Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

çok geçmiş olsun canım.bende 25 yaşındayım bu ay olmasaydı bikaç yıl ertelemeyi düşünüyodum oldu şükür..bu dış gebelik normal gebelikle aynı belirtileremi sahip???????

evt aynıydı kan değerleim yükseliyodu 1 hafta adet gecikmesi yaşadım o zaman zaten öğrendim gebelik kesesi görünmedi ve benim kanamalarm ve şidd etli kasık ağrım başladı.doktorlar beekleyelim belki küçük olduğndan görünmüyodur dedi geçen o zaman sürecinde tüplerimde patlama yaptı ameliyat oldum acil.ama tüpümü almadılar.şimdi yine istiyorum aynısı gibi olcak diye de korkuyorum..:1no2:

herkese mehaba ben de bu sıteye yenı katıldım bır kac aydır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz daha oncesınde bır dusuk yaptım dıs gebelıkte sancı cok sıddetlı oluyormus hamılelıkle belırtılerı aynı ama sancı sıddetlıymıs cunku oncekı gebelıgımde dıs gebelıkten suphe etmıslerdı doktorum sureklı agrın sıddetlı mı dıye soruyordu ordan bılıyorum

hoş geldin canm geçmiş olsun inşallh en kısa zamnda sağlıklıca bebğine kavuşursun.benim dış gebelikti evt sancım çok fazlaydı ölcem sandım:1closedeyes:

ayyy çok üzüldüm .. inşallah bidaha yaşamazsıın böyle bişeyi Rabbim hayırlı evlatlar versin inş.

geçmiş olsun ve hoşgeldin canım..inşallah iyi haberlerini alırız

Bencede cook geçmiş olsun... Ilk gebeligini dış gebelikle sonuçlandıranin ikinci geçeliğı daha sağlıklı oluyormuş hayırlısı

selammm kızlarr ben geldimm hepinizden özür dilerim pat diye gittim aslında gitmek istemezdim ama eşim geld net açıktı o oturup kapatmış kulubu yemek yedik derken gelemedimm
eymenisa [canım üzüldüm adına
esrasanada üzüldüm kayninoşları takmayınn onlarda gün olacak size muhtaç olacaklar o zamanda hatalarını anlarlar

Bencede cook geçmiş olsun... Ilk gebeligini dış gebelikle sonuçlandıranin ikinci geçeliğı daha sağlıklı oluyormuş hayırlısı

gerçekten mi.birincisini geçirenin ikinciyi geçirme olasılıığı daha yüksek diolar canm ya nasıl moralm bozuluyo.gerçekten çoooook zor Allahım kimseye yaşatmasın sağlık sıhhat versin inş

Hayır yanlış anlama sadece aklıma geldi söyledim ben tavsiyelerinizi herzaman dikkate alınışın sizin şahsıniza birşey demedim

Hayır yanlış anlama sadece aklıma geldi söyledim ben tavsiyelerinizi herzaman dikkate alınışın sizin şahsıniza birşey demedim

ben seni yanlış anlamadım ki canım benim sen ne kadar hassas bi insansın ..anladığım kadarıyla herşeyi çok ince düşünüyosun..kafan çok yoğun ..burcun ne senin

herkesın ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım benım ılk gebelıgım dıs gebelık degıldı ama doktor sadece keseyı goremeyınce dıs gebelık sandı zaten bebegım sonra dustu dusugum agrısız ve sancısızdı uzerınden dokuz ay gectı bır kac aydır bebek sahıbı olmayı cok ıstıyorum ogretmen oldugum ıcın bu aylara denk gelırse ıyı olacak umarım ısteyen herkes bebek sahıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…