Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kızlar geldim doktora gitmiştik yani geldik
yok değilmiş googlede resimlere baktım şimdi senin dediğin mavi yazılı benimki sırf pembe ve beyazdı
kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..AYY KIZLAR HARİKA Bİ DUYGU yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..Allah sizede nasip etsin iNŞALLAH
kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..AYY KIZLAR HARİKA Bİ DUYGU yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..Allah sizede nasip etsin iNŞALLAH
kızlarrr kayınımada gösterdim testi oda gördü 2. çizgiyi tek ben değil yaniii oleyyyyyyyyy hamileyimmmmmmmmmm zemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlarrr kayınımada gösterdim testi oda gördü 2. çizgiyi tek ben değil yaniii oleyyyyyyyyy hamileyimmmmmmmmmm zemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt
benimkide pembe beyaz üstünde gül var seninde mi öyşeydi yoksa
kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..ayy kızlar harika bi duygu yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..allah sizede nasip etsin inşallah
yok canım için rahat olsun baktım şimdi senin aldığın benim o komik testten değil
bende şu yumurtlama gösteren aletlerden almayı düşünüyorum bilmiyorum burada fiyatları nasıl teyzem tatile geldi almanyadan orada 20 euro ya bulunuyormuş ömürlükmüş şu test çubuklardan değil yani aletmiş her gün kullana biliyormuşsun malum artık kaç günde bi adet olurum bilemiyorum delikafadulden