Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım tamda karpuz mevsimi her evde var yani karpuz biz kadınlar eşlerimie iş çıkartacağız yaa evde olmayan şeylere aşereriz zemuszemuszemuszemuszemuszemus

haklısın canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bir hamile kalıyım yazın portakal kışın erik isticem kocişimden bakalım napıcak kötükedihüsokötükedihüso

neyse bende çıkayım bari kimse benle çok ilgilenmedi (((( ((((( sanırım duyguallık hat safhada

haklısın canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hele bir hamile kalıyım yazın portakal kışın erik isticem kocişimden bakalım napıcak kötükedihüsokötükedihüso

dimi denemek lazım nabız yoklayalım tepkileri ne olacak canımsın yaa iste bacım istekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Onlar gene yetişiyo bulunuyo canım ya, ben de düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum olmucak bişey.Seracılar sağolsun herşey çevsimli mevsimsiz yetişiyor artık..
Bende hamiş kalınca kışın semizotu isticem, bulsun bulabiliyorsa, tohumunu alsın yetiştirsin işi ne..
Hep ben mi çekecem kahır,azıcık da ona çektirmek lazım...:roflol:

neyse bende çıkayım bari kimse benle çok ilgilenmedi (((( ((((( sanırım duyguallık hat safhada

ay benim şekerim kıyamam sana kimse seninle ilgilenmedi mi canım benim olumunekankayizsmile ben konuşuyorum ya tatlım aşkolsun bence de şekerim sen duygusala bağlamışsın kendini hadi bakalım hayırlısı belkide hamileliktendir :1rolleyes:

dimi denemek lazım nabız yoklayalım tepkileri ne olacak canımsın yaa iste bacım istekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide derler mi bi hamile kaldın yapmadığını bırakmadın diye isyan etmesinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nabız yoklayalım derken kendimi kapı dışarda bulmayayımda kaydirigubbakcemile3

valla süper canım

bide derler mi bi hamile kaldın yapmadığını bırakmadın diye isyan etmesinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nabız yoklayalım derken kendimi kapı dışarda bulmayayımda kaydirigubbakcemile3

valla canım nabzı zamanlı yoklamak gerek yoksa dediğin gibi kapı önünde kalırız sonrakaydirigubbakcemile3

canım benim yaşadığım yer küçük bir yer burda bulunmuyor onlar yani herşey mevsiminde çıkıyor canım anca izmire gitmesi lazım bulabilmesi için ama kıyamam kocişime giderde benim için zavallı kocişim

bilmiyom kızlar ya çok duygusal çok asabiyim bu günlerde canım sıkılıyo devamlı oflayıp pufluyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo

bilmiyom kızlar ya çok duygusal çok asabiyim bu günlerde canım sıkılıyo devamlı oflayıp pufluyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo

canım sen şimdi streste yapıyorsun ondan oluyor böyle azcık daha bekle canım en azından haftasonu geçsin pazartesi yine kan testi yaptır istersen canım

zavallı kocişim yalnız...
Öyle deme kız, sonuçta sen bi sürü hamilelik anısına sahip olacaksın, yok tarama testi yaptırdım, yok altan baktırdım, yok bilmem ne yaptırdım,onun ne anısı olacak bu süreçte..
Koskoca bir hiç..
Biz böyle yaparak onlara iyilik yapacağız..
Benim planlarım var, her gün eşim kızıyla en az 10 dk.konuşacak, bütün doktor kontrollerine benle gelecek,dayanabiirse doğuma da, aş ereceğim olmadık bişeye o da onunl uğraşacak...
Tam gece uyurken bebişimiz tekme attı diye uyandıracağım,birlikte ağlayacağız sevinçten.
Bunları niye yapacağım, iyilik için..
Herif demesin ki hamilelik dönemiyle ilgili hiçbir anım yok benim.
Sırf kocişi düşündüğümden yani yapacağım...

Kızlar bana acil cevap verirmisiniz bu ateş ölçmeye yaşayan aletin adı ney eczaneye gidiyorum alicam da acil cevap lütfen

kızlar ya benimde canım sıkılıyor çok moralim bozuk eşimle bu sene tatile gidemedik başbaşa kayınvalidemlerle tatil yaptım görümcemler falan eşim işlerinden dolayı gelemedi yanımıza hiç şöyle 2 günlüğüne bir yerlere gitsem kocişimle diyorum ceylin33 senin meslek turizm var mı önerebileceğin bir yer manisaya 2-3 saat uzaklıkta ama pahalı olmasın malum krizdeyiz

canım biz antalya manavgattayız oraları bilmiyorum kiii bizde rafting şirketindeyiz canım

ay alemsin valla :roflol: ama haklısın da galiba canım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…