dediğiniz zaman seviniyorum buna sevinilir mi deme demek ki hamile kalabiliyorsunuz ben daha hamile kalabilirmiyim onu bile bilmiyorum belkide hiç olmayacak:KK43:

arkadaşlar bende hasta olcam dedim acaip kasıklarımda ağrı ve göğüslerim şişti ayırt etmek imkansız ben böyle durumuda beklemediğim için hasta olcam diye düşünüyordum yalnız ben tam hesaplayamamışım yumurtlama döneminin ilk günü ve son günü korunmasız ilşki olmuş ayrıca sperminde 72 saat canlı kalma süresi varmış bilmiyorum bunuda :KK70:

Özlem herhangi bir sağlık güvencem yok.çalışmıyorum eşimden yararlanarak sigorta yaptırmak istiyorum çünkü ben 3 aydır doktor için ciddi paralar ödedim..tabiki bebeğimiz için buna değer ama zaten stresli bir dönem yaşıyoruz birde maddi yaşamayı hiç istemiyorum...Umarım senin içinde hayırlı olur.Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

huysuz gözlüm ilk kan değerim bu benim yarın ikinci olcak benim nedense çok yüksek çıktı.belkide şuanda 1 ay olcak adetimin üzerinden geçeli senin ne zamandı son sat

Kızlar ben çıkıyorum çok uykum var eşim gelmeden dinleneyim sonra yemek yapıcam özel istekleri var beyimin:))

Kızlar benden çok eşim stres yapmaya başladı kaç gündür oda erkek kısırlığını araştiriyor hemen ilk ayda olacak sanıyor o da

X