:Kızlar hastaneye gittim.Burda sabah yaptırabilrsin dediler.Merkez hastaneye gitim.
Orda verdim.Yarın öğleden sonra belli olacak.
Ya bugün kasık batmalarını ciddi olarak hissediyorum.
İnş gecikme bebktendir.
o ne biçim söz öyle evhancığım ne demek sizide rahatsız ettim aşk olsun ne için buradayız biz anlatsak sen rahatsızmı olursun arkadaşım içine bizi dökmeyeceksinde kime dökeceksin 2-3 gün daha dayan kan testi yaptırırsın en tez zamanda bebişin gelir sanada herşeyde bi hayır vardır canım benimvereliniortak
BİLİYORUM CANIM YA NE BİLEYİM SANKİ DEVAMLI KENDİ KONUMDA SİZDEN YARDIM İSTEYİP DURDUM ONDAN YANİ
slm kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli? ceylincim kesinleştimi?
Kızlar benim test hani varya yatay bide çizgi çıkmıştı yataylığı gitmiş ikinci çizgi gözüküyo şimdi gözüme takıldı eşimde yarın gidip tahlil yaptırıcaz diyo
Kızlar benim test hani varya yatay bide çizgi çıkmıştı yataylığı gitmiş ikinci çizgi gözüküyo şimdi gözüme takıldı eşimde yarın gidip tahlil yaptırıcaz diyo
evhan senin ve sizin için burdayım kıslarr unutmayaınn
ay kıs yaptırda nolur yaz bizee en iyi kararı siz bilirsiniz tabii canım seni çok ii anlıyorumm inşalah hadi bak iice heyecanlandımm bak benim hesaba gööre sat 15 haziran ve 28 gün siklus bugündeadet olmazsan yarın yaptır testti aslında 28 güne göre senin adet tarinin bugün
ayyyy ne güzel yaaaa çifter çifter alıcas güzel haberleriiiii
canım arkadaşlarım düşünüpte sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Hamilelik birhayli yorucu birşeymiş bulantılar son sürat devam hele birde sıcaklarla boğuşunca dahada kötü oluyor. şimdide ayağa kalkınca baş dönmesi ve göz kararması başladı. Onun haricinde ağrılar ara ara devam ediyor kasıklarımda ve adet ağrılarıda dahil tabi
Canım inş ya :)hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor
inşallah bebiş vardır canım yarını dört gözle bekleyecez
valla bilmiyorumki efnanim nasıl sabretcez :)kızlarr ben kaçıyorum eşime yemek hazırlayayım gelecek olduu
candass canımm yarına kadar nasıl sabredeceğiz bilmem ama tek hayırlı güzel haber olsunda biz bekleriz canımm
Canım benim :)Ay ne güzel bi gün hatta ne güzel bi hafta hafta.Kızlar benim test hani varya yatay bide çizgi çıkmıştı yataylığı gitmiş ikinci çizgi gözüküyo şimdi gözüme takıldı eşimde yarın gidip tahlil yaptırıcaz diyo
İnş canım ya :)AYYY İNŞALLAH BEBEK VARDIR TATLIM YA
BİLİYORUM CANIM YA NE BİLEYİM SANKİ DEVAMLI KENDİ KONUMDA SİZDEN YARDIM İSTEYİP DURDUM ONDAN YANİ
ayyyy ne güzel yaaaa çifter çifter alıcas güzel haberleriiiii
canım arkadaşlarım düşünüpte sorduğunuz için çok teşekkür ederim. hamilelik birhayli yorucu birşeymiş bulantılar son sürat devam hele birde sıcaklarla boğuşunca dahada kötü oluyor. şimdide ayağa kalkınca baş dönmesi ve göz kararması başladı. onun haricinde ağrılar ara ara devam ediyor kasıklarımda ve adet ağrılarıda dahil tabi
siliki görünüo yoksa belirginmi canım
silik canım ama gözüküyo herkes görebilir dercede yani yarım saat sonra bu hale geldi
canım benim ya kıyamam sana sıcaklardan daha kötü oluyosundur canım benim ya dikkat edin kendinize o burdaki teyzelerinin bitanesi
testin markası certain güzelim