canım ama valla benkasığımda batma hissediyorum ve arasıra midem bulanıyo geçen ayda hep sağ kasığım batıyodu ama korunuodum o zaman kafam kaışık ozaman ama gerçekçi olmak lazımm daha çok erken hemen belli olmaz ki dimi
ay herhalde canım evi ne düşünüyorsun sen kendi sağlığını ve bebeğini düşün çok yorma kendini öyle bayram temizliği gibi köşe bucak uğraşma ver kocişin eline bi bez dolanırken toz alsın kaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar nasılsınız...
Bende geldim dün siteye üye oldum... Bende 2.5 senelik evliyim ve 6aydır bebek istiyoruz falan korunmayı yeni bıraktım 3ay oldu anlıyaçağınız bebek hasretiyle yanıyorum:ecrin_bebek:
daha yeniymiş yumurtlama hemen belli olmaz kız dur kendini stresse sokma zaten böyle böyle kendimizi yoruyoruz vallaha benim ilk ayımdı belirti aramaktan kafayı yicektim allah uzun zamandır uğraşanlara sabır versin vallaha ben artık takmayacam belirti falan aramayacağım zaten adetimin ne olduğu belli değil hesap kitap yapamam işte bak diyorum kendi kendime hesağ kitap belirti falan derken allah seni böyle cezalandırdı işte
Hoşbulduk canım... 12 temmuz çok akintim var inşallah olur
Hoşbulduk canım... 12 temmuz çok akintim var inşallah olur
inşallah tutar efnancığım
vallah benim kocişten o yönden şikayetim yok ha iş yapmama karışıyor bu böyle olmamış şöyle daha temiz daha güzel diye ama duymamazlıktan geliyorum
bende çalıştığım için fazla vakit ayıramıyorum eve allah razı olsun böyle pratik yemek olduğu zaman yapar utanmaz menemen olsun et sote falan yapıyor kendisi
yada benden sonra gelipte önüne yemek getirirsem tabağını kendi kaldırır mutfağa
ellerin dert görmesin mehtabımmm liste çok hoşş maşallah 19. hamişimiz oldu 20. çok merak ettim