Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Benim yumurtlama günüm bu gündü.. Bu perşembe yola çıkacağım.. Hafta başında gebelik olup olmadığı kan testi ile çıkar değil mi?

canım az önce doktordan dinledim .ilişkşden 1 hafta yada 10 gün sonra hcg salgılaması başlıyomuş hatta bazen dahada geç oluyomuş..sonuç net çıkmayabilir canım

canm yaşn kaç.inşallah güzel haberlerini alırız senin de benimde.isteyen herkesin bu ay güzel haberlerini alırız

27 yaşındayım.. Bilemiyorum inşallah olur ama olmazsa da hayırlısı.. Bu ay benim için çok zor geçecek eminim bekleyen herkes için aynı durum söz konusudur.. Dualarım hepimiz için..

canım az önce doktordan dinledim .ilişkşden 1 hafta yada 10 gün sonra hcg salgılaması başlıyomuş hatta bazen dahada geç oluyomuş..sonuç net çıkmayabilir canım

Teşekkür ederim.. Yolculuk öncesinde öğrenemeyecek olmam kötü.. Artık kardeşimin düğününden önce öğrenirim inşallah.. Eşim sakın düğünde oynama eğer gebelik varsa dikkatli olmalısın dedi.. İnşallah vardır da ben de oynamam canım.. :)

Teşekkür ederim.. Yolculuk öncesinde öğrenemeyecek olmam kötü.. Artık kardeşimin düğününden önce öğrenirim inşallah.. Eşim sakın düğünde oynama eğer gebelik varsa dikkatli olmalısın dedi.. İnşallah vardır da ben de oynamam canım.. :)

çok tatlısınız..shakiranın waka waka şarkısına zıplayıp duruyodum ben ..olacağı varsa yatarkende olur canım dua et allaha bırak

Ya dikkatli ol canım esin haklı olsun diye o kadar uğraşıyoruz daha sonra kötü bir sonuç olmasın allah korusun

canım bazen oluruna bırakmak gerekir sen dikkat et genede zaten oluca varsa bebişin nasibi varsa bu dünyada herşeye rağmen sapasağlam olu merak etme

ebru sen belirtileri ilişkiden kaç gün sonra hissetmeye başladın özellikle karın şişliği ve kasık batmasını

Benim yumurtlama günüm bu gündü.. Bu perşembe yola çıkacağım.. Hafta başında gebelik olup olmadığı kan testi ile çıkar değil mi?

canım bugün altın günüdeymişin bak değerlendir haaa

Kızlar kahvenin bir zararı olurmu bana cevap verirmisiniz ben tam bir kahve koligim

kahve çay sigara kesinlikle yasakk canımmm

X