maşallah ebruaks ve ceylin pko olduğunuz halde ilk ayda hamile kaldınız nazar değmesin
canımsın seni o kadar iyi anlıyorumki ama bak umut olalım biz sana bu ay stres yapmadan hiç düşünmeden dene bakalım..ben nasıl olsa hemen olmaz diye çok rahattım..doktor olmaz dediya..stres insanın herşeyini etkiliyo..inş.mutlu haberlerini paylaş bizimle
düşünmeden olmuoki sürekli aklımda olcak mı olmıcak mı çok korkuorum elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışcam.ama adet nezman bitcek bakalım 10günü geçicek sanırım.bide yumurtlama günümü nasıl hesaplıcam ben yaaa valla stres oldum eyvahedigeldismile
bak canım sana çok güzel bir süpriz önerim var şu matruşka bebekleri var ya hani iç içe giriyor onun içine koy testi öyle ver eşineçok teşekkür ederim kızlar ilk korunmasız ayımızdı ve pkoluydum süper oldu bu haber eşimin doğum gününde çok güzel hediye oldu vallaa hala şaşkınım ben kıslarrrrrrrrrrr
evet sonuçta sağlıklı ve hayırlı olsun ama bende kız çocuklarına bayılıyorum hele o giyimlerine falan çooook tatlıayyy ciddi misiiiin bak bende yazdım dudak gibi diye yani fasulye tanesi gibi kıvrımlı duruyo. aman allahın gücüne gitmesin tabi evlat eclattır ama benim içimede hep kız doğuyoooo. yarın doktora gitces kalp atışını almaya bugün 7 haftalık olduuuk
evet yaa offf inşallah bizede nasip kısmet olur bir gün ama bende pko yokki daha doğrusu bende hiç sorun yok sadece hapı kestiğim için vicudum daha alışamamış öyle dedi doktorum galiba yumurta oluşmadı bendemehtap,dozturk bi biz kaldık heralde pkolu
yumurtlamanı bilemicem canım.ama kilonun önemli olduğunu biliyorum kilolu musun
55 kiloyum cnm vermem gerekiomu
55 kiloyum cnm vermem gerekiomu
bak canım sana çok güzel bir süpriz önerim var şu matruşka bebekleri var ya hani iç içe giriyor onun içine koy testi öyle ver eşine
evet yaa offf inşallah bizede nasip kısmet olur bir gün ama bende pko yokki daha doğrusu bende hiç sorun yok sadece hapı kestiğim için vicudum daha alışamamış öyle dedi doktorum galiba yumurta oluşmadı bende
kızlar ben çıkıyorum taşıncaz malum evi biraz daha toparlayım akşam görüşürüz
boyun kaç canım..ben 168 boy 56 kiloydum doktor 1 kilonun bile farkettiğini söylüyo hamilelik için
hımmm ozman sen biriki aya kalırsın hamile cnm