Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

süper ya bak hiç ummadığın pek ümidin olmadığı bir anda hamile kaldın üstelik ikiz olma şanşı var ne güzellllll bidaha ne zaman gidecekmişsin doktora canım
kızlarrr kayınımada gösterdim testi oda gördü 2. çizgiyi tek ben değil yaniii oleyyyyyyyyy hamileyimmmmmmmmmm zemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
ohhh hadi kızlar halaya git kız hemen kan aldır :teytey::teytey::teytey:
süpriz yap eşine bişe demeyin hemen

resmi de var kızlar albüm yapcam bebeğime..ayy ikiz olursa harika olur doktor pko rağmen hemen hamile kalmama çok şaşırdı çok nadir oluyomuş ilk ayda ..çooooooook şükür rabbime

resmi de var kızlar albüm yapcam bebeğime..ayy ikiz olursa harika olur doktor pko rağmen hemen hamile kalmama çok şaşırdı çok nadir oluyomuş ilk ayda ..çooooooook şükür rabbime

ben de pkoluyum ama çok korkuyorum hamile kalamıcam die benim adetlerim düzensiz cnm senin nasıldı

kız resmi çekte buraya yapıştır görelim bebişi bizde yapa bilirsen tabiki
resmi incelesene nasıl görünüyor yuvarlakmı fasülye tanesi gibimi
ben bi yaşlı teyzeden duydum eğer yuvarlaksa oğlan fasülye tanesi gibi kıvrımlıysa kız oluyormuş
dediği kişide tuttu dayımın karısına demişti kız olacak diye gerçekten kız oldu

hadi gözün aydın ebrucum bide kalp atışlarını aldın mı tamamdır. bende albüm yapıcam ilk görüntüsünü aldık ama siyah oval bir nokta şeklinde hayya yan çevirip bakınca dudağa da benziyo. bizimde ilk ayda tuttu. bu arada doktorun ne kadarlık olduğunu söyledi mi?

ben de pkoluyum ama çok korkuyorum hamile kalamıcam die benim adetlerim düzensiz cnm senin nasıldı

CANIM adetlerim çok düzensizdi oldumuda 15 20 gün oluyodu .cildimde bi tane leke çokken sivicelendim ergenlik gibi ..ve tüylenme arttı..5 yıl kesintisiz ilaç kullandım .ne zaman ilacı bıraksam aynı şayleri yaşadım ..çok üzüldüm çok bunaldım bebek olmayacak diye ama oldu..herşey hikaye Allah isterse herşeye rağmen oluyo

çok teşekkür ederim kızlar ilk korunmasız ayımızdı ve pkoluydum süper oldu bu haber eşimin doğum gününde çok güzel hediye oldu vallaa hala şaşkınım ben kıslarrrrrrrrrrr

mehtap onu beceremem ya.ama yuvarlak rüyamda erkek görmüştüm kaynanamda öle görmüş..bakalım 2 ay sonra haber veririm

ayyy ciddi misiiiin bak bende yazdım dudak gibi diye yani fasulye tanesi gibi kıvrımlı duruyo. aman allahın gücüne gitmesin tabi evlat eclattır ama benim içimede hep kız doğuyoooo. yarın doktora gitces kalp atışını almaya bugün 7 haftalık olduuuk

evet canım 5 hafta 3 günlük senin nasıl gidiyo hamileydin dimi?

çok teşekkür ederim kızlar ilk korunmasız ayımızdı ve pkoluydum süper oldu bu haber eşimin doğum gününde çok güzel hediye oldu vallaa hala şaşkınım ben kıslarrrrrrrrrrr

aynı kaderi paylaşıyoz sen ilaç kullanmadın dimi..ben ilacı bırakıp hamile kaldım bu yüzden ikiz olabilir dedi

resmen beni anlattın cnm aynı sorunlar bende de var bende 5yıl yasmin kullandım ve bıraktım 3ay oldu ilk ay farlutalla adet oldum 2,ay olmadım 3,ayda adetim yine ama soğan kürü yapıorum onun faydası oldu heralde.dediğin gibi Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…