mehtpcm buarada ceylnde iknci çiziyi görmüş galiba test alıcak yenilicek cok silikti dio cizgi
tamam ozaman ben kenara not alayımda en iyisi oda hayırlı haberi versin listeyi öyle yapayım
hoşgeldin canım bizler iyiyiz senden naber adetmi oldun canım tüh ya neyse üzülme canım bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini söylede listeye sonra el atacağımmerhaba canlaaaar,ben geldim nasılsınız..bu ayda da kırmızılara talimiz....önümüzdeki ay inşaallah güzel haberler veririz hepimiz
günaydın efnancığım naber nasılsınselamm kızlaarr herkese günaydınn
inşallah hamiledir güzel haberlerle döner bizesbr tatile cıktı da gunu gecti onun için merk ettm haber vermediii
sen hasta olabildi mmi cnm
selamm kızlaarr herkese günaydınn
amanınn iki hamişimiz daha varöış ne güsel haberler okudum moralim yerine geldi:sm_cool:
yok canım nerdeeee ben bile şaşırıyorum artık halime cumartesi farlutala başladım o gün bi kahve akıntı geldi adetmi olacam acaba dedim ama adet ağrım yoktu olmadımda zaten neyse şu farlutal bitsinde bi gelsin adetim 2.günü kan aldırıp hormonlarıma baktıracam bide evde bi adet düzenleyici ilaç kutusu buldum önceden kalma onu soracağım biçok kişi onunla daha kolay hamiş kalmış
cyclo progynova diye adet düzenleyici hap aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ama korumuyor
aleyküm selam canım bende şimdi girdim,hoşgeldikkk kaydirigubbakcemile5 nasılsın
ceylinde kesn haberi hayırlısıyla bi verseee:teytey::teytey::teytey:
ceylinde kesn haberi hayırlısıyla bi verseee:teytey::teytey::teytey:
kim hamile canım geçmişi okuyarak bitiremedim
kim hamile canım geçmişi okuyarak bitiremedim