Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlarr yaa benimde hiç yemek ne yapasım yok ama benim bura sıcak değil sanırım tembelliktennn

düşünmemmı aşılama ılac tedavısı derken bu gunlere geldık bıde bakmışım 10 yıl olmuş 8 yılım tedavvı gormekle gectı 27 yasındayım bu arada

zzeynepdurucum geçende sana bişey sormuştum cevapladı da ben mi görmedim canım.nerde oturuyorsunuz,zeynepduru kendi ismin mi

boşver yapma bugünde.bigünde tembellik yap.

yaa hiç sormayınn korunmayı bıraktımm üstüme bi tembellik geildi hiç iş güç yapmıyomm tosul gibi evde dolanıp duruyommm ev kokacak neredeyse alıştım herşeyi anında yapmayı şimdi heryer pasaklı gibi geliyo bigün lavabo bi gün mutfak yavaş yavaş yapıom işi gücüü

Kızlarrr yaa hepımızın derdı bebek kımı bulamaz kımı bılemez ne garıp bı dÜnya dımı??

Kızlarr ben sızı takıp ederımm bı yandanda yemek yapayımm ok mı Şaka maka kocıŞ gelırde yemek bulamazsa benı yer yemek nıyetıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…