dün tek test almıştım canımcım ben soramadım sanırım heyecandan T deki çizgi negatif olduğunda görünür mü ? sadece pozitif olduğun damı çıkar .. yada negatifken bile kendi çizgisi görünür mü ? :Saruboceq::Saruboceq:
Bence sen hiç kafanı idral testi ile karıştırma kan ver hastanede verince 1_2 saate aliniyormuş kesin çözüm bence bu gün hastalanmazsam ben de yarın yaptırırım ayrıca çift çizgiyse hamilesindir
canım emin olamadım ki hem çalışıyorum kan testi veremem yanii 2. çizgiyi çok dikkatli bakınca görünüyor eşim baktı diyor ki o kendi çizgisi hamiş değilsindir ama emin olmak için kan testi yaptır dedi yani bilmek istediğim 2. çizgi negatif olduğunda yine de kendi çizgisi yani pozitif olduğunda çıkması gereken çizgi görünür mü ?
Haklısın canım belirginsizlik herşeyden kötü bilirim ben biraz rahatladım mesela tek çizgiyi görünce olsaydı iyi olurdu ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur işten çıkamazsan sen bir test daha yap
bende öyle düşünüyorum canım ama dün tek test almıştım deli gibi böyle olacağını bilseydim 2 tane alırdım ben dedim ya pozitif çıkar yada negatif ne bileyim böyle olacağını
Kızlar benim biraz isim var daha sonrada eşimle ilgilenmem gerekiyor benle ilgilenmiyorsun diye şikayetçi eşim güvenlik çalışanı o yüzdende bugün tatil günü