Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar ben geldim, doktora gittim geldim
herkese merhabalar...eskileri okumak çok uzun zaman alıyor..sayfa çok uzamış..dün de site bakımdaymış.yoksa baya boş vaktim vardı..kendimi hatırlatayım beklenen adet daha doğrusu beklemediğim adet günüm 19 temmuz..ama geçen gün dayanamamış ve 22.günde bhcg yaptırmıştım.değerim 0.251 çıkmıştı..(hala ümitliyim ama biliyormusunuz?belki testi erken yapmışımdır diye..bu arada yeni hamile olan arkadaşlar varmı?varsa hayırlı olsunn darısı da bizlere inşallah..
herkese merhabalar...eskileri okumak çok uzun zaman alıyor..sayfa çok uzamış..dün de site bakımdaymış.yoksa baya boş vaktim vardı..kendimi hatırlatayım beklenen adet daha doğrusu beklemediğim adet günüm 19 temmuz..ama geçen gün dayanamamış ve 22.günde bhcg yaptırmıştım.değerim 0.251 çıkmıştı..(hala ümitliyim ama biliyormusunuz?belki testi erken yapmışımdır diye..bu arada yeni hamile olan arkadaşlar varmı?varsa hayırlı olsunn darısı da bizlere inşallah..
hoşgeldin canım neden gitmiştin
keseyi görmeye gittik. kanda çıkmıştı pzt ama keseyi bugün görelim dedi dr. üstten muayenede göremedi. vajinal baktığında gördük keseyi,rahim içine yerleşmiş dedi. ama yine de pzt yine gel bi daha bakalım dedi. 5 haftalıkmış, 17mart beklenen doğum tarihi. inş. pzt de keseyi büyümüş olarak görürüz.
ayrıca folbiol verdi günde yarım içecekmişim.
yüce rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.
keseyi görmeye gittik. kanda çıkmıştı pzt ama keseyi bugün görelim dedi dr. üstten muayenede göremedi. vajinal baktığında gördük keseyi,rahim içine yerleşmiş dedi. ama yine de pzt yine gel bi daha bakalım dedi. 5 haftalıkmış, 17mart beklenen doğum tarihi. inş. pzt de keseyi büyümüş olarak görürüz.
Bende 19 haziranda adet oldum en son, bütün testleri yaptım kan testi hariç hepsi negatif çıkıyor.Ama biliyor musun bende umutluyum..İnşallah canım hayırlı haberler duyarız..Bence de kan testini erken yaptırmışsın.Ben şimdi bile yaptırmıyorum kan testi..Daha erken diye.
hoşgeldin canım aman iyikide girmemişsin dün çok sinir bozucuydu site bakım falan vardı sonra bi girdim mavi beyaz olmuş çoğu şey değişmiş sinir oldum sürekli internet web sayfasını görüntüleyemiyor diyip siteden çıkıyordum iyiki girmemişsin yani canım sweet droop hamile sanırım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool: sen hamilemiydin hiç haberim yoktu aşkolsun valla kızlarada gücendim şimdi her girdiğimde soruyorum var mı hamiş diye hiç cevap yok lmaz: çooooooooooookkk sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin :teytey::teytey:
merhaba canım hoşgeldin inşallah hamilesindir belki geç döllenme falan olmuştur canım
evhannnnnn ordamısın canım nasılsın iyimisin
çok sinir bozucu olur o da yaa,ayyyy inşaallah ne güzel yaaa,çok seviniyorum hamişler çoğaldıkça,inşaallah bizde o listeye gireriz
Canım rahim içine yerleşmiş işte ne güzel.Hamişsin,tebrikler.Hiç moral bozma, kalp atışları falan da kimisinin 5 haftalıkken kimisinin 7 haftalıkken falan duyuluyor, pazartesi kalp atışı duyamazsan bile moral bozma..Senin çok sevinçli olman lazım şimdi.Rabbim inşallah bize de nasip etsin.