Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm hayırlı olsun cok sevndimmmm allahım sağ sağlim kavusmayı nasip etsin bebeğine inşl bşizzler içinde dua et bide belirtilerini yazarmısın

DAHA ÖNCEDEN YOKMUYDU CNM 9-10 GUN ÖNCEDEN YOKSA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA MI OLDU KORUNMAYI BİDE BENDE COK FAZLA GAZ VAR HEM MİDEDE HEM BAGIRSAKTAkaydirigubbakcemile3

Ben korunmayı bırakalı 3ay oldu ama bu belirti 2 aydır var bu gün hastalanmam gerekiyor bekliyorum ışte daha önceden yoktu ilk korunmayı bıraktığım ayda regl günün 3 gün erken oldu ilk defa böyle olmuştu

aman war ya anlamıyorum neden değişiyor bu kadar insanın vücut duzeni korunmadan önce hiç yoktu gögüs hassayite ne hiç bilmezdim peki suan belirtiler var mı

Ay canım harbi bende çok sevindim canım allah hayırlı ve sağlıklı olmasını nasip etsin bebeğinizi size bağışların darısı başımıza

aman war ya anlamıyorum neden değişiyor bu kadar insanın vücut duzeni korunmadan önce hiç yoktu gögüs hassayite ne hiç bilmezdim peki suan belirtiler var mı

Düne kadar bel, bacak ağrısı akintim vardı ve 4-5 gündür çok haksızlık yorgunluk akşamları saat 10 yatıp uyumaya başladım mesela ama dün akinti kesilmişti fakat şimdi tekrar akinti başladı

herkeze çok çok teşekkür ediyorum rabbim sizlerede en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin enkısa zamanda hamiş kalırsınız inşallah.. Benim en belirgin belirtim arara ama hergün adetime 1 hafta yada 10 gün kala başladı kasık ağrılarım bi sağ kasığım bi sol kasığım da batmalar oluyor birde çok belirgin değildi ama gaz sancım vardı adet olmam gereken gün göğüslerimde damar belirginleşmesi vardıı ama tabi en belirgini kasık batmalarımmm

Son düzenleme:
günaydın kızlarr naber varmı bi gelişme falan ben gelmeyeli dün giremedim bi geçmişe göz atayım

Inşallah ya bende çok istiyorum ama yinede kafamı fazla takmak istemiyorum

günaydın esracığım kız test yapsana madem günün bugün hiç olmazsa merakta kalmazsın

canım çoook tebrik ederim çok güzel bi haber dur bi listeye düzelteyim senin adını hamiş olan yere alayım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın :lepi:

galiba ben geçmişi okuyana kadar akşam olur amma konuşmuşunuz

anlatıım sana cnm kısaca bugunu bi hamiş haberimiz war esrayla bende belirtileri tartışıyoruz cok kalabalık deil zaten evhanı eflalimi hiç göremiyorum ne zamandır sende kayıptın ne var yok

anlatıım sana cnm kısaca bugunu bi hamiş haberimiz war esrayla bende belirtileri tartışıyoruz cok kalabalık deil zaten evhanı eflalimi hiç göremiyorum ne zamandır sende kayıptın ne var yok
ben cumartesi buradaydım ama şirkette eğitim vardı pek yazamadım dünde evde değildim bütün gün dışarıdaydık
eflalin baya işleri var galiba bu sıralar badana falan yapacaktı evhan hastaydı annesinde kalıyordu bugün gelir bence kesin
bide melisa kayıp çoktandır bişemi oldu kıza acaba belkide tatilemi çıktı
sbr de galiba tatile çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam
Yaptım canım yapmazmiyim ama negatif çıktı yani tek çizgi
üzülme canım inşallah bebiş vardırda geç çıkar belki idrar testinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…