Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

tamam canım sorun değil seni listenin üst bölümden alıp bizim bölüme taşırız ne güzel soru işaretleri olur ve inşallah süpriz olur zemuszemus

canım idrar testi yaptınmı
sen haftayı bekle tekrar test yaptır canım inşallah bebiştir inşallah CADIARZU

Evhan canım ne tuhaf bir durum bence kan testini başka yerde bir daha yaptır idrar testlerinde ikinci çizgi hamile değilsen çıkmaz yani.

aynen arkadaşım sana katılıyorm korunmayı bırakan her anne adayı hamile gibi davranmalı. ben bu ay hiç beklemiyordum adet günümde öksürükten dolayı doktora gittik röntgen dedi. eğer, nasılsa hiçbi belirti yok ben hamile değilimdir diye röntgeni çektirmiş olsaydım siz düşünün artık, ki hamileymişim

Hoşgeldin canım.

Kızlar bu arada doktor bana fitil verdi vajinal akıntım varmış bende hiç akıntı olmuyor nasıl oluyorsa geçensenede vermişti ama bu regliyken kullanılmıyor değil mi? Bir de ben şimdilik başlamayı düşünmüyorum dediğiniz gibi olma ihtimalim sıfır ama hamileysem eğer.

ozaman biraz daha bekle canım hemen kullanma şikayetin yoksa kendince

kızlar acaba diye düşünmeye başladım şimdi acaba benim adete yakın olan 4 gün önceki ilişkimde demi yumurtladım acaba o mu tuttu anlamadım ki ondanmı gecikti çünkü genelde 2 3 yada 4 gün önce olurdum ben ya

evhancım acabalarla vakit geçermi bence daha fazla düşünme eğer kan testini yaptırdığın yere çok güvenin yoksa başka yere bi daha yaptır. yada en iyisi biraz düşünme. en azından haftasonunu bi geçir.biliyorum düşünme demek kolay ama böylede kendine yazık

kıslar internetteki hesaplayıcılarda 4 temmuz yumurtalama ve 6 temmuzda rahim içine ekilme olarak görünüyor ama ben 1 temmuzda yumurtladım ve bu gün 15 . gün testte belli olması gerekmez miii ben hangi günü dikkate almam gerek 2 gün sonra rahime ekilmiş ise 3 temmuz ekilme günüm
yarın gidip yaptıracağım kan testini kızlarrr

ozaman biraz daha bekle canım hemen kullanma şikayetin yoksa kendince

Yok canımya hamdolsun geçensenede yoktu benim akıntım olmaz ki,aslında hiç kullanmayı düşünmüyorum soğankürü yapıcamya onuda varsa temizler,ben geçensene kist için dk kullanmıştım ilk başladığımda soğan kürüyle iğde kaynatıp içmiştim ve ikinci ay küçülmüştü kürleri bıraktım ve iki kutu hap bitirdiğim halde kistim erimemişti,kürün faydasına inanıyorum ama bekliycem reglimi.

Kızlar ben artık çıkıyorum biraz dinleneyim malum hastaneye gidicem yine,sayenizde biraz daha iyiyim.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…