Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım biz antalya manavgattayız oraları bilmiyorum kiii bizde rafting şirketindeyiz canım

yaaa ne güzel ben bayılırım adrenaline ama eşim yaşından dolayı daha olgundur desemki gel seninle rafting yapalım diye aklım yerinde çok şükür der kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam mevsimi her evde bulunuyor karpuzda ya evde değilsek çalışıyorsak. şimdi okuldan bi karpuz yesem müthiş olur, şapur şupur kaydirigubbakcemile3

ay canııımmmmm bu gibi durumlarda kayınvalidem bana avucunu yala göğsüne sür der göğüslerin şişmesin diye sende öyle yap canım eve gidince yersin şapur şupur

ay alemsin valla :roflol: ama haklısın da galiba canım kaydirigubbakcemile3

Bilmiyorum ama gerçekten böyle düşünüyorum ben..
Eşlerimizi hayatımızın içine ne kadar katarsak o kadar bizi anlıyorlar...
Nasıl sevinçlerimizi paylaşıyoruz,sıkıntılarımızı da paylaşacağız ki onlar yaşadığımız şeyleri anlayabilsinler...
Hem bebeğiyle daha iyi bir diyalog kuracağını düşünüyorum bu şekilde olursa,bebek doğduktan sonra..
Nasıl anne-bebek bağı farklı bişey..O acılar o sıkıntılar ve doğum..Bambaşka bişey..
Ama sonuçta o mutluluk..
Rabbim herkese tattırsın, ve babaları da bu zevkten mahrum etmesin..Onlar da her anına şahit olsunlar bebişlerinin,bizim gibi heyecanlansınlar...Bizim kadar üsttlerine titresinler bebeklerinin.
Bazı eşleri görüyorum da,işten eve,evden işe..Gelince yorgunum diyip yatıyo, ne çocuklarıyla vakit geçiriyo,ne eşiyle bi hoş sohbeti var..Kadın bunalıma girince adı rahat batıyo oluyo...

o kadar gelen giden var iliçi yer değişikliğinden ötürü, bi de elimi yalayıp göğsüme sürerken yakalanıyormuşum sırnaşık şey

yaaa ne güzel ben bayılırım adrenaline ama eşim yaşından dolayı daha olgundur desemki gel seninle rafting yapalım diye aklım yerinde çok şükür der kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

korkulacak bişey yokki gelirseniz buralara beklerim canım istersen videosu falan eklerim

haklısın canım aynen senin gibi düşünüyorum bende hatta bana kalsa doğuma bile eşimin girmesini istiyorum ama sanırım devlet hastanelerinde yasak ama allah nasip ederse ben özelde yapmayı düşünüyorum belki ozaman alırlar doğuma

o kadar gelen giden var iliçi yer değişikliğinden ötürü, bi de elimi yalayıp göğsüme sürerken yakalanıyormuşum sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol: aaayyyyy millet sapık falan sanar allah korusun :roflol::roflol: gülmekten öldüm burda

Ben de istiyorum ama,benim herif bayılır öyle bi durumda...
Ben gider tek başıma çatır çatır doğururum...Ahh bide hamile kalabilsem...

ilk doğumda, doğum başlıyor diye gittik hastaneye ilk başta sancı filan yok oturuyorum öyle. sonra gece 3 gibi bi sancı başladı, aman yarabbi. eşim ne yapsa gözüme battı. özelde odada bi de kanepe var, orada oturuyormuş eşim ben sancının verdiği tuhaflıkla yatıyo zannediyorum. bi bağırdım sen kalksana, dua etsene ne yatıyorsun. bi ara iyice sancılar arttı, eşmi yalvarıyorum bu sefer; hadi evimize gidelim ben doğurmıcam diye kaydirigubbakcemile3
ayy hatırlamasammıydı ki doğum sancılarını eyvahedigeldismile

ilahi canımmmm ayyy bizlerde demi öyle olacak yoksa ama çok güldüm yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…