merhaba kızlar efnani actıgın topiği gördüm ordan yola cıkarak seni buldum bende bir ay önce bebegımı kaybettım bizde korunuyoruz su an
şimdi oldi cnmmm ellerine sağluk
merhaba kızlar efnani actıgın topiği gördüm ordan yola cıkarak seni buldum bende bir ay önce bebegımı kaybettım bizde korunuyoruz su an
canım yaaa sen anlıyosan renklerden falan sen yapsan ben beceremiyorum valla
banada en az 3 korun dedi bir ay olmak üzere işte bende ogustos gibi bırakıcam canım korunmayı sen kendinden bahseder misin biraz yaşın kaç kaç yıllık evlisin ne zaman düşük yaptıniii etmişin canım hoşşş geldin sen nekadar korunmalısın doktor ne dedi?
ayy cnm benim,çok üzüldüm başına gelene,rabbim inş,bidakine sağlıklı hayırlı evlat versin inş.herşey bizler için,rabbim ne derse o olur,yarın mübarek kandil günü kızlar bol bol dualar edlimki rabbim kabul etsin.:1rolleyes:
banada en az 3 korun dedi bir ay olmak üzere işte bende ogustos gibi bırakıcam canım korunmayı sen kendinden bahseder misin biraz yaşın kaç kaç yıllık evlisin ne zaman düşük yaptın
sagol canım evet yarın kandil tutabılen oruç tutsun kızlar bol bol dua edelım dedıgın gibi canım sende kendinden bahseder misin biraz balım
sizde belki buraya yeni üye oldunuz ve söylediklerinize cvp alamıyorsunuz gelin burda beraber paylaşalım ve yeni hayatımıza birlikte başlayalım sıkıntılarımızı,sorularımızı, beraber çözelim şimdiden hoşgeldiniz...
merhaba bende katıldım aranıza..bide bişey soracam bu yumurtlama günlerini tam olarak nasıl hesaplıyoruz..