kızlar ilk defa yanında hemen siyaha yakın çooook silik bi çizgi belirdi kırmızı pembe değil yani anlamadım ama dikkatli bakınca siyaha yakın çizgi var hemen dibinde
hemen 10 tane okudum canım hayırlı haberlerle inşallah
canım herhangi bir sorunumuz yok şukur bı düşük dısındacanımm benimm ya ben bilmiyodum doktorlar ne diyo sorun var mı yoksa herşey normalde dokularmı tutmuyo eşinle
canım 2< işareti 2 den küçük anlamına gelmiyomu ya ben öyle biliyorum o gün eşimde öyle dedi
10 adet okudum canım
canım herhangi bir sorunumuz yok şukur bı düşük dısındaolmayınca olmuyo işte
canım herhangi bir sorunumuz yok şukur bı düşük dısındaolmayınca olmuyo işte
ben geldim kızlar doktora gitmiştim ya zatüre değilmişim çok şükür ama başka ne ararsan var faranjit bronşit sinüzit soğuk algınlığı doktor fena kapmışsın şifayı dedi neyse buna da şükür bir sürü hap iğne verdi napalım artık içicez ilaçları
aynen canım benim dr de aynını söylemişti bana demekki kalabiliyosun die tek umudum o vallacanım bende düşük yapmıştım kafayı yicektimm ön hazırlık için testler falan yaptırmıştık eşime bana bu sitede çiğdem diye bi arkadaş vardı oda düşük yapmış ve bana demiştiki onun doktoru ona eğer bi problem olsaydı sende de eşindede bebk ne olurdu ne düşerdi demiş benim bu sitedeki en büyük ümidim bu söz olmuştu şimdi san olsun inşallah evet düşük zor ama bundan sonra bi bebeğinin olacağının bi göstergesi unutma ama tabii yinede rabbim isterse
geçmiş olsun canımm kıyamam sana yat dinlen bol bol ki bebişin gelsin sağ sağlim oldumu?
aynen canım benim dr de aynını söylemişti bana demekki kalabiliyosun die tek umudum o valla
ben geldim kızlar doktora gitmiştim ya zatüre değilmişim çok şükür ama başka ne ararsan var faranjit bronşit sinüzit soğuk algınlığı doktor fena kapmışsın şifayı dedi neyse buna da şükür bir sürü hap iğne verdi napalım artık içicez ilaçları
biraz alakasız olacak ama;
mayaaaacım avatarındaki çocuğun yerinde olup o karpuzun hepsini bi çırpıda yiyip bitirmek isterdim :ecrin_bebek:
saol canım bende öyle yapıyorum zaten nete bile giremiyorum eskisi kadar sık farketmişsindir yokluğumu kaydirigubbakcemile3 misafirlerin beğendi mi ikramlarını canım benim bile iştahımı kabarttın dün burda valla pasta falan.....