haklısın mehtapcım yalnız ben folic plus kullanıyodum o 3 tane alınıyo ya o gece alımıyla olmaz ama şöyle yapsam olur sanırım folbiol kullanmaya başlayım yatmadan önce içiyim nasıl olsa o günde 1 tane içiliyo
Figen canım kan testi yaptınmı
aaa hiçte sormadım gece alınırsa etki etmiyormu haplar yoksa ben boşunamı uğraşıyorum
eflalcığım sende olmasan ne yapacağız tam uzman olmuşsun bişe soruluyor tak diye bi yerden bulup yapıştırıyor buraya okulda bu kadar araştırsaydın profesör olurdun herhaldemaşallah nazar değmesin
kaydirigubbakcemile3
ben gece almayı şu yönden mantıklı buldum sabaha kadar bulantı olsada uyurken geçer nasıl olsa diye. folik plus yerine folbiol kullanmakta bi sakınca yoktur dimi?
Canım evlendiğimden beri hamilelik ve doğum üzerine yazılar okuyorum netden,araştırmayı seviyorum.Bu bilgiler Lokman hekimden ve ben geçensene öğrenmiştim çok dikkatimi çekmişti çünkü bazı hamilelerde bulantı kusma olurken bazılarında olmuyor ve nedenini açıklıyor bence ,Peygamber Efendimizde çok yenilmemesini söylemiyormu tıp O güzel insneın söylediğinin aksini iddia edebildimi şimdiye kadar?Bebeklerin doğum anında secde yaptığını biliyormuydunuz?
Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar.