teşekkür edrim canım mehtapcım
hoşgeldin canım,inşaallahselam şekerler bende temmuzun 26 sını bekliyorum inşallah bu ay meleğime kavusurum
burdayım canım geçmişi oku oku bitmedi ya kızlar ben geçen ay ahaziranın 15 inde adet oldum bugün ayın 15 tık yok bende ben 28 günde bir adet oluyodum genlede dün değil eveli gün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı dünde kan testi yaptırdık 2< çıktı dr değilsin dedi ne bu şimdi ya geç yumurtlama da olamaz enson27 sinde girmiştik ilişkiye haziranın bide bu ayın 11 inde pazar günü yani kızlar bişey deyin ya ne olur ihtiyacım var yorumlarınıza bende belirti olarakta hayatımda hiç böyle olmazdın devamlı uyuma isteği son 3 gündür göğüslerde de uçlarında ağrı ve dolgunluk var bide çok aşırı gaz hadi kızlar şimdi yorum sizde
burdayım canım geçmişi oku oku bitmedi ya kızlar ben geçen ay ahaziranın 15 inde adet oldum bugün ayın 15 tık yok bende ben 28 günde bir adet oluyodum genlede dün değil eveli gün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı dünde kan testi yaptırdık 2< çıktı dr değilsin dedi ne bu şimdi ya geç yumurtlama da olamaz enson27 sinde girmiştik ilişkiye haziranın bide bu ayın 11 inde pazar günü yani kızlar bişey deyin ya ne olur ihtiyacım var yorumlarınıza bende belirti olarakta hayatımda hiç böyle olmazdın devamlı uyuma isteği son 3 gündür göğüslerde de uçlarında ağrı ve dolgunluk var bide çok aşırı gaz hadi kızlar şimdi yorum sizde
güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim. yüce rabbim sizlere de göstersin bu mutluluğu. çok şükür rabbime biz ikinci defa yaşıyoruz
hoşbulduk canım..inşallah öyle olmuştur..bu arada senin adına çok sevindim..hayırlı olsun inşallah..evet diğer arkadaşın da dediği gibi pzt.günü kalp sesini duyamazsan hemen telaşlanma sakın..şimdi senin çok keyifli olman lazım..herşey gönlünce olsun..darısı bizlerin başına..
arkadaşlar bu arada kardiyovasküler risk paneli yaptırdım ve bazı değerler heterozigot taşıyıcı çıktı..dr.a bildirdim..pıhtılaşma problemim varmış ama çok fazla değilmiş.gebelik oluşur oluşmaz kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekiyormuş..iğneyi sordum sizinki o kadar ciddi değil ilaç kullanıcaz dedi..bu durumda olan arkadaşlar varmı?
Arkadaşalar hepiniz hoşgeldiniz ben öyle dertliydim ki kimseye hoşgeldin demediğimi farkettim:kedi: Ay listemizin son hali hoşuma gitti ne çok hamilemiz olmuş bizim darısı hepimizin başına,mehtapcım ben bir daha ki adet tarihimi hesaplamıycam o yüzden listeye de yazılmıycak haberin olsun canım,stres yapmak istemiyorum.
Kızlar soğan kürüne başlıyorum hemen, şimdide hayıt içiyorum hayıtı üç ay kullanmak gerekiyormuş hormonları düzenliyormuş.
ay ne güzel canım :Saruboceq: biliyormusun bazıları ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor çocuklarının kıymetini bilmiyorlar ama ne mutlu sana ki sen ikinci kez anne olacağın için allaha şükrediyorsun canım inşallah allah hepimize tattırır o duyguyu :Saruboceq:
kızlar anlamadım ki ben bembeyaz akıntım var 3 gündür ama kan testinde çıkmadı normalde 12 sinde yada13 ünde olmam lazımdı bugün 15 tık yok yani adet belirtileri hiç yok
3gündür
hep bembeyaz akıntı
idrar sapsarı
devamlı uyku modu ki ben uykuyu hiç sevmem
göğüs uçlarım çok acıyo dokunamıyom ama gel gelelim idrarda yok işte
benim hiç gecikmezdi adetim yaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((((((((((((((
Eflalim senin hamiş olmadığın kesin mi ki, soğan kürünün bi zararı olur mu acaba eğer hamişsen..Sen bilirsin ama,bu ay çalıştıysanız bence riske girme adetinden sonra başla küre...Gerçi belki hiç zararı da yoktur da,ne bileyim ben evhamlıyım biraz böyle konularda sanırım.
s.a merhaba bende yeniyim buralarda 2 yıl oldu evleneli 2 aydır çalışıyoruz çocuk için bakalım.geçen ayvajinal iltihap oldu 1 ay tedavi gördüm ilaç kullandığım için korunduk bu ay inşallah iltihap geçmiştir haftaya dr a gidicem. şu an civanperçemi kullanıyorum kefir içmeye başlıycam bugun iltihap için.Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Yok canım ya hamile olduğumu hiç sanmıyorum gerçi dün sadece ultrasonda bakıldı onda da görülürdü heralde,üç gün var reglime ve hiç hamilelik belirtisi yok koskoca kistim var rahmim ters benim hamile kalmam zor yani ama seni mi kırıcam üç gün sonra başlarım:))