Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ayy kıslar bende dün üye oldum bugün aktive oldu üyeliğim.iiki gelmişim hem büsürü şey öğrenio insan hemde yalnız olmadığı için destek buluo :gitme:

malesef canım olmdı ilk ay başarısızlıkla sonuçlandı aslında korunmadığımız ilk ay hamile olmuştum ilk bebeğimde ama bu sefer olmadı neden bilmem

Hümeyra hoşgeldin..Ben yeni katıldım aranıza.. İnşallah bir sonraki ay olur.. Güzel haberlerinle sevindirirsin bizleri..

Bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum hayel kırıklığına uğradım fazla acele etme ben bu ay son 2güne kadar hiç kafama takmadım 2 gündür geldi yine benimkiler

Hümeyra hoşgeldin..Ben yeni katıldım aranıza.. İnşallah bir sonraki ay olur.. Güzel haberlerinle sevindirirsin bizleri..

hoşgeldin canım aramızda senide görmekten mutluluk duyarız
inş önümüzdeki ay olur dediği gibi:Saruboceq::Saruboceq:

bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum hayel kırıklığına uğradım fazla acele etme ben bu ay son 2güne kadar hiç kafama takmadım 2 gündür geldi yine benimkiler

benimde düşük yaptığımbebişte ikinci ay olmuştu bakalım şimdi nolucakk

efnancım çıkmak zorunda kalmıştım yazamadım kusura bakma keçiörende oturuyorum cnm.geçen ay adet olmadım yani 50gün adet olmadım cnmsempatiksalakcinni

ayy kıslar bende dün üye oldum bugün aktive oldu üyeliğim.iiki gelmişim hem büsürü şey öğrenio insan hemde yalnız olmadığı için destek buluo :gitme:

Gerçekten hepinize teşekkür ederim.. Birbirimize destek vererek olumlu sonuçlarımızı açıklarız..

Bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyordum hayel kırıklığına uğradım fazla acele etme ben bu ay son 2güne kadar hiç kafama takmadım 2 gündür geldi yine benimkiler

bilmiyorum canım işi oluruna bırakıcam artık zaten düğünde var bu ay çabuk geçer bakalım

Kızlar ben çıkıyorum.. Sohbet çok güzeldi.. Herbirinize teşekkür ederim..Yeniden görüşmek üzere.. Herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…