- 27 Mayıs 2010
- 424
- 21
Valla bana da bizim gelin sordu,abla nasıl olacak diye..
Ben yapınca hadi bi daha dersin,bakma sen millete dedim..
Ertesi gün telefon ediyo,abla hiçte öyle olmuyo diye..
Yazık kızlar kasıyorlar kendilerini.Acımıcağı varsa da acıyor canları...
ben bi keresinde bişey duymuştum aklıma geldikçe gülesim geliyo. gerdek gecesi gelin korkudan evin içinde o odadan başka odaya kaçmaya başlamış damat arkada kovalıyo, sonunda bi yerde kıstırmış gelini.....
:roflol: :roflol:
Valla bana da bizim gelin sordu,abla nasıl olacak diye..
Ben yapınca hadi bi daha dersin,bakma sen millete dedim..
Ertesi gün telefon ediyo,abla hiçte öyle olmuyo diye..
Yazık kızlar kasıyorlar kendilerini.Acımıcağı varsa da acıyor canları...
valla benim öyle oldu hala daha aynen devam ben adamın peşinde koşuyorum resmen :kedi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimde arkadaşımın gelinleri var vajinusmus var kızda ağustosta 1 sene olucak evleneli ama hala tık yok kaydirigubbakcemile3 doktorlarada gitti korkuyormuş acırsa diye kasılıyormuş bunuda duymayan kalmadı bu arada rezillik valla
ben bi keresinde bişey duymuştum aklıma geldikçe gülesim geliyo. gerdek gecesi gelin korkudan evin içinde o odadan başka odaya kaçmaya başlamış damat arkada kovalıyo, sonunda bi yerde kıstırmış gelini.....
:roflol: :roflol:
valla benim öyle oldu hala daha aynen devam ben adamın peşinde koşuyorum resmen :kedi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimde arkadaşımın gelinleri var vajinusmus var kızda ağustosta 1 sene olucak evleneli ama hala tık yok kaydirigubbakcemile3 doktorlarada gitti korkuyormuş acırsa diye kasılıyormuş bunuda duymayan kalmadı bu arada rezillik valla
Allah şifasını versin ne diyim...
Ben de senin durumundayım bende hormon bozukluğu var ama,kocam da bu durumdan hiç mi hiç memnun değil...
ay yok artık bu millet hakkaten abartıyor ne var ki korkup kaçıcak acaba çok mu büyüktü ki bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay yazık adama kaydirigubbakcemile3 iyi ki o konuda uyumlu çiftiz kaydirigubbakcemile2benimki de bıktı valla canım her gün her gn benimki de can yani diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama napiyim yaaaaa :kedi:
yazık ya, bizim millet de bi çenesini tutmaz ki ne anlatırsınız ki herkese
yorum yok
ay yazık adama kaydirigubbakcemile3 iyi ki o konuda uyumlu çiftiz kaydirigubbakcemile2
canım benim bak üzüldüm şimdi. tabi bunlar tek celsede boşanma nedeni. ama onlar da hemen boşanıp suç kimde olayına kadar işi vardırcaklarına çözümüne baksalar yacanım bunu anlatan zaten oğlanın annesi kendi akrabalarına falan tanıdıklarına komşularına herkese anlattı herkes biliyor yani aklınca kadın benim oğlum becerebiliyor ama gelin yaptırmıyor demek istiyor çünkü banada dediler ki yarın bir gün bu iş olmadan boşanırlarsa senin oğlunda iş yok dicek iftira atıcak dedi o yüzden bende herkese anlatıyorum demişti kız yazık doktora gidip kızlık raporu dahi aldı
ay yazık adama kaydirigubbakcemile3 iyi ki o konuda uyumlu çiftiz kaydirigubbakcemile2
bana yazık değil mi yanii ben napıyım :roflol::roflol:
canım benim bak üzüldüm şimdi. tabi bunlar tek celsede boşanma nedeni. ama onlar da hemen boşanıp suç kimde olayına kadar işi vardırcaklarına çözümüne baksalar ya
Evet bence de bize daha yazık..
Düşünsene eşin seni beğenmiyor,istemiyor gibi bi hisse kapılıyorsun...
Benim eşim yeter artık ya, bi kerede şunu normal insanlar gibi yapalım ben teklif edeyim,tepemden inde azıcık koltuğa otur der..
5 sene oldu koltuklarımız eskimedi,ama sayende 2 tane yatak değiştirdik diye takılır...:kedi: