Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

merhaba kızlar efnani actıgın topiği gördüm ordan yola cıkarak seni buldum bende bir ay önce bebegımı kaybettım bizde korunuyoruz su an

merhaba kızlar efnani actıgın topiği gördüm ordan yola cıkarak seni buldum bende bir ay önce bebegımı kaybettım bizde korunuyoruz su an

ayy cnm benim,çok üzüldüm başına gelene,rabbim inş,bidakine sağlıklı hayırlı evlat versin inş.herşey bizler için,rabbim ne derse o olur,yarın mübarek kandil günü kızlar bol bol dualar edlimki rabbim kabul etsin.:1rolleyes:

canım yaaa sen anlıyosan renklerden falan sen yapsan ben beceremiyorum valla

cnm hiç anlama ben o işlerden,yaptın işte ne güzel oldu napcan renklerini filan farklı bişey ifade etmiyolarki sıradan renkler işte,takma kafanııııııııı,güzel olduuu,okeyykaydirigubbakcemile5

iii etmişin canım hoşşş geldin sen nekadar korunmalısın doktor ne dedi?
banada en az 3 korun dedi bir ay olmak üzere işte bende ogustos gibi bırakıcam canım korunmayı sen kendinden bahseder misin biraz yaşın kaç kaç yıllık evlisin ne zaman düşük yaptın

sagol canım evet yarın kandil tutabılen oruç tutsun kızlar bol bol dua edelım dedıgın gibi canım sende kendinden bahseder misin biraz balım

Yok yaa gene olmadı neyse kızlar sonra denerım kocıŞ geldı kaÇıyorum ben yemeĞe ÖptÜm sızlerıııı

tosti daha sonra gelirim sende gel ortak kaderimizi anlatalım birbirimize yaptıklarımızı yapacaklarımızı çünkü tarihlerimiz tutuyo seninle şimdi çıkıorum öptüm senide

cnm benim arkadaşa çaya gidiyorum şimdi çıkmam lazım uygun olduğumda açıp görüşürüz inş.:1rolleyes:

yani gerçekten kızlar bu 22. var bi hayır bakalım allahım sen güzel sonuçlar çıkart yarabbim herşeye kadir bide bizim yüzümüzü güldürsün

:Saruboceq:
hoşbulduk güzelim..ben tam bir yıllık evliyim neden çünkü 21 haziran da evliliğimizin ilk yıldönümü olacak:)maalesef 10 ay vajinusmus çektim..elhamdülillah ki rabbim lutfetti şifaya kavuştum,şimdi de iki aydır bebek için uğraşıyoruz:) , iki adetmde de hayal kırıklığına uğradım,sanırım acele ediyorum,tam 10 aylık vajinusmusum bittiğinde anladım ki şifaya kavuşmamın sebebi kafaya takmamam ve işi oluruna koyuvermemizdi..eminim ki bu da öyle olacak (yani bebek)..ama hiç kolay olmuyor kafaya takmamak :)daha yeniyiz ya olur demi kızlar yaa...yumurtlama günlerine dikkat etmek önemli değilmi hamile kalmak için.rabbimhepimize hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda.:Saruboceq:

merhaba bende katıldım aranıza..bide bişey soracam bu yumurtlama günlerini tam olarak nasıl hesaplıyoruz..

kıııızzzzlar ben geldim :teytey::teytey::teytey: yani arkadaşlar katılmış aramıza hpşgeldiniz diyorum efnanimcim görüşemedik ne zamandır melisa87 de iyice boşladı bizi zaten :çok üzgünüm: melisax testin bozuk çıkmış arkadaşım bekle bencede belkide bu bi işarettir canım

bu arad hakkaten ne çok 22 sini bekleyen oldu melisacım gelsede düzeltse listeyi bi ama efnanimcim seninde hakkını yememek lazım güzel olmuş son liste a.s.

aaaa hoşgeldin maniiiikkkk aaay canım sıkıldı çok ne zaman girsem kimse olmuyo valla nasılsın iyimisin canım bebiş nasıl üzüyomu seni

merhaba bende bugünler çok halsizim sürekli uyuyorum tansiyonum düşük yarın kan değerlerime baktırıcam işe zar zor gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…