Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ilk defa yanında hemen siyaha yakın çooook silik bi çizgi belirdi kırmızı pembe değil yani anlamadım ama dikkatli bakınca siyaha yakın çizgi var hemen dibinde

canım yaa kafana takma artık nolur pozitif işte

hemen 10 tane okudum canım hayırlı haberlerle inşallah

allah kabul etsin elkliyim hemen

biraz alakasız olacak ama;
mayaaaacım avatarındaki çocuğun yerinde olup o karpuzun hepsini bi çırpıda yiyip bitirmek isterdim :ecrin_bebek:

Evhan,candas ve ebru için fatiha

NİHAL---------------10 ADET
DÖZTÜRK---------10 ADET
EFNAN-------------10 ADET

ben geldim kızlar doktora gitmiştim ya zatüre değilmişim çok şükür ama başka ne ararsan var faranjit bronşit sinüzit soğuk algınlığı doktor fena kapmışsın şifayı dedi neyse buna da şükür bir sürü hap iğne verdi napalım artık içicez ilaçları

canım herhangi bir sorunumuz yok şukur bı düşük dısında :KK43: olmayınca olmuyo işte

canım bende düşük yapmıştım kafayı yicektimm ön hazırlık için testler falan yaptırmıştık eşime bana bu sitede çiğdem diye bi arkadaş vardı oda düşük yapmış ve bana demiştiki onun doktoru ona eğer bi problem olsaydı sende de eşindede bebk ne olurdu ne düşerdi demiş benim bu sitedeki en büyük ümidim bu söz olmuştu şimdi san olsun inşallah evet düşük zor ama bundan sonra bi bebeğinin olacağının bi göstergesi unutma ama tabii yinede rabbim isterse

ben geldim kızlar doktora gitmiştim ya zatüre değilmişim çok şükür ama başka ne ararsan var faranjit bronşit sinüzit soğuk algınlığı doktor fena kapmışsın şifayı dedi neyse buna da şükür bir sürü hap iğne verdi napalım artık içicez ilaçları

geçmiş olsun canımm kıyamam sana yat dinlen bol bol ki bebişin gelsin sağ sağlim oldumu?

Evhann canım merak ediyosun durumunu her meraktan sonra bi test yapıyosun ve dahada çok kafan karışıyo dimi bak demekki merakın bi yararı yok zamana bırak biraz canımm

canım bende düşük yapmıştım kafayı yicektimm ön hazırlık için testler falan yaptırmıştık eşime bana bu sitede çiğdem diye bi arkadaş vardı oda düşük yapmış ve bana demiştiki onun doktoru ona eğer bi problem olsaydı sende de eşindede bebk ne olurdu ne düşerdi demiş benim bu sitedeki en büyük ümidim bu söz olmuştu şimdi san olsun inşallah evet düşük zor ama bundan sonra bi bebeğinin olacağının bi göstergesi unutma ama tabii yinede rabbim isterse
aynen canım benim dr de aynını söylemişti bana demekki kalabiliyosun die tek umudum o valla

geçmiş olsun canımm kıyamam sana yat dinlen bol bol ki bebişin gelsin sağ sağlim oldumu?

saol canım bende öyle yapıyorum zaten nete bile giremiyorum eskisi kadar sık farketmişsindir yokluğumu kaydirigubbakcemile3 misafirlerin beğendi mi ikramlarını canım benim bile iştahımı kabarttın dün burda valla pasta falan.....

Yok kızlar bi daha yapmıcam nefrett ettim testlerden bitane daha yaapayım dedim onda da bi yatay çizgi var bide tek çizgi buyrun işte

geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inş

saol canım bende öyle yapıyorum zaten nete bile giremiyorum eskisi kadar sık farketmişsindir yokluğumu kaydirigubbakcemile3 misafirlerin beğendi mi ikramlarını canım benim bile iştahımı kabarttın dün burda valla pasta falan.....

evet kıs valla tabaklarını silip süpürdüler akşam yemekten sonra geldiler buna rağmenn hepsini yediler şop oldum yazardım aslında ne yaptım ama valla artık dikkat etmek lasım hamişler var aramızda
haa bu ara senin gibi tatlının yokluğu hissedilmez mi hiç canımm

X