Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ben acon kullandım testi 2 gün önceden verdi. gerçi bu erken döllenmeyle de alakalı birşey ama bilemiorum

yok değilmiş googlede resimlere baktım şimdi senin dediğin mavi yazılı benimki sırf pembe ve beyazdı

ay ii barrii benim aldığım tetsin markası ondan değilmiş wondfo diye bişi üstünde gül resmi var pembe beyaz

kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..AYY KIZLAR HARİKA Bİ DUYGU yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..Allah sizede nasip etsin iNŞALLAH

kızlar ben çıkıyorum şimdilik.
İnş yarın hayırlı bir haber veririm ve bolcada hayırlı haberler alırız.
Öpüyorum.

kızlarrr kayınımada gösterdim testi oda gördü 2. çizgiyi tek ben değil yaniii oleyyyyyyyyy hamileyimmmmmmmmmm zemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..AYY KIZLAR HARİKA Bİ DUYGU yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..Allah sizede nasip etsin iNŞALLAH

amanınnn seninki ikizse benimkide ikiz sen bana 5 6 gün sonra hissetmeye başladım demiştinn aynın benimm gibiii amannn yok yok ben yinede umutlandırmayayım kendimii adına çok sevindimm valla tebrik ederimm kalb sesini duydunmu resmini çektirdimi

çok güzel canım yaaa ne mutlu sana..ikiz de olursaaa ohhhsositososito Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu

benimkide pembe beyaz üstünde gül var seninde mi öyşeydi yoksa

yok canım için rahat olsun baktım şimdi senin aldığın benim o komik testten değil :KK1:
bende şu yumurtlama gösteren aletlerden almayı düşünüyorum bilmiyorum burada fiyatları nasıl teyzem tatile geldi almanyadan orada 20 euro ya bulunuyormuş ömürlükmüş şu test çubuklardan değil yani aletmiş her gün kullana biliyormuşsun malum artık kaç günde bi adet olurum bilemiyorum delikafadulden

kızlar bebek rahmin tam ortasına tutunmuş..gayet iyi dedi doktor hatta ikiz olabilir dedi haftaya daha belli olurmuşş..ayy kızlar harika bi duygu yeni inanmaya başladım hamile olduğuma.kalp atışlarınada haftaya dedi..allah sizede nasip etsin inşallah

ayyyy ne güzel ya bide ikizse süper doğrusu ya çok sevindim canım

kızlarrr kayınımada gösterdim testi oda gördü 2. çizgiyi tek ben değil yaniii oleyyyyyyyyy hamileyimmmmmmmmmm zemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah

yok canım için rahat olsun baktım şimdi senin aldığın benim o komik testten değil :KK1:
bende şu yumurtlama gösteren aletlerden almayı düşünüyorum bilmiyorum burada fiyatları nasıl teyzem tatile geldi almanyadan orada 20 euro ya bulunuyormuş ömürlükmüş şu test çubuklardan değil yani aletmiş her gün kullana biliyormuşsun malum artık kaç günde bi adet olurum bilemiyorum delikafadulden

canım ben topiğin birinde sormuştum ömürlük olan ve pakette 5 6 adet olan yumurtlama testleri 20 25 lira civarındaymış eczanelerde varmışş

X