Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

iyiyim canım sen nasılsın

İYİYİM BEKLİYRUM HALA BAKALIM NE OLACA ÇOK HEYECANLIYIM YA BENDE 2 GÜN KALDI KISMET NASİP BENDE ÇOK UYKU HALİ KARIN AĞRISI VE GAZ VAR BELİRTİ OLARAK

heyecanlıyım canım doktora gitcem 1 saat sonra bebeği görcem.:teytey:

AY KIYAMAM YA NE HEYECAN AMA YÜCE RABBİM BİZLEREDE YAŞATSIN İNŞALLAH

Canım hoşgeldin.[/QUOTE]

HOŞBULDUK CANIM

amin canım amin hepinize dua ediyorum 3 aylar vesilesiyle.. Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah

Ay kızlar bir saattir teldeyim annemlerle görüştümde ceavap yazamadım kusura bakmayın.

evhancım bende de öyle reglimden önce böyle belirtilerim olmazdı şimdi belim ağrıyo gazım var arada midem bulanıyor şaşırdım doğrusu
az önce özel hastaneye kanda gebelik testini sordum 30 lira dedi ve 2 saatta çıkıyoormuş

Eeeee ne yapacaksın peki karar verdinmi bende test var ama yapmıcam bekliyorum işte

Eeeee ne yapacaksın peki karar verdinmi bende test var ama yapmıcam bekliyorum işte

ben bu gün idrar testi yaptım tekrar ama bilemedim yaa sanırım görmek istediğimi görüyorum 2. çizgi çok çok dikkatli bakıldığında görünüyor ama normal bakarsan görünmüyor bende anlamadım doğrusu neyse artık müsait bi zamanda kan testi yaptıracağım

Aynı benim gibi canım bende dün yaptığımda sanki kendim görmek istediğim için görüyorum çizgiyi diye düşünmeye başladım canım ya ne kötü bende 15 ine kadar beklicem günümü

neyse kızlar ben çıkıyorum tekrar gelirim ama kayınımı kaldırayım yeter uyuduğu açlıktan ölecem kahvaltı yapalım gelirim öpüyorum sizleri.......

nihayet duydun galiba sesimi mehtapcım sizlere sesleniyorum burdan nasılsın cnm,bende hazırlık yapıyorum cumartesi samsun yolcusuyum kısmetse inş.
evet canım duydum ama biraz geç yazıyorum malum iş yerindeyim
ay canım sen butarafamı geliyorsun kız samsuna şehir içine gelirsen yanıma uğra ne güzel olur vallaha
ya kızlar reglim 6 gün geçti.Sabah test yuaptım negatifti.Bunu yaşayan oldumu?
Öğleden sonra kan vercem :KK43:
evet canım ben yaşadım arkadaşlar biliyor d.k. hapını mayısın sonunda kestim ondan beride regl olamadım bebişte yok şimdi adet söktürücü kullanıyorum
geçmiş olsun canım ama hemen üzülme inşallah bebişin vardır belki süpriz yapacak hemen göstermiyor kendini
mehtapppp hoşgeldin canım ..nasılsın

hoş bulduk canım iyidir sağol senden naber nasıl gidiyor hamilelik

bende çatlıcam meraktan öğleden sonra dr. a gitcem.
Eğer bir hamileilk varsa karında kasıklarda yanma şeklindeki ağrı ve bel ağrısıda belirtilerdenmi?

kmehtap; canım bilmiyorum ne olduğunu ya.
Aslında biz zaten denemiyoduk bebği falan.Olursa tamamen süpriz olacak
Ama gecikmeyse sadece bu ayı bulmasıda enteresan.Çünkü bu ay için ciddi risklerim var.
Sonuç ne olursa hayır olur inş.

herkese merhaba... ben bir süredir yazışmalarınızı takip ediyorum ama bugün yazmak da istedim...umarım herkes dileğine en kısa zamanda kavuşur...ben de adet olmak üzereyim sanırım, başım çok ağrıyor çünkü...keşke baş ağrısı da bir hamilelik belirtisi olsa :KK43:...

hoşgeldin evhan naber nasılsın varmı bi gelişme

yok gülüm ya deliricem adet belirtileride yok bilmiyom ki kızlar bi belirtilerimi yazayım size
2 gündür sürekli uyku hali
yorgunluk ve halsizlik
gaz sancısı
karın ağrısı
nadiren kasıkda ağrı
meme ucu acıması ateş basma bazende üşüme 2 gün kaldı buarada adetime

yok gülüm ya deliricem adet belirtileride yok bilmiyom ki kızlar bi belirtilerimi yazayım size
yorgunluk ve halsizlik
gaz sancısı
karın ağrısı
nadiren kasıkda ağrı

Hamilelik belirtisi bunlar.İnşallah hamilesindir.:Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar sitede sorun oldu giremedim,yarın için randevu aldım ben napıcam şimdi ne diycem doktora bir sürü sorunum var hangi birini söyliyim kağıda yazıyorum soracaklarımı ama önce bebek düşündüğümümü söyliyim bana yardımcı olun lütfen.

yorgunluk ve halsizlik
gaz sancısı
karın ağrısı
nadiren kasıkda ağrı
ateşini ölçtünmü canım yüksekmi? ayyy inşallah bebiştir yaaaa eyvahedigeldismile
Selam kızlar sitede sorun oldu giremedim,yarın için randevu aldım ben napıcam şimdi ne diycem doktora bir sürü sorunum var hangi birini söyliyim kağıda yazıyorum soracaklarımı ama önce bebek düşündüğümümü söyliyim bana yardımcı olun lütfen.

kız çekinme bu kadar doktordan kağıda not al soracaklarını unutmamak için zaten sen gidince doktor soracak sana önce bilmek istediklerini tabiki çocuk düşündüğünü ve o yüzden kontrola gittiğini ve geçirdiğin süreçte neler olduğunu anlat çekinme canım

X