cnm gelmedinmi daha dr dan vallahi çatladım burda.hadi bakalım ver bize mutlu haberi.
gittim doktor agzimi actirmadi bakmadi hic bir bilmezin icindeyim kafayi yiyicem artik hala adet de olmadim ozel doktora sevk edecekmis randevu beklicekmisim oyle dedi.buranin sacma sapan sistemleri
hakkında hayırlısı cnm benim allahım gönlüne göre versin inş.üzülme sakın,sende anne olmayı hakedenlerdensin,er yada geç bunu tadıcaksın,sen yeterki dua et.öpüyorum cnm iyi geceler.
gittim doktor agzimi actirmadi bakmadi hic bir bilmezin icindeyim kafayi yiyicem artik hala adet de olmadim ozel doktora sevk edecekmis randevu beklicekmisim oyle dedi.buranin sacma sapan sistemleri
bu sabah test yaptım sonuç tek çizgi moralim çok bozuk:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sorun ne????
aa nedenki yaa,hiç bişey söylemedimi,sende başka dr git cnm için rahat eder
canim 19 gun gecti hala adet olmadim testler negatif cikti bekliyorum randevu doktordan
canim 19 gun gecti hala adet olmadim testler negatif cikti bekliyorum randevu doktordan
tşk cnm ilgin için çok saol,yarın mutlaka sonucu yazıcam merak etmeyin.dua edin.kaydirigubbakcemile5
kizlar hepinize iyi geceler hersey gonlunuzce olsun dualarim sizinle ....
canım bu arada bişey sormak istiyorum benimde regl tarihim 22 haziran supheci gibi acaba bende yarın yapsam mı test daha 1 hafta var çıkar mı ki şimdiden eğer negatif çıkarsa üzülürüm biliyorum kendimi acaba beklesem mi
canım bu arada bişey sormak istiyorum benimde regl tarihim 22 haziran supheci gibi acaba bende yarın yapsam mı test daha 1 hafta var çıkar mı ki şimdiden eğer negatif çıkarsa üzülürüm biliyorum kendimi acaba beklesem mi
canım tüm dualarımız seninle mutlu haberini bekliyorum..:ecrin_bebek:
canım bence bekle bi adetin geçsin bu arada o heyecanı yaşa derim
ben şuan korunmak zorundayım ama inan teste bakıp acaba hamile miyim dediğim o stres dolu günleri özledim sende tadını çıkar
ne zamndır çalışmalar devam ediyo
anım belirtilerin var mı bu ara ???????