Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar çok heyecanlıyım ya o teste bakıyom duruyom devamlı bakalım bi yarın olsun kısmetse neticeyi yarın çğlen 1 yada 2 gibi veririm size

Ay gerçekten iyiki bu siteye kayıt olmuşum kaç gündür hiç canım sıkılmiyor ve bir sürü arkadaş sahibi oldum ben sosyal hayatı geniş birisi değilim yani pek arkadaşım yok

evet kesinleşecek kısmet olursa kıslarrr hade hayırlısı olsun neyse ben çıkıyorum kıslarrrr
byyyyyyyyyyy iyi akşamlar size

Kızlar bende çıkıyorum dualarınızı esirgemeyin bizden sizleri çok seviyorum

Kıslarr ben bugün çok üzüldüm eşime bi sürpriz yapayım dedim kardeşi üniversiteden mezun olabilmiş buyıl 5. Yılıydıda annesi bana söyledi bende eşime söyledim sana bi sürprizim var dedim eşim ilk hamiş haberimizde olduğu gibi baktı bana hemen anladım tabii yok dur dur kardeşin mezun olmuş dedim ama yine o yüzündeki ifade çok üzdü benii canım eşime hiç kıyamıyorumm sen ne sandın dedim bebk dedi bende daha çok erken dedim ama sürprizim var dediğime pişman oldumm o yüzden bugün daha çok istedim bebişimin olmasını

ay ya ne kadar çok istiyosa artık..üzülme canım sen bu ay iyi bi haber vereceksin ben inanıyorum Allahın izniyle

bende geldim kızlar.. Mutfağımı topladım bi ora kalmıştı ..yarın ebru yolcu..

oh ne güsel doktora sordun mu seyehat yapabilir miyim diyee

ay gerçekten iyiki bu siteye kayıt olmuşum kaç gündür hiç canım sıkılmiyor ve bir sürü arkadaş sahibi oldum ben sosyal hayatı geniş birisi değilim yani pek arkadaşım yok

bende senin gibi valla banada diyolarrr canım sıkılmıyımu hergün evdesin diyee sayenizde sıkılmaya vaktim yok

efnanim nasılsın belirtiler devam ediyo mu?

canım karnım şiş hala ama alt tarafı ara ara bulantım oluyo bugün ağzım çok acıı bide kalbim çok çarpıyo gibi hissediyorum ama göğüslerde tık yokk ama pisikolojiktir diyorum yada ilk ayımya korunmasız eşimin sıvısına vücudum tepki gösteriyo sanırım diyorumm

Canım ya üzme kendini gününe var daha belkide boşuna uzuluyorsundur bebeğin seninledır siz çalışmalarınızı aksatmayın gerisini allaha bırakın

ay ya ne kadar çok istiyosa artık..üzülme canım sen bu ay iyi bi haber vereceksin ben inanıyorum allahın izniyle

inşallah canım bakıcaz daha çok var 10 gün var koskoca 10 günn ama buda geçer biz neler atlattık rabbim sabır ve bebk versin inşallah isteyen herkese

Kıslarr gün aşırı çalışmamız var ama ya tuttuda zarar görürse diyede endişeleniyorummbazenn
ebru canım sen de mi gün aşırı yapmıştın yumurtlamaya kadar mı yoksa adet tarihine kadarmı gün aşırı çalışma yapılmalıı

doktor yola çıkmamda bi sakınca görmedi canım ..kaç gündür kadından randevu alcam diye bekledim gidemedik bi türlü..yok canım ya insan o değişimi fark ediyo konduramıyo hamileliği olmaz dio ama belirtiler artıyo..olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…