Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben geldiiiim. melisiiiim sabah yoktun baktık baktık durduk valla kızlarla. şimdi okudum yazdıklarını bozuk çıkmasına üzüldüm bende mutlu haberi bekliodum. ben bugün aldım test ama dediğimiz gibi benim tek çizgi çıktı gerçi hem adetime 1 hafta var hemde saat 3 fln dı yaptığımda ilk idrar değil yanii. dayanamadım çatladım anlayacağın. şimdide aygın baygın oturmaya çalışıorum. tansyonum feci düştü eşim aldı dersaneden zangır zangır titriyorum

kızlarrrr bakın birisi daha çıktı adet günü 22 si olan
leyuze hoş geldin canım bi çoğumuz ayın 22 sini beklemekteyiz :)))

ben geldiiiim. melisiiiim sabah yoktun baktık baktık durduk valla kızlarla. şimdi okudum yazdıklarını bozuk çıkmasına üzüldüm bende mutlu haberi bekliodum. ben bugün aldım test ama dediğimiz gibi benim tek çizgi çıktı gerçi hem adetime 1 hafta var hemde saat 3 fln dı yaptığımda ilk idrar değil yanii. dayanamadım çatladım anlayacağın. şimdide aygın baygın oturmaya çalışıorum. tansyonum feci düştü eşim aldı dersaneden zangır zangır titriyorum

geçmiş olsun cnm niye öyle oldun acaba sıcaklarmı çarptıki

benimde progestanı bırakalı 2. günüm halen adet olmadım allahım inşş bebişim gelmiştirde ondan olmamışımdır..

ya cidden ne çok 22 haziran var böle:))
bnmde ilaç kullanmasaydım 22 siydi ama ben yrn öğrenicem sanırım sonucu

geçmiş olsun cnm niye öyle oldun acaba sıcaklarmı çarptıki

benimde progestanı bırakalı 2. günüm halen adet olmadım allahım inşş bebişim gelmiştirde ondan olmamışımdır..

çok saol cnmmm. valla sıcaklardandır heralde dediğin gibi birkaç gündür böyle oluyo ama bugün baya bi kötü oldum.

amin cnm umarım meleğin gelmiştir karnışına. çok dikkatli ol bu aralar. test yarın mı yapıcan?

çok saol cnmmm. valla sıcaklardandır heralde dediğin gibi birkaç gündür böyle oluyo ama bugün baya bi kötü oldum.

amin cnm umarım meleğin gelmiştir karnışına. çok dikkatli ol bu aralar. test yarın mı yapıcan?

yarın dra gidicem büyük ihtimalle bakalım..

hoşgeldinnnn şupheciiiiii nasılsın,hayırdır nolmuş öyle ama sıcaktandır bende bugün alış verişten kendimi eve zor attım 1 saat uyuduktan sonra kendime geldim valla.

dersane demişin cnm okuyomusun?

bana noluyosa anlamadım ayın 22 si yanımdan geçmez ama heyecan astı toplu sünnet gibi toplu doğum mu olacak ne???

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

sevimsizim-----------------4 HAZıRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZıRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZıRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZıRAN hihoyyyt
melisax---------------------21 haziran
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
bsbırkin-------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziran
leyuze ----------------------22 haziran
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- GECıKME 2 GÜN hihoyyyt

HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar aslında listeyi melisa87 yaptı ben pek anlamıyorum renkleri filan ama o işe başladı pek uğrayamıyo sanırım

X