tşkler eflalciğim zaten başlayacam civanperçemine geçenlerde bişe eklemiştim ya kadın hiç adet olamıyormuş sonra bi karışım kullanıp hamile kalmış hemen onu deneyeceğim zaten ondada ağırlık civanperçemi
inşallah düzelirim ya böyle çok can sıkıcı bir durum oluyor
inşallah canım geçtiğimiz sınavda 85 aldım atanamadım birazda torpil gerekiyor bu sefer daha fazla çalıştım hayrlısı bakalım olusa güzel olur olmazsada bir daha sınava girmem diyorum
canımm ben sınava hazırlanmamıştım zaten ama mat kolaydı sankimm zaman yetişmedi malesef deneme falan çözmeden girince sonuç bu bide ben sayısalcıyım genel kültürüm hiç yok
aha bak beni anlayan sonunda çıktı harbiden benim sınavdan daha önemli bi işim var bebek istiyorum hemde çokkk düşükten sonra hiç çalışmadım aklım fkrim çalışma olsada bebek tutsa bugünde çalışmam var mesela kociş gelsinn dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bu sabah farlutal almaya başladım demin wcye gittim çok açık kahve akıntım gelmiş benim vicut iyice şaştı neler oluyor anlamıyorum adetmi olacağım diyecem ama karnım ağrımıyor eee bu kadar geçiken bi adet şimdi gelse karın ağrısından duramamam gerekir farlutalmı yaptı desem hemen bir kaç saatte yapmaz herhalde anlamadım gitti
canım ya sbr nerelerde en son denize gidiyorum diye çıkmış bidaha gelmedi bide günü geçen arkadaşlarda yok ortalarda inşallah güzel haberlerle dönerler