- 22 Haziran 2010
- 1.873
- 2
canımsın özlemm rabbim herşeyin hayırlısını verir dimii n egüzel düşünüyosun rabbim daha büyük dertlerde korusun bizi
Amin canım.Kaldıramıycamız dertler vermesin rabbim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsın özlemm rabbim herşeyin hayırlısını verir dimii n egüzel düşünüyosun rabbim daha büyük dertlerde korusun bizi
Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batmaŞüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
kuzu deyiver sen canım,burda başka kuzu yok..
Ben de test yaptıracağım ya, merak ediyorum...
esraersoy hoşbulduk cnm napıosun görmüyosun hiç beni
Sağol canım ya doktordan geldikten sonra hafiflemiştim şimdi sende iyice rahatlattın,sen endometriumdan mı ameliyat oldun çünkü rahim eğriliğine ameliyat tavsiye etmiyorlar yapışıklığa sebep olabiliyormuş,ayrıca endometriumda rahim eğriliğ yapabiliyormuşr dünden beri çok araştırdımda.
slmlar kızlar idrarı yaptım kapta bekliyor doktor gene hamilesin dedi yarın gene kan verdirmeye gidicem bakalım bu sefer ne dicek idrar sapsarı ama bunu söyliyim
Özlem ben 2 yıllık evliyim..Doktor tüp bebeğe gerek yok dedi ama klomenden sonra aşılama yapabiliriz dedi.Bunun maaliyeti nekadardır bilemiyorum ama beklemek zamanı uzatmakta açıkçası işime gelmiyor.Tabiki takdir Allahındır.Biz elimizden geleni yaparız olmazsada eşimizle ailemizle yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum...herkez için hayırlısı olsun.
Hamilelik testi mi canım,bu arada kaç yıllık evliydin ne zamandır korunmuyorsun,senin kadar çocuk isteği olanı görmedim kız doğum sancısını bile istiyorsunkaydirigubbakcemile3
slmlar kızlar idrarı yaptım kapta bekliyor doktor gene hamilesin dedi yarın gene kan verdirmeye gidicem bakalım bu sefer ne dicek idrar sapsarı ama bunu söyliyim
Görmezmiyim hiç kız ben nete telefondan giriyorumda biraz zor oluyor kimi mesajim gitmiyor şimdide şarj bitmişti kapandı şarja taktımda o şekilde biraz düzeldi
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bana verdiğiniz destek için sabahtan beri sizinde canınızı sıktım ama şimdi çok iyiyim umutsuzluğum gitti ve nerdeyse isyan eden halime çok kızdım Allah korusun o kadar sıkıntılar çektim isyan etmedim bunda hemen pes ettim,hep çevrenin lafından sözünden koktuğum için ya çocuğum olmazsa ben o insanlarla nasıl mücadele ederim korkusuydu benimkisi.Ama şimdi kürlerimi yapıcam bu arada bebek konusuna odaklanmamak için diyete başlıyorum kilo verecem diye ben epey kafayı yiyorumda bu arada iyi olur çıtır bir anne olurum.
Adetim 18 gün gecikti hala da olmadım.
Yukarda bir arkadaşın yazdığı gebelik belirtilerinde benim de kırmızı ile işaretlediğim belirtilerim vardı.
Ancak az önce yaptığım test ile negatif sonucunu gördüm.
Daha 5 aylık evliyim açıkcası hazır değildim.
Ama Allah isteyen herkese versin Allah aratmasın ..
5 yıllık evliyim,ama ilk defa bu ay korunmadık...
Benimki çok uzun hikaye,maddiyat,sorunlar falan filan...
Bi kere de habersiz bi düşük yaşamışım..
Ya ben evlenmeden de çocuk isterdim hep,küçükken sorarlar ya ne olacaksın diye,ben hep anne olacağım derdim...
İnşallah bir gün olacağım da...
2851,37 canım bazı yerlerde 5.hafta gözüküo bazı yerde 4. ki 4.hafta oldu bugun son sat 17 hazirandı canım