Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla bende pek yorumsuz kalıyorum senin durumuna şaştım kaldım avaba başka o ilacı alan var mı onlarda nasıl etki görülmüş ne zaman

ay tabiki şekerim hem düşük peşinden şimdi tekrar çalışmalar hem ümre işin bunlar daha önemli halledilmesi gereken şeylerdi hiç takma inşallah bebişin gelir uğur getirir bidahaki sınavın süper geçer

inşallah bittide sınav kurtuldum herkes çalış diyodu en azından bundan kurtuldumm istesem çalışırdım ama ben çalışırsam hesapladım eşimi haftada 2 gün akşam görebilicem bu kadar az vakittide çalışma yapılmaz en iyisi önce bebek sonra iş

mehtap listeyi sen ele almışınn canım listenin 1 sayfası sayfa kaçta ayrıca dua listesi kaçıncı sayfada

listede düzenleme yapsanda hepsi tek sayfada görünse diyorum hamişleri yada bekleyenleri yan yana yazsan şu şekilde
kmehtap-------------ağustos :teytey::teytey: efnanim-----------------temmuz
evhan-----------------temmuz :teytey::teytey: reyyannn-------------temmuz gib

gibi

mehtap bugün test aldım 2 adetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alırken sen aklıma geldin o yüzden tek almadım

evet fena fikir değil ama listenin ilk sayfası yok bende ben önceki sayfadan kopyalayıpta düzenledim sen ve evhanda öylemi yapıyordunuz bilmiyorum canım
neyse ben şu an iş yerindeyim bi eve gideyimde fırsat bulursam bi gözden geçireyim

mehtap bugün test aldım 2 adetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alırken sen aklıma geldin o yüzden tek almadım

alemsin vallaha kız delikafadulden
ama haklısın benim başıma gelen pişmiş tavuğun bile başına gelmez bütün tuhaflıklar beni bulur zaten nedir anlamadım bi hocayımı görünsem ne yapsam kaydirigubbakcemile5

ok canımm ilk sayfayı evhana soralım o halde belki o biliyodur

dur ben seni okuyum :roflol::roflol: püffffffffffffffffffffffff bak üfledim biledelikafadulden

benim bu akıntım olurda adet başlangıcıysa kana dönerse farlutalı devam almama gerek kalmaz herhalde değilmi öyle yarıda keseyimmi gerçe yarım bile olmadı daha bu sabah aldım ilk hapı
offff şaşırdım vallaha

test alırken kadın iki seçenek sundu biri 6 lira diğeri 3 lira bende sordum 6 olanın özelliği ne diye oda adetten 1hafta önce gösterir dedi valla pek inanmadım çünkü burada bu konu konuşulmuştu birinin tanıdığı doktor falan mış hiç bi fark yok demiş o yüzden ucuz olanı aldım

yaım bırakma bence kullanımı nasılsa ona göre devam et belki böyle böyle düzenlenecekse

ama düzenlemek için değilki 6gün 2şer hap alıyorsun sonra adetini söktürüyor diyorum ya bütün tuhaflıklar beni bulur neyse mayaaa ya msj attım oda kullanıyormuş hep çünkü hiç kendiliğinden adet olamıyormuş

bence testin ucuzunu almakla iyi etmişsin bencede onların hepsi aynı ben meraktan parçaladım içine baktım testlerin içindeki film hepsinde aynı bence onların içi aynı firmada üretiliyor
almanyadayken 2 yıl ticaret üzerine okumuştum genelde mesela en basiti şu yediğimiz cipsler lays falan aslında aynı fabrikada üretiliyor ama paketlemesi değişik oluyor
niye baksana BıM deki meyve suları tamek tarafından üretiliyor ama ambalaj farklı daha uygun fiyata
bence bizim testlerde öyle hiç boşuna fazla para harcamaya gerek yok
inşallah pozitif çıkar canım

23 temmuza çok var daha ama ilk defa eşimden habersiz bi iş yaptım sınavdan çıkınca kendim geldim eve eczaneye uğradım aldım hayalimdeki gibi patik içine koyup vereyim diyorum inşallah pozitif çıkarda bu ara hamile moduna girdim bilem ev resmen kokacak oldu

ilk bebişide temizlik krizi yüzünden kaybettim amaaannnnn kokarsa koksun diyorum artıkk

canım ama valla benkasığımda batma hissediyorum ve arasıra midem bulanıyo geçen ayda hep sağ kasığım batıyodu ama korunuodum o zaman kafam kaışık ozaman ama gerçekçi olmak lazımm daha çok erken hemen belli olmaz ki dimi

ay herhalde canım evi ne düşünüyorsun sen kendi sağlığını ve bebeğini düşün çok yorma kendini öyle bayram temizliği gibi köşe bucak uğraşma ver kocişin eline bi bez dolanırken toz alsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…