Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

herkese merhabalar...eskileri okumak çok uzun zaman alıyor..sayfa çok uzamış..dün de site bakımdaymış.yoksa baya boş vaktim vardı..kendimi hatırlatayım beklenen adet daha doğrusu beklemediğim adet günüm 19 temmuz..ama geçen gün dayanamamış ve 22.günde bhcg yaptırmıştım.değerim 0.251 çıkmıştı..:KK43:(hala ümitliyim ama biliyormusunuz?belki testi erken yapmışımdır diye..bu arada yeni hamile olan arkadaşlar varmı?varsa hayırlı olsunn darısı da bizlere inşallah..

Bende 19 haziranda adet oldum en son, bütün testleri yaptım kan testi hariç hepsi negatif çıkıyor.Ama biliyor musun bende umutluyum..İnşallah canım hayırlı haberler duyarız..Bence de kan testini erken yaptırmışsın.Ben şimdi bile yaptırmıyorum kan testi..Daha erken diye.

herkese merhabalar...eskileri okumak çok uzun zaman alıyor..sayfa çok uzamış..dün de site bakımdaymış.yoksa baya boş vaktim vardı..kendimi hatırlatayım beklenen adet daha doğrusu beklemediğim adet günüm 19 temmuz..ama geçen gün dayanamamış ve 22.günde bhcg yaptırmıştım.değerim 0.251 çıkmıştı..:KK43:(hala ümitliyim ama biliyormusunuz?belki testi erken yapmışımdır diye..bu arada yeni hamile olan arkadaşlar varmı?varsa hayırlı olsunn darısı da bizlere inşallah..

merhaba canım hoşgeldin inşallah hamilesindir belki geç döllenme falan olmuştur canım

hoşgeldin canım neden gitmiştin

keseyi görmeye gittik. kanda çıkmıştı pzt ama keseyi bugün görelim dedi dr. üstten muayenede göremedi. vajinal baktığında gördük keseyi,rahim içine yerleşmiş dedi. ama yine de pzt yine gel bi daha bakalım dedi. 5 haftalıkmış, 17mart beklenen doğum tarihi. inş. pzt de keseyi büyümüş olarak görürüz.
ayrıca folbiol verdi günde yarım içecekmişim.
yüce rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.

keseyi görmeye gittik. kanda çıkmıştı pzt ama keseyi bugün görelim dedi dr. üstten muayenede göremedi. vajinal baktığında gördük keseyi,rahim içine yerleşmiş dedi. ama yine de pzt yine gel bi daha bakalım dedi. 5 haftalıkmış, 17mart beklenen doğum tarihi. inş. pzt de keseyi büyümüş olarak görürüz.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool: sen hamilemiydin hiç haberim yoktu aşkolsun valla kızlarada gücendim şimdi her girdiğimde soruyorum var mı hamiş diye hiç cevap yok :eek:lmaz: çooooooooooookkk sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin :teytey::teytey:

:Saruboceq:hamile kalmayı bekleyenler:Saruboceq:
dozturk--------------------------27 haziranhihoyyyt
candas--------------------------7 temmuzhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 temmuzhihoyyyt
afr-------------------------------10 temmuzhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 temmuzhihoyyyt
carmenn----------------------15 temmuzhihoyyyt
evhan -------------------------15 temmuzhihoyyyt
leyuze ------------------------15 temmuzhihoyyyt
melisax------------------------15 temmuzhihoyyyt
sultan80-----------------------16 temmuzhihoyyyt
ebisen-------------------------18 temmuzhihoyyyt
eflalim--------------------------19 temmuzhihoyyyt
gnl06---------------------------19 temmuzhihoyyyt
seabird67---------------------19 temmuzhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 temmuzhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 temmuzhihoyyyt
bebeg------------------------- 22 temmuzhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 temmuzhihoyyyt
miniciik----------------------23 temmuzhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 temmuzhihoyyyt
ikratu--------------------------24 temmuzhihoyyyt
dejavu_one------------------24 temmuzhihoyyyt
tgba87-------------------------24 temmuzhihoyyyt
funmak-------------------------26 temmuzhihoyyyt
little angel------------------ 27 temmuzhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 temmuzhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 ağustoshihoyyyt
humeyraa--------------------1 ağustoshihoyyyt
ymr el--------------------------1 ağustoshihoyyyt
sbr ----------------------------- 4 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
reyyann-----------------------06 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
esraersoy---------------------11 ağustoshihoyyyt

adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:1shok:
kmehtap-----------------------??????????fisfisfis
mayaaaa----------------------?????????? (07 ağustos)fisfisfis

hamile kalmayı tekrar denemek için bekleyenler:dance:
efnanim ---------------- 23 temmuz
tosti----------------------ağustos
jbys---------------------- en kısa zamanda

masallal---------------- ağustos

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar:ben artık hamileyim diyenler:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1.Manik ------------------------- 7 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
2.ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS TEBRİKLERalkisalkisalkis
3.azrayağmur--------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
4.bitanem16---------------------18 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
5.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
6.as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
7.tusem----------------------------23 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
8.yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
9.yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
10.eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
11.missteacher-------------------29 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
12.aysena2004--------------- ---30 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
13.bethesna-----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERalkisalkisalkis
14. Asu 20---------------------28 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
15.burcuwaa-------------------30 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
16. Eylem sevcan-------------10 haziran TEBRİKLERalkisalkisalkis
17. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
18. 06bvn06------------------- 09 temmuz TEBRİKLERalkisalkisalkis
19. huysuzoglum-------------13 temmuz TEBRİKLER alkisalkisalkis
20. sweet_drop ------------------- 14 temmuz TEBRİKLER
alkisalkisalkis

Canım rahim içine yerleşmiş işte ne güzel.Hamişsin,tebrikler.Hiç moral bozma, kalp atışları falan da kimisinin 5 haftalıkken kimisinin 7 haftalıkken falan duyuluyor, pazartesi kalp atışı duyamazsan bile moral bozma..Senin çok sevinçli olman lazım şimdi.Rabbim inşallah bize de nasip etsin.

Bende 19 haziranda adet oldum en son, bütün testleri yaptım kan testi hariç hepsi negatif çıkıyor.Ama biliyor musun bende umutluyum..İnşallah canım hayırlı haberler duyarız..Bence de kan testini erken yaptırmışsın.Ben şimdi bile yaptırmıyorum kan testi..Daha erken diye.

inşallah canım..bu arada o eskilerin yaptığı idrar testini okudum ben de deneyeceğim..ne olsa eskilerde var..:)

kızlar değişiklik olması gerekirse haber verin malum dünkü liste kayboldu
CandaS adet tarihi değişecek ama aklımda değil bidahaki tarih
bide dün yeni biri gelmişti aramıza düzensizdi adetleri
neyse bi göz atın eksik/fazlalık olanı haber verin

hoşgeldin canım aman iyikide girmemişsin dün çok sinir bozucuydu site bakım falan vardı sonra bi girdim mavi beyaz olmuş çoğu şey değişmiş sinir oldum sürekli internet web sayfasını görüntüleyemiyor diyip siteden çıkıyordum iyiki girmemişsin yani canım sweet droop hamile sanırım

çok sinir bozucu olur o da yaa,ayyyy inşaallah ne güzel yaaa,çok seviniyorum hamişler çoğaldıkça,inşaallah bizde o listeye gireriz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmmmmmmm :sm_cool::sm_cool: sen hamilemiydin hiç haberim yoktu aşkolsun valla kızlarada gücendim şimdi her girdiğimde soruyorum var mı hamiş diye hiç cevap yok :eek:lmaz: çooooooooooookkk sevindim canım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin :teytey::teytey:

zemuszemus amin canım, senin haberinin olmadığını bilsem sorduğunda cevap verirdim boshayallersmile mesajın beni çok mutlu etti olumunekankayizsmile

merhaba canım hoşgeldin inşallah hamilesindir belki geç döllenme falan olmuştur canım

hoşbulduk canım..inşallah öyle olmuştur..bu arada senin adına çok sevindim..hayırlı olsun inşallah..evet diğer arkadaşın da dediği gibi pzt.günü kalp sesini duyamazsan hemen telaşlanma sakın..şimdi senin çok keyifli olman lazım..herşey gönlünce olsun..darısı bizlerin başına..

evhannnnnn ordamısın canım nasılsın iyimisin

burdayım canım geçmişi oku oku bitmedi ya kızlar ben geçen ay ahaziranın 15 inde adet oldum bugün ayın 15 tık yok bende ben 28 günde bir adet oluyodum genlede dün değil eveli gün idrar testi yaptım evde 2 çizgi çıktı dünde kan testi yaptırdık 2< çıktı dr değilsin dedi ne bu şimdi ya geç yumurtlama da olamaz enson27 sinde girmiştik ilişkiye haziranın bide bu ayın 11 inde pazar günü yani kızlar bişey deyin ya ne olur ihtiyacım var yorumlarınıza bende belirti olarakta hayatımda hiç böyle olmazdın devamlı uyuma isteği son 3 gündür göğüslerde de uçlarında ağrı ve dolgunluk var bide çok aşırı gaz hadi kızlar şimdi yorum sizde

ne güzel canım inşallah tez zamanda kucağında olduğu günlerede şahit oluruz
yakında kalp atışlarını duyacaksın süper ya

çok sinir bozucu olur o da yaa,ayyyy inşaallah ne güzel yaaa,çok seviniyorum hamişler çoğaldıkça,inşaallah bizde o listeye gireriz

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: inşallah hepimiz hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş listesinde oluruz canım olumunekankayizsmile

Canım rahim içine yerleşmiş işte ne güzel.Hamişsin,tebrikler.Hiç moral bozma, kalp atışları falan da kimisinin 5 haftalıkken kimisinin 7 haftalıkken falan duyuluyor, pazartesi kalp atışı duyamazsan bile moral bozma..Senin çok sevinçli olman lazım şimdi.Rabbim inşallah bize de nasip etsin.

amin arkadaşım. bugün müjdeyi vermeyi düşünüyorduk ama pztye erteledik. çünkü özellikle kayınvalidemler çok istiyor, allah korusun bi aksilik çıkarsa boşuna heveslendirmeyelim diye.
Allahım inşallah herşey yolunda gider, sen bize herşeyin hayırlısını ver Rabbim

X