Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Bende geldim dün siteye üye oldum... Bende 2.5 senelik evliyim ve 6aydır bebek istiyoruz falan korunmayı yeni bıraktım 3ay oldu anlıyaçağınız bebek hasretiyle yanıyorum:ecrin_bebek:

daha yeniymiş yumurtlama hemen belli olmaz kız dur kendini stresse sokma zaten böyle böyle kendimizi yoruyoruz vallaha benim ilk ayımdı belirti aramaktan kafayı yicektim allah uzun zamandır uğraşanlara sabır versin vallaha ben artık takmayacam belirti falan aramayacağım zaten adetimin ne olduğu belli değil hesap kitap yapamam işte bak diyorum kendi kendime hesağ kitap belirti falan derken allah seni böyle cezalandırdı işte

hahaha kociş mi alacak tozuu güldürdün valla düşünsene camlarıda silermişşş hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimki acık taş fırın olanından hasta olup yatağa düşmedikçe yapmaz hoş bu aralar bende yapmıyorum ama
pazartesi misafir gelecek yarınn bayaa temizlik yapayım diyorum hem kocişte akşama kadar evde

Bende geldim dün siteye üye oldum... Bende 2.5 senelik evliyim ve 6aydır bebek istiyoruz falan korunmayı yeni bıraktım 3ay oldu anlıyaçağınız bebek hasretiyle yanıyorum:ecrin_bebek:

hoş geldin canım aramıza beklenen ama gelmesi istenmeyen adet tarihini verde mehtabımmm eklesin senide

canımm yok öyle düşünme Rabbm neylerse güzel eyler benim ilk bebk 2. ay tutmuştu ilk ay yumurtlama nedir bilmezdim sonra internetten gördüm taihleri hesapladım tutmuş şimdide hesaplı yaıyoruz bakalım tutar mı

inşallah tutar efnancığım
vallah benim kocişten o yönden şikayetim yok ha iş yapmama karışıyor bu böyle olmamış şöyle daha temiz daha güzel diye ama duymamazlıktan geliyorum
bende çalıştığım için fazla vakit ayıramıyorum eve allah razı olsun böyle pratik yemek olduğu zaman yapar utanmaz menemen olsun et sote falan yapıyor kendisi
yada benden sonra gelipte önüne yemek getirirsem tabağını kendi kaldırır mutfağa

canım bende çalışırken yapardı şimdi 4 aydır evdeyim halı olarak yapmıyo çok daralırsam yapıyo hele ilk evlendiğimiz sene ikimizde aynı dersanede öğretmendik haftada 1 gün iznimiz vardı ben evi süpürsem o silerdi yemek falan hazırlardı ama şimdi yapmıyo yazık şimdi ona gecesi yok gündüzü yok çok çalışıyo kıyamıyoum ama düşükten önce hiç bişi söylemezdim ağırda olsa kendim yapardım şimdi bekletiyorum o yapıo ağır işleri

aaa evet esra canım zaten biçoğu 2-3 gün önce çıkıyo silik çıkıyo ama sonuç pozitif aklında olsun çok çok silikte olsa sonuç pozitif

kızlar bhcg değerim 70 çıktığında çok silik olarak görmüştüm 70 çok düşük ona rağmen idrada sonuç almıştımm

:Saruboceq:HAMİLE KALMAYI BEKLEYENLER:Saruboceq:

happines---------------------23 HAZİRANhihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZİRANhihoyyyt
dozturk--------------------------27 HAZİRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZİRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZİRANhihoyyyt
Love-honey------------------29 HAZİRANhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
eymenisa-----------------------8 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------10 TEMMUZhihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
esraersoy---------------------12 TEMMUZhihoyyyt
ceylin33-----------------------13 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
eflalim--------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
zeynepduru07---------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCİİK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
efnanim-----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
mzuhal----------------------- 24 TEMMUZhihoyyyt
dejavu_one------------------24 TEMMUZhihoyyyt
tgba87-------------------------24 TEMMUZhihoyyyt
funmak-------------------------26 TEMMUZhihoyyyt
Little angel------------------ 27 TEMMUZhihoyyyt
rasiha-------------------------- 28 TEMMUZhihoyyyt
Humeyraa--------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
ymr el--------------------------1 AĞUSTOShihoyyyt
defesen------------------------5 AĞUSTOShihoyyyt
ozlem64------------------------09 AĞUSTOShihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOShihoyyyt

Adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:jeyyar:

kmehtap-----------------------??????????fisfisfis
mayaaaa----------------------??????????fisfisfis

HAMİLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK İÇİN BEKLEYENLERyerimseniben

efnanim ---------------- AĞUSTOS
tosti----------------------AĞUSTOS
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA
masallal---------------- AĞUSTOS

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:BEN ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER (2 Cİ SAYFADIR):CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

15. ASU 20-----------------------------------28 HAZİRAN TEBRİKLERRRalkisalkisalkis
16.burcuwaa----------------------------------30 HAZİRAN TEBRİKLER AYIN SON SÜRPRİZİalkisalkisalkis
17. eylem sevcan --------------------------10 HAZİRANalkisalkisalkis
18. ebruaks----------------------------------- 05 TEMMUZ TEBRİKLER AYIN İLK SÜPRİZİalkisalkisalkis
19. 06bvn06----------------------------------- 09 TEMMUZalkisalkisalkis

ellerin dert görmesin mehtabımmm liste çok hoşş maşallah 19. hamişimiz oldu 20. çok merak ettim

canım ben şimdi doktorumun yüzüne nasıl bakarım onu düşünüyoum ben 3 ay ara vermem gerekirken 2 ay verdim şimdi desem niye beklemedin diye hesap sorar anlatsam yinede anlamaz napım acaba doktor mu değiştireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…