bi yandan pasta yapıyorum bi yandan sizle konuşuyorum akşam misafir gelecek sen nasılsuın belirtiler var mı?
canım çıkmak zorunda kalmıştım cevap yazamadım valla bende anlamadım hiç ama hiç bir belirti yok ne adet olucama dair nede bebiş olduğuna dair bende bişey anlamadım ha bu arada benim 16 sı olcak yalnış yazdırmışım canım düzeltirsin sana zahmet
HIIMMM MEHTAP YAPIOO DÜZELTMELERİ SÖYLERİMM CANIMM MERAK ETME
bende geldim kızlar.. mutfağımı topladım bi ora kalmıştı ..yarın ebru yolcu..
bende geldim kıslarrrrrr
yarın testimi yaptıracam eşime söyledim çok şaşırdı doya doya öptüm kocişimmm ciddi misin dedi durdu şimdi de balığa gitti arkadaşlarıyla
kızlar çok heyecanlıyım ya o teste bakıyom duruyom devamlı bakalım bi yarın olsun kısmetse neticeyi yarın çğlen 1 yada 2 gibi veririm size
hoşgeldin. tatilemi çıkıyosun canım
Kıslarr ben bugün çok üzüldüm eşime bi sürpriz yapayım dedim kardeşi üniversiteden mezun olabilmiş buyıl 5. Yılıydıda annesi bana söyledi bende eşime söyledim sana bi sürprizim var dedim eşim ilk hamiş haberimizde olduğu gibi baktı bana hemen anladım tabii yok dur dur kardeşin mezun olmuş dedim ama yine o yüzündeki ifade çok üzdü benii canım eşime hiç kıyamıyorumm sen ne sandın dedim bebk dedi bende daha çok erken dedim ama sürprizim var dediğime pişman oldumm o yüzden bugün daha çok istedim bebişimin olmasını
bende geldim kıslarrrrrr
yarın testimi yaptıracam eşime söyledim çok şaşırdı doya doya öptüm kocişimmm ciddi misin dedi durdu şimdi de balığa gitti arkadaşlarıyla
bende geldim kızlar.. Mutfağımı topladım bi ora kalmıştı ..yarın ebru yolcu..
ay gerçekten iyiki bu siteye kayıt olmuşum kaç gündür hiç canım sıkılmiyor ve bir sürü arkadaş sahibi oldum ben sosyal hayatı geniş birisi değilim yani pek arkadaşım yok
efnanim nasılsın belirtiler devam ediyo mu?
Kıslarr ben bugün çok üzüldüm eşime bi sürpriz yapayım dedim kardeşi üniversiteden mezun olabilmiş buyıl 5. Yılıydıda annesi bana söyledi bende eşime söyledim sana bi sürprizim var dedim eşim ilk hamiş haberimizde olduğu gibi baktı bana hemen anladım tabii yok dur dur kardeşin mezun olmuş dedim ama yine o yüzündeki ifade çok üzdü benii canım eşime hiç kıyamıyorumm sen ne sandın dedim bebk dedi bende daha çok erken dedim ama sürprizim var dediğime pişman oldumm o yüzden bugün daha çok istedim bebişimin olmasını
saol canım .memlekete ağustosta taşınıyorum gitmeden evi topladım
ay ya ne kadar çok istiyosa artık..üzülme canım sen bu ay iyi bi haber vereceksin ben inanıyorum allahın izniyle