bende bu sabah farlutal almaya başladım demin wcye gittim çok açık kahve akıntım gelmiş benim vicut iyice şaştı neler oluyor anlamıyorum adetmi olacağım diyecem ama karnım ağrımıyor eee bu kadar geçiken bi adet şimdi gelse karın ağrısından duramamam gerekir farlutalmı yaptı desem hemen bir kaç saatte yapmaz herhalde anlamadım gitti
aha bak beni anlayan sonunda çıktı harbiden benim sınavdan daha önemli bi işim var bebek istiyorum hemde çokkk düşükten sonra hiç çalışmadım aklım fkrim çalışma olsada bebek tutsa bugünde çalışmam var mesela kociş gelsinn dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay tabiki şekerim hem düşük peşinden şimdi tekrar çalışmalar hem ümre işin bunlar daha önemli halledilmesi gereken şeylerdi hiç takma inşallah bebişin gelir uğur getirir bidahaki sınavın süper geçer
mehtap bugün test aldım 2 adetkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alırken sen aklıma geldin o yüzden tek almadım
evet fena fikir değil ama listenin ilk sayfası yok bende ben önceki sayfadan kopyalayıpta düzenledim sen ve evhanda öylemi yapıyordunuz bilmiyorum canım
neyse ben şu an iş yerindeyim bi eve gideyimde fırsat bulursam bi gözden geçireyim
alemsin vallaha kız delikafadulden
ama haklısın benim başıma gelen pişmiş tavuğun bile başına gelmez bütün tuhaflıklar beni bulur zaten nedir anlamadım bi hocayımı görünsem ne yapsam kaydirigubbakcemile5
benim bu akıntım olurda adet başlangıcıysa kana dönerse farlutalı devam almama gerek kalmaz herhalde değilmi öyle yarıda keseyimmi gerçe yarım bile olmadı daha bu sabah aldım ilk hapı
offff şaşırdım vallaha
ama düzenlemek için değilki 6gün 2şer hap alıyorsun sonra adetini söktürüyor diyorum ya bütün tuhaflıklar beni bulur neyse mayaaa ya msj attım oda kullanıyormuş hep çünkü hiç kendiliğinden adet olamıyormuş
bence testin ucuzunu almakla iyi etmişsin bencede onların hepsi aynı ben meraktan parçaladım içine baktım testlerin içindeki film hepsinde aynı bence onların içi aynı firmada üretiliyor
almanyadayken 2 yıl ticaret üzerine okumuştum genelde mesela en basiti şu yediğimiz cipsler lays falan aslında aynı fabrikada üretiliyor ama paketlemesi değişik oluyor
niye baksana BİM deki meyve suları tamek tarafından üretiliyor ama ambalaj farklı daha uygun fiyata
bence bizim testlerde öyle hiç boşuna fazla para harcamaya gerek yok
inşallah pozitif çıkar canım