Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

mehtapcım guzel bi doktora git bence baak bnm arımdada var adet dzüzensizliği genç kızlığından gelen 3yıllık ewli bebek isito 2 yıldır olmuo doktora gitti 8 kilo wermesini söledi doktor
zaten yumurtaları catlamadığı için det düzensizmiş asılama yapılacak 3 ay sonra

hoşgeldin canım bizler iyiyiz senden naber adetmi oldun canım tüh ya neyse üzülme canım bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini söylede listeye sonra el atacağım
atlamışım bunları :) sanırım 6 ağustos,evet canım yaa öyle oldu,bi daha misafir falan dinlemeyecemsorma zaten dün karın ağrısından bi hal oldum,bide pikniğe gitmiştik.dayanamadım hap attım
kızlar gelmiş reyhanciim üzülme hakkımızda hayırlısı olsun inşl.kızlar ates ölçümünden en ii anlayan kimdi reglye 9 gun war atesm 37.1
öyle tatlım vardır zamanı,inşaallah hamilesindir canım yaa,
kızlraaa yaaa sütü ocağa koydum ılısın diye sizin yüzünüzde unuttum kaynadı bide işim yoksa soğumasını bekle ayyy kızlar yaa nikotin gibisiniz

bağımlılık yaparuk biz işte böyleeee kaydirigubbakcemile3 yoğurtmu yapcaktın

zaten özel hastaneye gidiyorum ilk geldiğimde hep devlete gittim mantar ve enfeksiyon sorunum vardı hiç ilgilenmediler zamanla rahim ağzımda ufak bi yara oluşmuş ama hamile kalmama engel değilmiş bu gittiğim doktorda bitek fayda buldum çokta güzel ilgileniyor cep nosunu bile verdi burada yanlızım annem yanımda yok diye ara bi sıkıntın olunca yardımcı olurum dedi çok memnunum ama bakarım bir kaç aya kadar düzelme olmazsa bi doktor daha biliyorum duydum çok iyiymiş bide ona görünürüm
kilo vermeme gerek kalmaz zaten normalim yani ne çok zayıf nede kilolu

evhannn canımm hoş geldinnn

hoşbulduk kızlar

evhancım hoşgeldin

hoşbulduk canım

ağzından bal damlıyor tatlım ama çalışıyorum izin günüm cuma sanırım o zamana değişiklik olmazsa tekrar idrar testi yapacağım öğleden sonra

ay kız sende benim gibiisin aynıyız seninle benimde silik gibimi sonra kendi çizgisimi anlamadım bende bide benimki 20 dk sonra dikkate almayın diyo benimki 1 saat sonra bayağa gözükür hale geliyo anlamadım

aaa evhan gelmiş canım hoşgeldinnn

hoşbulduk tatlım

listenin son hali kızlarrrrr

ayyyyy sabah ilk idrarımla yaptım yine çıkmadı zaten deli olcam artık normalde bugün olmam lazımmış bilgisayara göre ama ben 15 ini bekliyorum hala bakalım tık yok çünkü

ayyyyy sabah ilk idrarımla yaptım yine çıkmadı zaten deli olcam artık normalde bugün olmam lazımmış bilgisayara göre ama ben 15 ini bekliyorum hala bakalım tık yok çünkü

canım benimde 13 temmuz bakalım bu günlerde aşırı belim ağrıyor benim ama içimden bi ses hamiş olduğumu söylüyor kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…