Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

maşallah ebruaks ve ceylin pko olduğunuz halde ilk ayda hamile kaldınız nazar değmesin

canımsın seni o kadar iyi anlıyorumki ama bak umut olalım biz sana bu ay stres yapmadan hiç düşünmeden dene bakalım..ben nasıl olsa hemen olmaz diye çok rahattım..doktor olmaz dediya..stres insanın herşeyini etkiliyo..inş.mutlu haberlerini paylaş bizimle

düşünmeden olmuoki sürekli aklımda olcak mı olmıcak mı çok korkuorum elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışcam.ama adet nezman bitcek bakalım 10günü geçicek sanırım.bide yumurtlama günümü nasıl hesaplıcam ben yaaa valla stres oldum eyvahedigeldismile

kıslar ben önce yumurtlama günümü falan bilmiyordum ilgilenmeyince hiç hesaplamamıştım ama sizler sayesinde öğrendim nasıl olduğunu o yüzden tam olarak günümüzü bilmiyoruz yaa adetten sonra belirtileri takip etmek gerekiyor birde internette hesapladım öylelikle tutdurduk tarihi canımmmm

yumurtlamanı bilemicem canım.ama kilonun önemli olduğunu biliyorum kilolu musun

aaaaaa evet kilo önemli ben de biraz verdim ama kendi çabamla dr falan söylememişti her gün 1 saat spor yaptım ve sonuç ortada:))))))))))

çok teşekkür ederim kızlar ilk korunmasız ayımızdı ve pkoluydum süper oldu bu haber eşimin doğum gününde çok güzel hediye oldu vallaa hala şaşkınım ben kıslarrrrrrrrrrr
bak canım sana çok güzel bir süpriz önerim var şu matruşka bebekleri var ya hani iç içe giriyor onun içine koy testi öyle ver eşine
evet sonuçta sağlıklı ve hayırlı olsun ama bende kız çocuklarına bayılıyorum hele o giyimlerine falan çooook tatlı
mehtap,dozturk bi biz kaldık heralde pkolu
evet yaa offf inşallah bizede nasip kısmet olur bir gün ama bende pko yokki daha doğrusu bende hiç sorun yok sadece hapı kestiğim için vicudum daha alışamamış öyle dedi doktorum galiba yumurta oluşmadı bende

evet canım test çok silikti biliyorsun kayınımada baktırdım oda gördü çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba dedim......
mehtapcım çok güzel fikir valla iş çıkışı aramaya çıkarım bulabilirsem alırım

hımmm ozman sen biriki aya kalırsın hamile cnm

Tebrik ediyorum ceylin ay darısı başımıza,ya neden bilmiyorum ama benim içimde olumsuz duygular var sanki bebeğim olmayacakmış gibi(
Kan tahlilinide yaptır artık.

hımmm ozman sen biriki aya kalırsın hamile cnm

ay inşallah ya çoook istiyorum zaten bir iki aya kadar düzelme olmazsa başka doktorada danışmayı düşünüyorum
sen farlutalı bıraktıktan kaç gün sonra adet olmuştun ben 2 gün daha kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…