Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hakkında hayırlısı cnm benim allahım gönlüne göre versin inş.üzülme sakın,sende anne olmayı hakedenlerdensin,er yada geç bunu tadıcaksın,sen yeterki dua et.öpüyorum cnm iyi geceler.

cnm gelmedinmi daha dr dan vallahi çatladım burda.hadi bakalım ver bize mutlu haberi.

gittim doktor agzimi actirmadi bakmadi hic bir bilmezin icindeyim kafayi yiyicem artik hala adet de olmadim ozel doktora sevk edecekmis randevu beklicekmisim oyle dedi.buranin sacma sapan sistemleri

gittim doktor agzimi actirmadi bakmadi hic bir bilmezin icindeyim kafayi yiyicem artik hala adet de olmadim ozel doktora sevk edecekmis randevu beklicekmisim oyle dedi.buranin sacma sapan sistemleri

aa nedenki yaa,hiç bişey söylemedimi,sende başka dr git cnm için rahat eder

aa nedenki yaa,hiç bişey söylemedimi,sende başka dr git cnm için rahat eder

canim kafadan doktora hastaneye gidilmiyor burda.ozel turk doktoruna gideyim dedim sansima ay sonuna kadar kapaliymis ne varsa bizim turk doktorlara basvurcam artik.hani hamile de degilsem nedenini bilmek istiyorum

canim 19 gun gecti hala adet olmadim testler negatif cikti bekliyorum randevu doktordan

canım bence bekleme başka bi doktora git kafandaki soru işaretleride dağılır.inşallah :Saruboceq: yoktur ama bi sorun varsada erkenden öğrenirsin.

canim 19 gun gecti hala adet olmadim testler negatif cikti bekliyorum randevu doktordan

bayaaa zaman geçmiş ama hala tek çizgisiyse başka sorun olabilir sabret bence tabii yurt dışında sistem nasıl bilmiyorum ama burda olsan başka doktora git derdim ama imkanın varsa git yine başkasına bide onu dinle bakalım

canım bu arada bişey sormak istiyorum benimde regl tarihim 22 haziran supheci gibi acaba bende yarın yapsam mı test daha 1 hafta var çıkar mı ki şimdiden eğer negatif çıkarsa üzülürüm biliyorum kendimi acaba beklesem mi

canım bence bekle bi adetin geçsin bu arada o heyecanı yaşa derim

ben şuan korunmak zorundayım ama inan teste bakıp acaba hamile miyim dediğim o stres dolu günleri özledim sende tadını çıkar

ne zamndır çalışmalar devam ediyo

cnm benim üzülüceksen bence yapma çünkü biz supheci ile anlaştık tek çizgi çıkarsa geç döllenme olmuştur deyip üzülmicez öyle karar aldık,ama o testi yarın alıp perşembe sabahı yapıcak.ben sabah yapıcam bakalım hayırlısı,1 hafta varsa eğer 2.çizgi silikte olsa çıkar diye düşünüyorum geç döllenme olmamışsa eğer,tabi bunuda bilemiceğimizden üzülmicez tek çizgi çıkarsa,eğer dayanamıyorsa sende yap,ve bizim kararı uygula derim ben

anım belirtilerin var mı bu ara ???????

canım daha çok yeni ilk defa bu ay başladık biliyorum daha erken hemen olmayabilir ama bi umut işte çocuk istiyorum dediğim andan beri içim nasıl pır pır anlatamam şimdi olmazsa elbet zamanı gelince olur ama dedim ya belki kaydirigubbakcemile3

anım belirtilerin var mı bu ara ???????

canım karnımda ağrı kasıklarımda sanki bıçak saplanıyormuş gibi ağrı,göğüslerim şiş ve ağrıyor,ateş basıyor çok terliyorum öncede hiç terlemezdim oysa,birde iştah falan kalmadı böyle işte acaba psikolojik mi bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…