Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Benim bu 3 ayim dün doktora gittim fitil verdi iltihap için eğer adet olursan son günü kullan olmazsan beni ara dedi... Test işi işe negatif çıkmasından korkuyorum biraz kaldı sabradebilirim galiba

Benim bu 3 ayim dün doktora gittim fitil verdi iltihap için eğer adet olursan son günü kullan olmazsan beni ara dedi... Test işi işe negatif çıkmasından korkuyorum biraz kaldı sabradebilirim galiba

evet canım fitil kullanma bebişi etkilemesin varsa annem bana dediki iltihaptan sonra kolay hamiş kalınırmış bende geçen ay kullandım fitiller bitti korunmayı bıraktım inşallah tutar diye bekliyorum ama test negatifte çıksa sonuç değişmez ikin sonrada sonuç aynı olacak ama yinede sen bilirsin tatlım

esra ayın 18 inde kocaelinde düğün var inşallah eşimle gelicem oraya hem gezmiş olucam tabii eşimin izin gününe denk gelirse sen kaç yaşındasın aslen nerelisin?

Şimdi çarşıya çıkmaya eriniyorum. Eşim akşam işe gidicek yemek filan vakit bulamam birde eğer bebek olsaydı dün doktor görürdü diye düşünüyorum açıkçası

Şimdi çarşıya çıkmaya eriniyorum. Eşim akşam işe gidicek yemek filan vakit bulamam birde eğer bebek olsaydı dün doktor görürdü diye düşünüyorum açıkçası

canım görememsi normal demekki olma ihtimali var ki sana fitili adetten sonra kullan demiş eğer olmadığını anlasaydı direkt bebk yok kullan fitilleri derdi

Ben 20 yaşın
dayım tokatliyım eşim ordulu da kocaeli gebzede yapıyorum

bende 25 kayseriliyim eşi yozgatlı canımm

Ben geçen ay bekledim test filanda yaptım(negatif çıktı tabiki) bir günde geciktim çok umutlanmistim sonra hayel kırıklığı ama ben de dayanamiya bilirim yarın açık eczane bulursam alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…