Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceylin senin boyun ve kilon kaç?
Tebrik ediyorum ceylin ay darısı başımıza,ya neden bilmiyorum ama benim içimde olumsuz duygular var sanki bebeğim olmayacakmış gibi(
Kan tahlilinide yaptır artık.
Ya benimde kilo vermem lazım ama stresten diyet yapamıyorum evlendikten sonra alanlardanım malum doğum kontrol hapı geçen sene vermiştim 6 kilo geri almaya başladım(
ay inşallah ya çoook istiyorum zaten bir iki aya kadar düzelme olmazsa başka doktorada danışmayı düşünüyorum
sen farlutalı bıraktıktan kaç gün sonra adet olmuştun ben 2 gün daha kullanacağım
Hayırdir kim hamile geçmişi okuyamadım bana bir özet geçin bu arada benim hamile kalmadan önce sizce en az kaç kilo vermem gerekir boy 168 kilo 69
yok canım yok istemem zaten hamişimmmmm canım hamişimmmmmmmmmm :lepi:
ben sanırım kilo vermişim çünkü pantolonlarım bollaştı iice şaşırıyorum millet hamileyken kilo alır bende veriyorum benim için ii bişey tabi ama ya ters giden bi durum varsa??? bu arada folik kullanamıyorum 4 5 gündür çünkü feci bulantı yapıo bende acaba bişey olurmu ki
yok kız okadar abartılacak kadar kilolu değilmişsin neredeyse seninle aynıyız ne kilolu insanlar var biraz tatlıları kısarsan verirsin fazlada diyet moduna girme derim bence vereliniortakBenim boy 1.60 kilo 58 ( evlendiğimde 54 düm 61 e çıkmıştım hemen dedim acil durum 3 ay diyet yaptım kendi çabamla 6 kilo verdim 55 oldum,sonra eşim askere gidince memlekete gittim şimdide evde kös kös oturuyorum 3 kilo geri aldım. Ay çok karışık oldukaydirigubbakcemile3 sonuç olarak ben 50-52 olmak istiyorum.
ben sanırım kilo vermişim çünkü pantolonlarım bollaştı iice şaşırıyorum millet hamileyken kilo alır bende veriyorum benim için ii bişey tabi ama ya ters giden bi durum varsa??? bu arada folik kullanamıyorum 4 5 gündür çünkü feci bulantı yapıo bende acaba bişey olurmu ki
yok kız okadar abartılacak kadar kilolu değilmişsin neredeyse seninle aynıyız ne kilolu insanlar var biraz tatlıları kısarsan verirsin fazlada diyet moduna girme derim bence vereliniortak
normal canım mide bulantısından veriyorsun
bak banada doktor folik asit verdi benimde midemi bulandırdı kesin balık yağı var içinde affedersin ama gaz yapınca geri geliyor o koku çok iğrenç
ben akşam yatmadan önce alıyorum üstüne bişe atıştırıyorum uyurken fark etmiyorum canım sende bi dene