Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ay hiç sormayın bi ara kafayı bozmuştum o adamla her gün gazete alırdım sırf onu okumak için bazeen onda da dalga geçiyorlardı resmen yok kız arkadaşımı öptüm hamile kalırmı falan diye ay adamın cevaplarına bayılıyordum ama

ay hiç sormayın bi ara kafayı bozmuştum o adamla her gün gazete alırdım sırf onu okumak için bazeen onda da dalga geçiyorlardı resmen yok kız arkadaşımı öptüm hamile kalırmı falan diye ay adamın cevaplarına bayılıyordum ama

adamın cevaplar süper, moral bozgunluğuna birebir kaydirigubbakcemile3

kızlar ya yazdıklarımızın altında beğen facebookta beğenen ilk kişi sen ol yazıları çıkmış nasıl yani anlamadım bizim her yazdığımız faysde çıkıcakmı herkes beğenebiliyormu anlamadım

şimdi kaybolmuş kızlar yoksa halisülasyon mu görüyorum ne :KK1: kızlar ben çıkıyorum şekerler akşama girebilirsem görüşürüz kendinize iyi bakın :KK3:opuyorumnanaktan

ya kızlar kanda kaç günde belli olur hamişlik, benim bel ağrılarım çok arttı,dayanılmaz olmaya başladı,gidip kan testi yaptırsam çıkar mı ki erken mi ki.
Ona göre ağrı kesici atmak istiyorum ama,içemiyorum da...

Merhaba arkadaşlar ...
Uzun zamandır siteyi ve yazılarınızı takip ediyorum.ama burada bu paylaşımları yapacağımı hiç düşünmemiştim.Sizin ortak paylaşımlarınız ,samimi cevaplarınız benimde üye olmama sebep oldu diyebilirim..ve 1 yıldır bebeğimizin olması için stresli karmaşık bir uğraş veriyoruz.Benim tüm kontrollerim yapıldı herhangi bir sorun bulunmadı.Fakat eşimde bebeğimizin olması için yeterli sperm bulunmakta fakat hareketlilikten dolayı bunu engellemekte.Geçen ay doktorum klomen kullanmamı istedi ve sonrasında çatlatma iğnesi yaptırdım..Çünkü doktorum tüp bebeğin benim için gerekli olmadığını söyledi.Bu ay ise regl olmama 2 gün var ...okadar stresliyimki dün bir test aldım ..sonuc ikinci çizgi çok belirsizdi..Bu bekleyişin nedemek olduğunu enaz benimkadar iyi anlıyorsunuzdur.Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.Klomen kullanan arkadaşlar ve bunun sonucunda yaşananları benimle paylaşılarsa çok sevinirim .Ben çatlatma iğnemden sonra sancılı ve çok şişkin bir 10 gün geçirdim ..Bunlar normalmidir?ve test sonucu çok uçuk belirsiz bir çizginin olması mümkünmü ?...

Merhaba arkadaşlar ...
Uzun zamandır siteyi ve yazılarınızı takip ediyorum.ama burada bu paylaşımları yapacağımı hiç düşünmemiştim.Sizin ortak paylaşımlarınız ,samimi cevaplarınız benimde üye olmama sebep oldu diyebilirim..ve 1 yıldır bebeğimizin olması için stresli karmaşık bir uğraş veriyoruz.Benim tüm kontrollerim yapıldı herhangi bir sorun bulunmadı.Fakat eşimde bebeğimizin olması için yeterli sperm bulunmakta fakat hareketlilikten dolayı bunu engellemekte.Geçen ay doktorum klomen kullanmamı istedi ve sonrasında çatlatma iğnesi yaptırdım..Çünkü doktorum tüp bebeğin benim için gerekli olmadığını söyledi.Bu ay ise regl olmama 2 gün var ...okadar stresliyimki dün bir test aldım ..sonuc ikinci çizgi çok belirsizdi..Bu bekleyişin nedemek olduğunu enaz benimkadar iyi anlıyorsunuzdur.Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.Klomen kullanan arkadaşlar ve bunun sonucunda yaşananları benimle paylaşılarsa çok sevinirim .Ben çatlatma iğnemden sonra sancılı ve çok şişkin bir 10 gün geçirdim ..Bunlar normalmidir?ve test sonucu çok uçuk belirsiz bir çizginin olması mümkünmü ?...

Canım klomen kullanmadım ama,idrar testinde 2. çizgi çıkarsa hamiş oluyorsun..Klomenle alakası var mı bilmiyorum ama,hamişlerin ilk belirtilerinde şişkinlik gaz falan var.Canım bence hamilesin..Ama kesin emin olmak için kan testi yaptır..Zaten aswt günün gelince o silik çizgi biraz daha koyulaşır.

Merhaba arkadaşlar ...

canımmm hoş geldin aramızaa eğer test mikroskopla dahi görülecek kadarsa pozitif demekkk testi tekrarla derimmm canımmm beklenmeyen adet tarihi kaç canımm bu ara

cumarteside tatile gidiyorum 1haftalığına sonra eşim yanıma gelecek artık olursa o ara olucak yoksa sonraki aylara inş.1ay yokum çünkü

X