Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

hayırlısı olsun inşalla 2 yıl eğitimleri var dimi onların benim eşim ünv. Mezunu olduğu için 6 ay yaptı eğitimi

evet canım 2 sene okicak kazanırsa bakalım 22 bin kişi girmiş sınava ama 350 kız alıcaklarmış zor biraz bu sene ama seneye kazanır kesin bu sene olmassa hayırlısı artık

öyle düşünme canımm rahat olmasını sağla ok mi? Stresin bebk işini ertelettiğini söyle rahatetsin size bi yararı yokki stersin aksine zararı var
ölede efnancım işi çok sıkıntılı ben arada ofisine gidiorum bana bile fenalık gelio :1no2: nese artık bişiler yapıp azaltim stresini doru sölüosun zarardan başka neyi var ki

buranın muhabbeti baya güzel her ne kadar şu an katılamasamda efnanin sen olmayınca durgunlaşıyo ama sen hep ol :):)

hihihi olmaya gayret ediyorum zaten kpss vardı bu ara ihmal ettim o yüzden sınav kağıdım gelmedi bigün ona uğraştım bigün sınava girecem yere baktımm bugün sınava gittim yarın temizlik yapımm kociş evdeyken akşama kadar akşam nöbete gidince gelirim ondansonraki gün misafir gelecek ondan sonra yine hep sizinleyim mesai olarak onun dışında ara ara gelirm zaten

offf.benimki stresten kafayı yiyo o zaman bize bebek çoookk geç gelicek :gitme:

Bu şekilde düşünüp sen de stres yaşama.. Her işte stres var mutlaka.. Benim eşim çok bunalıyor örneğin..Bu yüzden gece dinleniyor biz sabah bebiş yapıyoruz..:kedi:

benim kızımın uykusu gelmiş ben çıkıyorum görüşürüz efnanim senin için dua edicem canım umarım bu ay güzel heberi verirsin eşine iyigeceler harkeze

ölede efnancım işi çok sıkıntılı ben arada ofisine gidiorum bana bile fenalık gelio :1no2: Nese artık bişiler yapıp azaltim stresini doru sölüosun zarardan başka neyi var ki

sizde sabah yapın o halde

canan canım sen bana özel msn göndermişsin ama ben nerden bakilacagini bilmiyorum kusura bakma

acaba ne gönderdim du bi bakımda söyleyim sana

benim kızımın uykusu gelmiş ben çıkıyorum görüşürüz efnanim senin için dua edicem canım umarım bu ay güzel heberi verirsin eşine iyigeceler harkeze

ii geceler canımm teşekkür ederim bende dua ediyorum hepinize

Bu şekilde düşünüp sen de stres yaşama.. Her işte stres var mutlaka.. Benim eşim çok bunalıyor örneğin..Bu yüzden gece dinleniyor biz sabah bebiş yapıyoruz..:kedi:
yahu bu bebişler inş. bi gelsinde ne zahmetler çektimizi anlatalım valla :KK1:

X