Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

O kadar çok istiyorum ki,doğum sancısı çekmeyi, sen anlatınca masal gibi geliyo...
Bi hamile kalabilsem,burda bi günlük açacam kendime, kuzunun hamilelik maceraları diye millet kırılacak gülmekten...

korkulacak bişey yokki gelirseniz buralara beklerim canım istersen videosu falan eklerim

inşallah canım gelirsek bi çayını içmeye uğrarız hiç sanmıyorum bize uzak olduğundan ama çünkü bi kere tatile antalyaya gidelim dedim de ben okadar saat araba kullanamam dedi otobüsle gidelim dedim istemedi uçaktan korkuyor kaydirigubbakcemile3 yani biraz zor sen hiç zahmet etme canım video falan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilahi canımmmm ayyy bizlerde demi öyle olacak yoksa ama çok güldüm yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra insan gülüyo da o an öyle olmuyo, çok anlatıp gözünüzü çok korkutmayayım.
çağırın gelin şu doktoru sezeryan yapcam ben, diye bağırdım bikaç defa. bi ara sancı kesiliyo aklım başıma geliyo yanımda ablam da vardı, abla çok saçmaladım değil mi diyorum, özür diliyorum. sonra sancı başlıyo, hadi bakalım tekrar baştan ne varsa sayıyorsun kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin canım yine gelirseniz beklerim.............

hele hemşireleri boğuverecek gibi oluyo insan. doğumdan sonra ablam çok dalga geçmişti, yok abla doğuramıcam ben bunu götürün beni evime diyormuşum, evde nasıl doğuracaksam
ha bi de bu arada benim ki kolay doğum olmuş çok sancı çekmemişim. 4-5 saat kadar sürdü sancım.

evet cnm okuodum bizde de yaparlar öyleekaydirigubbakcemile3

ay ne kadar tuhaf demi heryerde varmış demekki şu çılgın türkler diyorlar ya hakkaten çılgınız yani turkbayragikaydirigubbakcemile3 düşünsenize bir turist bizi öyle yaparken görüyor ne düşüneceğini düşünmek bile gülmekten öldürdü beni :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ablamdan biliyorum canım oda kızının doğumun eli belinde geziyordu neler neler söyledi arasıra taklitini yapıp gülüyorum hala ......kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

bence daha fazla anlatma canım yoksa tekrar korunmaya başlicam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim en büyük korkum doğum sancısı kimileri öylebir anlatıyo ki hani gerdek gecesini anlatırlardı ya büyükler çarşafları yırtıyorsun kanlar fışkırıyor falan diye bu yüzden en büyük korkularımdan biride oydu ama hiçte anlattıkları gibi değildi :kedi: şimdide doğum sancılarını öyle anlatıyorlar çok korkuyorum ama allah nasip ederse ben normal doğum istiyorum bi terslik olmazsa

kızlar bişi sorucam,buhamilelerdeki kasık ağrısı nasıl ola ki, benim ara ara kuyruk sokumuna bi ağrı giriyo,bazen de otururken tm kasığımın bittiği iki bacağımın başladığı (ne güzel tarif ettim) oralara bi ağrı giriyo..
Bişey batıyo gibi ama ağrı oluyo..
Böyle bişey mi hissediyorsunuz hamişler, ya da ne bileyim daha mı değişik oluyor.

yok anlatmıcam arkadaşım ben kendim bile korktum, ikinci doğum mu, demeye başlıcam şimdi. her ne kadar o zaman sezeryan istiyorum diye bağırsam da normal doğum en sağlıklısı arkadaşım, tabi sezeryanı gerektiren bi durum yoksa.
ayrıca, gerdekte kan mı fışkırıyormuş, iyice abartmışlar, düşünsene adamın yüzüne kafasına fışkırıyo kan, ne bu ya :roflol:

Ya evet,öyle bi anlatıyorlar ki...
Benim eşim benden çok korkuyordu bana bişey olacak diye..
En son bağırdım, bunu herkes yapabiliyorsa ben de yaparım sana noooluyo diye..
Yok kan fışkıracakmış da, yok bi hafta yürüyemeyekmişsin de, yok otururken canın yanacakmış da...

benim arada bi karın ağrım oluyo öyle hissedilir bi kasık ağrım yok ama forumda da konu açmıştım benim yumurtlama günleri içerisinde göbek deliğimde berbat bi acı oldu bikaç gün sürdü sonra geçti, ama neydi nedendi bilmiyorum

kesinlikle abartıyorlar yaa öyle bişey olmadıki ve bana anlatanda olmadı ablam üstün körü anlattı korkma falan dedi

yazık adama ya benim kulağıma hiç böyle şeyler gelmemişti, iyki duymamışım panik olur insan ya

hakkaten canım ya düşünsene bir çoğumuz bu gibi şeyleri dinleyerek büyüdü benim ailem çok çağdaş eğitimliydi ama anneannem saolsun hep böyle şeyler anlatırdı kaydirigubbakcemile3 sonra bende gelip anneme anlatırdım o da anneanneme anne yine ne anlattın çocuklara diyip kızardı kaydirigubbakcemile3 ne günlerdi ama boshayallersmile

kesinlikle abartıyorlar yaa öyle bişey olmadıki ve bana anlatanda olmadı ablam üstün körü anlattı korkma falan dedi

Valla bana da bizim gelin sordu,abla nasıl olacak diye..
Ben yapınca hadi bi daha dersin,bakma sen millete dedim..
Ertesi gün telefon ediyo,abla hiçte öyle olmuyo diye..
Yazık kızlar kasıyorlar kendilerini.Acımıcağı varsa da acıyor canları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…