Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ayrıca kızlar ben cuma günü doktorla randevum vardı gittim dr. bana günün gecikirse hamilerindir dedi bu yüzden çok umutlandım

merhaba canlaaaar,ben geldim nasılsınız..bu ayda da kırmızılara talimiz....önümüzdeki ay inşaallah güzel haberler veririz hepimiz

merhaba canlaaaar,ben geldim nasılsınız..bu ayda da kırmızılara talimiz....önümüzdeki ay inşaallah güzel haberler veririz hepimiz
hoşgeldin canım bizler iyiyiz senden naber adetmi oldun canım tüh ya neyse üzülme canım bidahaki gelmesini istemediğin adet tarihini söylede listeye sonra el atacağım
selamm kızlaarr herkese günaydınn
günaydın efnancığım naber nasılsın
sbr tatile cıktı da gunu gecti onun için merk ettm haber vermediii
inşallah hamiledir güzel haberlerle döner bize

kızlar gelmiş reyhanciim üzülme hakkımızda hayırlısı olsun inşl.kızlar ates ölçümünden en ii anlayan kimdi reglye 9 gun war atesm 37.1

sen hasta olabildi mmi cnm

yok canım nerdeeee ben bile şaşırıyorum artık halime cumartesi farlutala başladım o gün bi kahve akıntı geldi adetmi olacam acaba dedim ama adet ağrım yoktu olmadımda zaten neyse şu farlutal bitsinde bi gelsin adetim 2.günü kan aldırıp hormonlarıma baktıracam bide evde bi adet düzenleyici ilaç kutusu buldum önceden kalma onu soracağım biçok kişi onunla daha kolay hamiş kalmış
cyclo progynova diye adet düzenleyici hap aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ama korumuyor

mehtap yeni kişiler geldi adet tarihlerini aldım listeye ekle canımm
ikratu-------24 temmuz
ipek999------6 ağustos
_zeyn_---------1 ağustos

reyyanın yeni aklemneni 6 ağustos
hümeyranın yeni bekleneni 1 ağustos

yok canım nerdeeee ben bile şaşırıyorum artık halime cumartesi farlutala başladım o gün bi kahve akıntı geldi adetmi olacam acaba dedim ama adet ağrım yoktu olmadımda zaten neyse şu farlutal bitsinde bi gelsin adetim 2.günü kan aldırıp hormonlarıma baktıracam bide evde bi adet düzenleyici ilaç kutusu buldum önceden kalma onu soracağım biçok kişi onunla daha kolay hamiş kalmış
cyclo progynova diye adet düzenleyici hap aynı d.k. hapı gibi kullanılıyor ama korumuyor

daha önceden dzensizlik warmıydı bu haptan sonra mı oldu cnm

aleyküm selam canım bende şimdi girdim,hoşgeldikkk kaydirigubbakcemile5 nasılsın

canımm dün site kafayı yemiş gibiydi
bugün akşama misafir var pasta falan yapıcammm

ceylinde kesn haberi hayırlısıyla bi verseee:teytey::teytey::teytey:

canımm yaa o tecrübesizlikten anlamamıştır aynısı benimde başıma geldi çok çok çok silikti bende aynı duyguları yaşadım oysaki hamişimişim oda kesin hamiştir

kızlraaa yaaa sütü ocağa koydum ılısın diye sizin yüzünüzde unuttum kaynadı bide işim yoksa soğumasını bekle ayyy kızlar yaa nikotin gibisiniz

X