Ya birde eğer hasta olursam bu ayın 23de pap smear testi yaptırcam birazda onun için stresim aslında siz ne öğretmenisiniz
bişey çıkmaz inş. canım.ben sınıf öğretmeniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya birde eğer hasta olursam bu ayın 23de pap smear testi yaptırcam birazda onun için stresim aslında siz ne öğretmenisiniz
çok geçmiş olsun canım.bende 25 yaşındayım bu ay olmasaydı bikaç yıl ertelemeyi düşünüyodum oldu şükür..bu dış gebelik normal gebelikle aynı belirtileremi sahip???????
hoş geldin canm geçmiş olsun inşallh en kısa zamnda sağlıklıca bebğine kavuşursun.benim dış gebelikti evt sancım çok fazlaydı ölcem sandım:1closedeyes:herkese mehaba ben de bu sıteye yenı katıldım bır kac aydır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz daha oncesınde bır dusuk yaptım dıs gebelıkte sancı cok sıddetlı oluyormus hamılelıkle belırtılerı aynı ama sancı sıddetlıymıs cunku oncekı gebelıgımde dıs gebelıkten suphe etmıslerdı doktorum sureklı agrın sıddetlı mı dıye soruyordu ordan bılıyorum
evt aynıydı kan değerleim yükseliyodu 1 hafta adet gecikmesi yaşadım o zaman zaten öğrendim gebelik kesesi görünmedi ve benim kanamalarm ve şidd etli kasık ağrım başladı.doktorlar beekleyelim belki küçük olduğndan görünmüyodur dedi geçen o zaman sürecinde tüplerimde patlama yaptı ameliyat oldum acil.ama tüpümü almadılar.şimdi yine istiyorum aynısı gibi olcak diye de korkuyorum..:1no2:
herkese mehaba ben de bu sıteye yenı katıldım bır kac aydır bebek sahıbı olmaya calısıyoruz daha oncesınde bır dusuk yaptım dıs gebelıkte sancı cok sıddetlı oluyormus hamılelıkle belırtılerı aynı ama sancı sıddetlıymıs cunku oncekı gebelıgımde dıs gebelıkten suphe etmıslerdı doktorum sureklı agrın sıddetlı mı dıye soruyordu ordan bılıyorum
ayyy çok üzüldüm .. inşallah bidaha yaşamazsıın böyle bişey
i Rabbim hayırlı evlatlar versin inş.
sağol canm inşallah olmaz.ameliyattan sonra tedavi süreci vardı benm 5 yada 6 ay kadar korumayı bırakalı 5 ay oldu ama hala bişi yok bi sorun olabilir mi yoksa normal mi acaba
Öğretmenlere karşı her zaman boynun kıldan incedir ama bazı öğretmenler çok ayırdımcılık yapıyor
Bencede cook geçmiş olsun... Ilk gebeligini dış gebelikle sonuçlandıranin ikinci geçeliğı daha sağlıklı oluyormuş hayırlısı
ayyy çok üzüldüm .. inşallah bidaha yaşamazsıın böyle bişey
i Rabbim hayırlı evlatlar versin inş.
sağol canm inşallah olmaz.ameliyattan sonra tedavi süreci vardı benm 5 yada 6 ay kadar korumayı bırakalı 5 ay oldu ama hala bişi yok bi sorun olabilir mi yoksa normal mi acaba
doktorlar 1yıl süre veriyo canım senin bide eksta durumların var korkma olur allahın izniyle .ama doktora gitme şansın varsa görünmekte fayda var ..
Hayır yanlış anlama sadece aklıma geldi söyledim ben tavsiyelerinizi herzaman dikkate alınışın sizin şahsıniza birşey demedim