merhaba arkadaşlarbenim 8 yaşında bir oğlum var ikinciyi istedik ama olmadı ocakta 40 haftalık bebeğimin kaybettim. tekrar istiyorum kollarım öyle boş kaldı ki anlatamam tarifi imkansız bir acıymış allah kimseye yaşatmasın
kızlar benimde kasıklarım ağrıyo araara sanki idrar yollarım iltihaplanmış gibi gaz var çok bide karın ağrısı falan ya
slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK
selam arkadaşlar a.s.
Nasılsınız?
Kızlar adetimi 5 gün geçti.
Ama adet olcam gibide sanki.
Bugünde olmazsam yarın test yapcam sabahtan
ay çok stres oldum ya.
Varmı yokmu anlamadım gitti
hümeyra vardı beraber regl olcaktık.
O oldumu ki acaba.
hoş geldin canım nasılsınslm kızlar ben geldiiim
slm canımmslm kızlar
ayın 10 unda adet olmam gerekiyor du ama hala birşey yok inş. Hamileyimdir ama test yapmak için bir hafta daha bekleyecegim
Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem oldu hiç ihtimalim yokken.5 gn tabusu var o geçsin öyle yapayım dedim.Belirtileri yazayım canım.canım belirtin varsa 5 gün geçtiğine göre kesin hamişsin testi neden şimdiye kadar yapmadın ki hümeyranın kırmızılar geldi canım bu ara
canım belirtilerin varmı peki anlatsana biraz
hoş geldin canım nasılsın
iyiym cnm saol sen nasılsın ben test yaptın negatif cnm hasta oluorum ozmanohaoldumsmile ama hep leke şeklinde anlamadım nie böle oldu