Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Kızlar bende ara ara girerim kuşumla ilgileneyim:))

günaydın canım yok geçmedi yarın normalde ama ben emin olamadım canım yaaa 2. çizgi çok çok silik ve eşimm göremedi acaba ben görmek istediğim için mi görüyorum yoksa eşim o kendi çizgisi dedi o yüzden emin olamadım canım yaaa negatif olduğunda kendi çizgisi görünür mü bilgin varsa yardım eder misin canım?

günaydın canım yok geçmedi yarın normalde ama ben emin olamadım canım yaaa 2. çizgi çok çok silik ve eşimm göremedi acaba ben görmek istediğim için mi görüyorum yoksa eşim o kendi çizgisi dedi o yüzden emin olamadım canım yaaa negatif olduğunda kendi çizgisi görünür mü bilgin varsa yardım eder misin canım?

cnm kendi cizgisi die birşey yok silikte olsa bi çizgi varsa bilinki gebelik cizzgisidir bence bi test daaha al tekrarla

kızlar bu arada herkese günaydın size durumumu anlaıyorum yorumlarınızı bekliyorumaklinialirimsmile simdi benm regl günüme tam 9 gun war ateşim 37.1 akıntı bu sabah baslad dun butun gun midem bulandı ama ben bunu sıcağa bağladm ağzımın tadı bi değişik ve ara ara hem sağ hem sol kasığım olmak üzere sqanncı giriyor geciyor ve bugun gösuslerm dolgnlastı hasaslastı acıyorr sizce regl belirtismi gebelik mi offff karıstık yineeesempatiksalakcinni

Ceylin33 canım sen kendini çok fazla yorma ve doktorun varsa onada sorabilirsin... Ayrıca senin belirtilerin neydi

saol canım öğlen sorayım dr a belirtilerim belim ağrıyor ara ara midem bulanıyor göğüslerim hassaslaştı ve dolgunlaştı çok sık tuvalete gidiyorum canım:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada herkese günaydın size durumumu anlaıyorum yorumlarınızı bekliyorumaklinialirimsmile simdi benm regl günüme tam 9 gun war ateşim 37.1 akıntı bu sabah baslad dun butun gun midem bulandı ama ben bunu sıcağa bağladm ağzımın tadı bi değişik ve ara ara hem sağ hem sol kasığım olmak üzere sqanncı giriyor geciyor ve bugun gösuslerm dolgnlastı hasaslastı acıyorr sizce regl belirtismi gebelik mi offff karıstık yineeesempatiksalakcinni
canım bence çok erken benim de iki aydır 9-10 gün önceden göğüslerde hassasiyetlik dolgunlasma vs. Başlıyor ama bişey yok kafamı çok takma herşey olacağına taşır rahat ol valla söylemesi kolay ama yapması zor fakat...

slm arkadaşlar ben geldim hafta sonu hastane hastane dolaştım etlik zübeyde hanıma gittim aciline kasık ağrılarım hamilelik şüphem var diyorum ultrasonda görünmedi kan aldılar ve ben hamile deilsin deyim ilgi alaka sıfır tabi gönderdiler ama ben hissediyordum bebeğimin olduğunu.... CUMA AKŞAM GİTMİŞTİM DOKTORA C.TESİ SABAH TEKRAR TEST YAPTIM YİNE POZİTİF ÇIKTI sonra başka bi hastanenin doktoruna gösterdim sonuçları sana hormon testi yapmışlar b-hcg bakmamışlar dedi çok sinirlendim birdaha asla o hastaneye gitmem neyse bu işin can sıkıcı kısmı tabi... GÜZEL HABER İSE DÜN ANKARA BAĞLUM TIP MERKEZİNDE B-HCG BAKTIRDIM SONUÇ POZİTİF ALLAH İZİN VERİRSE BEBİŞ GELİCEK:emir_bebek::emir_bebek:

canım bence çok erken benim de iki aydır 9-10 gün önceden göğüslerde hassasiyetlik dolgunlasma vs. Başlıyor ama bişey yok kafamı çok takma herşey olacağına taşır rahat ol valla söylemesi kolay ama yapması zor fakat...

DAHA ÖNCEDEN YOKMUYDU CNM 9-10 GUN ÖNCEDEN YOKSA KORUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA MI OLDU KORUNMAYI BİDE BENDE COK FAZLA GAZ VAR HEM MİDEDE HEM BAGIRSAKTAkaydirigubbakcemile3

MASUM PİSİPİSİ BENİMDE REGLİME 1 HAFTA KALA KASIK BATMALARIM OLUYORDU ARAARA HAMİLE OLMA İSTİMALİN OLABİLİR.. HADİ BAKALIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR:emir_bebek:

X