Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar benimde kasıklarım ağrıyo araara sanki idrar yollarım iltihaplanmış gibi gaz var çok bide karın ağrısı falan ya

merhaba arkadaşlarbenim 8 yaşında bir oğlum var ikinciyi istedik ama olmadı ocakta 40 haftalık bebeğimin kaybettim. tekrar istiyorum kollarım öyle boş kaldı ki anlatamam tarifi imkansız bir acıymış allah kimseye yaşatmasın

:Saruboceq:HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER:Saruboceq:

happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRANhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZhihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
esraersoy---------------------12 TEMMUZhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
sultan80-----------------------16 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
efnanim-----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 TEMMUZhihoyyyt
ikratu--------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
dejavu_one------------------24 TEMMUZhihoyyyt
tgba87-------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
funmak-------------------------26 TEMMUZhihoyyyt
Little angel------------------ 27 TEMMUZhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 TEMMUZhihoyyyt
_zeyn_-------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
Humeyraa--------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
ymr el--------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
defesen------------------------5 AĞUSTOShihoyyyt
ipek999------------------------6 AĞUSTOShihoyyyt
reyyann-----------------------06 AĞUSTOShihoyyyt
ozlem64------------------------09 AĞUSTOShihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOShihoyyyt

Adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:1shok:

kmehtap-----------------------??????????fisfisfis
mayaaaa----------------------??????????fisfisfis

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLER

efnanim ---------------- AĞUSTOS
tosti----------------------AĞUSTOS
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA
masallal---------------- AĞUSTOS

:nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER (2 Cİ SAYFADIR):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar:

15. ASU 20-----------------------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRalkisalkisalkis
16.burcuwaa----------------------------------30 HAZİRAN TEBRİKLER AYIN SON SÜRPRİZİalkisalkisalkis
17. eylem sevcan --------------------------10 HAZİRANalkisalkisalkis
18. ebruaks----------------------------------- 05 TEMMUZ TEBRİKLER AYIN İLK SÜPRİZİalkisalkisalkis
19. 06bvn06----------------------------------- 09 TEMMUZ
alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlarbenim 8 yaşında bir oğlum var ikinciyi istedik ama olmadı ocakta 40 haftalık bebeğimin kaybettim. tekrar istiyorum kollarım öyle boş kaldı ki anlatamam tarifi imkansız bir acıymış allah kimseye yaşatmasın

tam yerine geldin canımm bende düşük yaptım buradaki bazı arkadaşlarda ama olsun üzülme benim hiç bebişim yok senin en azından teselli bulduğun boğlun var ama RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR bugünkü halimeze şükür dimi
anlayamadığım bişi var bebişin doğmuşmuydu?

slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK:emir_bebek::emir_bebek:

Çok güzel bi haber canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin.Hayırlı bi evlat olsun inşallah.

evhan canımm dua listemiz noldu maya dün 50 tefriciye yazmıştı ejkledin mi bide son sayfaya getirsende baksak son haline

kızlar bide dua listesini hatırlasam ajandamevde kaldı ben anneme geldim yine 1 haft kalıcam bi bakayım yinede

Selam arkadaşlar a.s.
Nasılsınız?

Kızlar adetimi 5 gün geçti.
Ama adet olcam gibide sanki.
Bugünde olmazsam yarın test yapcam sabahtan :KK43:
Ay çok stres oldum ya.
Varmı yokmu anlamadım gitti :KK43:

Hümeyra vardı beraber regl olcaktık.
O oldumu ki acaba.

selam arkadaşlar a.s.
Nasılsınız?

Kızlar adetimi 5 gün geçti.
Ama adet olcam gibide sanki.
Bugünde olmazsam yarın test yapcam sabahtan :KK43:
ay çok stres oldum ya.
Varmı yokmu anlamadım gitti :KK43:

hümeyra vardı beraber regl olcaktık.
O oldumu ki acaba.

canım belirtin varsa 5 gün geçtiğine göre kesin hamişsin testi neden şimdiye kadar yapmadın ki hümeyranın kırmızılar geldi canım bu ara

ayın 10 unda adet olmam gerekiyor du ama hala birşey yok inş. hamileyimdir ama test yapmak için bir hafta daha bekleyecegim

canım belirtin varsa 5 gün geçtiğine göre kesin hamişsin testi neden şimdiye kadar yapmadın ki hümeyranın kırmızılar geldi canım bu ara
Canım 1,5 yıl evvel 5 gün gecikmem oldu hiç ihtimalim yokken.5 gn tabusu var o geçsin öyle yapayım dedim.Belirtileri yazayım canım.
canım belirtilerin varmı peki anlatsana biraz

Aslında bi belirti yok bile tam olarak.Çok nadir olarak ara ara kasık batması oldu.Ama dün hiç olmadı bile.
Uykum var çokça ama hep uykuya düşkündüm.Baş ağrısı çekiyorum son zamanlarda.Ama bu da bu ay biraz sıkıntılıydı bizim için ona bağlıyorum.Göğüste şişlik falanda yok.Herzamanki gibi.
Şuandada bel ağrısı arada bi karın ağrısı var.Regl olcam gibi sanki.Hatta ben regl olacağımı idrar yollarındaki sızıyla anlarım.Dün ve bugün o sızılar vardı.
İçimde bişey var gibide hissetmiyorumki.Yani sanki regl olcam, sanki sıradan bi gecikme ama benim regllerim çok düzenlidir.
28 günde olurum.Saati bile bellidir.1 saat bile gecikme yaşamadım.Şimdi bu gecikme şaşırttı.
Ama diyorum ya bebeğim var gibi bir histe yokki içimde.

canımm neden 1 hafta bizi çatlatmak için mi daha önce hiç gecikmen olurmuydu?[/QUOTE]

yok canım bir hafta bekliyecem çünkü ablamın nişanı var şehir dışında eger öyle bir şey olursa eşim gönder mez o yüzden bir hafta bekliyecegim.Bu ay bi dengesizlik oldu ay içinde lekelen meler falan oldu.sadece midem bulanıyor iki gündür başka belirtim falan da yok

X