Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kafama takmıyorum canım başka şeyler de oldu ama işte her şey anlatılmıyor ama hamiş olsam bile bebişi isteyip istemediğime emin değilim yanii o kadar tartıştık kavga ettik hiç bişey olmamış gibi sabaha karşı sarılıyor çevremde kimsem yok dertleşebileceğim hayır ailesi yanlış anlayacak kendilerini istemiyor muşum gibi oluyor yaa gelir gelmez tartışmalarımız başlıyor halbuki çok severim kendilerini onlarda beni çok severler ama eşim beni yanlış tanıtıyor işte kayınım var yanımızda her şeye tanık oluyor ve anlayacağın gerçekten zor durumdayımm :2::2::2:

canım böyle düşünme her evde olur böyle şeyler düzelir..evet aslında eşin düşünmesi lazım onların yanında daha özenli olmanız gerek bide uzaklar ve arada bir geliyolarsa sizin gerçekten böyle oldunugnzu sanarlar..genelde eşler ailesi tarafında birileri gelince dediğin gibi şımarıolar sen eşinle bunu sakince konuş ve deidigim gibi olayı büyütmeyin bak bebek düşünüosunuz isteyip istememek durumuna getirmeyin derim

canım böyle düşünme her evde olur böyle şeyler düzelir..evet aslında eşin düşünmesi lazım onların yanında daha özenli olmanız gerek bide uzaklar ve arada bir geliyolarsa sizin gerçekten böyle oldunugnzu sanarlar..genelde eşler ailesi tarafında birileri gelince dediğin gibi şımarıolar sen eşinle bunu sakince konuş ve deidigim gibi olayı büyütmeyin bak bebek düşünüosunuz isteyip istememek durumuna getirmeyin derim

canım kardeşi geldiği gün beraber dışarı çıktılar ve bana sende gelmek istermisin diye sormadı konuştuk anlaştık ama dün yaptıklarından sonra kalbim kırıldı bir kere zor tamir olur gibime geliyor işi zor anlayacağın amannnn neyse sabah sabah başladım seninde canını sıktım boşver sen beni yaaaa

canım kardeşi geldiği gün beraber dışarı çıktılar ve bana sende gelmek istermisin diye sormadı konuştuk anlaştık ama dün yaptıklarından sonra kalbim kırıldı bir kere zor tamir olur gibime geliyor işi zor anlayacağın amannnn neyse sabah sabah başladım seninde canını sıktım boşver sen beni yaaaa

o 2gün sonra pişman olur gelir yanına cnm..olur mu cnm boşverilirmi burda konuşunca rahatlıo insan valla iyiki varmış bu site diorum bazen

o 2gün sonra pişman olur gelir yanına cnm..olur mu cnm boşverilirmi burda konuşunca rahatlıo insan valla iyiki varmış bu site diorum bazen

evet site iyiki var birazda olsa rahatladım canımm düşünmeyeye çalışıyorum ama kolay kolay affetmem yaptığı yutulur cinsten değil yaniii neyse adet olacam sanırım genelde adet olacağımda sıkıntı basar aşırı terler soğurdum yine öyle olmaya başladı ben önlemimi alayım en iyisi canım 5 dk gelirim bilmiyorumkismile

günaydın ceylin kız sıkma canını aldırma her evlilikte oluyor bak bende geçen gün anlattım içimi döktüm burada çünkü aileme anlatmıyorum zaten adet olamadığım için gergindim bide üstüne eşim saçmalamaya başlayınca kavga ettik oda bana küstü gelmiyorum ben 1hafta annemde kalcam dedi hiç tınlamadım kendine iyi bak görüşürüz dedim tabi erkek milleti ne olcak hiç bişe olmamış gibi geldi akşam eve konusunu bile ettirmedi
ben bazen anlamıyorum erkekleri çok acayip çocukca bi yapıları var

Günaydın hanımlar,ceylincim dertlenmişsin ah canım eşiyle kavga etmeyen var mı ben hiç görmedimde, ben her seferinde kavga edince derimki tamam bu sefer bitti hiçbirşey eskisi gibi olmaz ama barışınca herşey unutuluyor insanoğlu böyle eğer unutmak olmasaydı ömür geçermiydi?

ayyy kızlar hiç sormayın valla biz kadınların erkeklerden çektiği nedir yaaa hiç bişey olamamış gibi sabaha karşı sarıldı kucakladı sınavı vardı bu gün öptü ben gidiyorum dedi bende iyi dedim hiç umursamadım valla azıcık burnu sürtülsün bakalım yaa annemlere anlatsam çok seviyorlar ve eşime bakış açıları hemen değişecek anlatamıyorum o yüzden ama benim gözümden düştü eeee beni boşverin sizler nasılsınız sanırım benim kırmızılar geliyor kıslarr

kızlaar benim kahverengi lekelenme oluo 3gündür adet mi gelcek yoksa yerleşme kanaması olabilir mi

Son düzenleme:
bende yanı kırmızıların geleceği yok bugün farlutala başladım
hoşgeldin eflal senden naber nasıl gidiyor
ceylin aman boşver takmaya değmez yıpranan biz oluyoruz erkekler hiç umursamıyor bende hep öyleyim her kavgada bitti artık diyorum ama bakıyorum biteceğide yok o yüzden anladım hiç kendini üzmeye değmez annenlere anlatmamakla yine en iyisini yapıyorsun boşver bu sefer olay büyür onlarda akıl verir dahada üzülürsün
üstelik bak ne güzel ailen eşini seviyormuş hiç bozma bu durumu
şahsen benim ailem hiç istemiyor eşimi evlenirken çok karşı çıktıklar hala ağızlarını yoruyorlar üstelik biz babamın yaptırdığı evde oturuyoruz hepimiz aynı binadayız ve erkek kardeşimde eşimle hiç konuşmuyor ben hem eşimin hem ailemin arasında bir yerlerde çaba sarf ediyorum zor durum üstelik eşime belli etmiyorum öyle ailemin arkamızdan konuştuğundan haberi yok bide onla uğraşamam bazen bende diyorum böyle nereye kadar çocuk olunca ne olcak ama arkama dönünce bunu 3,5 yıldır diyorum bişede değişmedi olacağına bıraktım herşey nasip kısmet insan hiç bişeyin önüne geçemiyor malesef

mayaaacığım doktoruna bidaha gittiğinde adet düzensizliği için şu ilacı sorsana
cyclo progynova

dün çekmecemde buldum ben yeni evliyken bi doktor vermişti korumuyormuş ama adeti düzene sokuyormuş internette bi kaç forumda araştırdım dün gece hamile kalanda çok olmuş ben bidaha gittiğimde soracam doktoruma gerçekten hamile kalmayı adetleri düzenlediği için kolaylaştırıyormu diye

hadi bakalım inşallah yerleşme kanamasıdır canım ya ne güzel olur
inş.cnm ben de adet göremiodumya 1,5aydır, 3 gün önce bi baktım leke gelio adet oluorum die sevindim(adet olamayınca da seviniorum artık adet göremeyince öle oluo:kedi:)ama 3gündür hala leke kan gelmedi bi türlü anlamadım noluo

Son düzenleme:
ayyy kızlar hiç sormayın valla biz kadınların erkeklerden çektiği nedir yaaa hiç bişey olamamış gibi sabaha karşı sarıldı kucakladı sınavı vardı bu gün öptü ben gidiyorum dedi bende iyi dedim hiç umursamadım valla azıcık burnu sürtülsün bakalım yaa annemlere anlatsam çok seviyorlar ve eşime bakış açıları hemen değişecek anlatamıyorum o yüzden ama benim gözümden düştü eeee beni boşverin sizler nasılsınız sanırım benim kırmızılar geliyor kıslarr

Canım eşimle 4 senedir tanışyoruz diyeyim konuşma nişanlılık evlilik 4 sene hepsi ve biz daha konuşurken bile müthiş kavgalar ederdik ve ben buna rağmen evlendim diyorum mantıklı bir insan evlenmez ama nasip diye bişey var ve bunun önüne geçemezsin eşime çok seviyorum hatta o beni daha çok seviyor ama bildiğim bişey var insan sevdiklerini daha çok üzüyor çünkü sevdiğine nazının geçeceğini biliyor sevdiği insanın ne isterse yapacacağını zannediyor yapmayıncada böyle tartışmalar oluyor, evliliklerde tek sorun eşlerin birbirlerinin kişiliklerine saygı göstermemesi huylarını değiştirmeye çalışması bunu kadında yapıyor erkekde maalesef,bir hadis-i şerif var 'Kadın eğe kemiğine benzer düzeltmeye çalışırsanzı kırılır' diye ben bunu eşime defalarca söyledim kendisi dindar bir insandır ama işin içine örfümüz adetimizde karışınca bozuluyorlar maalesef ve kabul etmiyorlar işlerine gelmeyeni,nevzat tarhan vardır o da hep diyorki eşler birbirlerinin huyunu değiştirmeye çalışmamalı,evet ben eşime çok kızıyorum ama benimde hatalarım var taratışma tek taraflı olmuyor.

Mehtapcım bir türlü karşılaşamadık ben diyorum sana bak civanperçemini kullan bir zararı olmaz canım bende kullandım kendi kullandığım şeyi tavsiye ediyorum,geçenlerde netde araştırmıştım yabancı bir profesör bile tavsiye ediyor civanperçemini menopoza girmiş olsalar bile kadınların hayatlarından çıkarmaması lazım kadın sağlığı için çok önemli diyor.ılaç kullanmandan iyidir canım.

evet kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar ama olmuyor bazen işte kendimize göre işlerimiz oluyor ama anlamıyorlar evet bizde nişanlıyken falan çok tartışırdık evlenince olmaz derdim hep kendimi avutmuşum başka bişey değil yaniii aman can sıkıntısından başka bişey değiller valla bekarlık sultanlıkmış ye iç gez kafan rahat en azından .....

CıVANPERÇEMı
Şifa iksiri: Özünde (usaresinde) acı olan bütün nebatat şifa iksiridir. Civan perçemi ise çağlar boyunca acı çay olarak bilinip şifa dağıtır. - Böbrek çalıştırıcı: Civan perçeminin içinde bulunan potasyum, böbreğin çalışmasına yardımcı olur. Çörek otu ile beraber kaynatılıp içilirse çok iyi bir böbrek ilacı olur. - Sancı keser: Civan perçemi ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse her türlü sancıyı keser. - Adet söktürücü: Civan perçemi tek başına yada sığır kuyruğu, çörek otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse adet söktürür, kadınlarda görülen çocuk olmama durumu adetten ise gayet faydalı bir uygulamadır. Yine menapozdan kaynaklanan kesilmelere de çok faydalıdır. - ıltihap kurutucu: Civan perçemi tek başına ya da az pelin otu ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse, böbrek, bağırsak, mide, mesane ve yumurtalıkta kısaca dahildeki bütün iltihaplara karşı faydalıdır. Haricen yaralara da sürülür. Fransaızlar cihan harbinde oksijenli su yerine kullanmışlardır. - Beyaz akıntı: Civan perçemi tek başına ya da ısırgan oyu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılara içilirse beyaz akıntıyı keser. - Mide ülseri: Civan perçemi az pelin otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak günde 3 çay-su pardağı içilmeye devam edilirse mide yanması mide ekşimesi, gastrit, kolit ve ülsere 1-2-3 ay gibi bir sürede fayda verir. - Gastrit: Civan perçemi az pelin otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak günde 3 çay-su pardağı içilmeye devam edilirse mide yanması mide ekşimesi, gastrit, kolit ve ülsere 1-2-3 ay gibi bir sürede fayda verir. - Baş ağrısı sinir bozukluğu: Civan perçemi ısırgan yaprağı ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse sinir zafiyeti ve baş ağrısına çok faydalıdır. - Grip: Civan perçemi tek başına ya da çörek otu ve sığır kuyruğu ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse soğuktan kaynaklanan rahatsızlıklara faydalıdır. - Bronşit: Civan perçemi tek başına ya da çörek otu ve sığır kuyruğu ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse soğuktan kaynaklanan rahatsızlıklara faydalıdır. - Nezle: Civan perçemi tek başına ya da çörek otu ve sığır kuyruğu ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse soğuktan kaynaklanan rahatsızlıklara faydalıdır. - Balgam: Civan perçemi tek başına ya da çörek otu ve sığır kuyruğu ile kaynatılıp balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse soğuktan kaynaklanan rahatsızlıklara faydalıdır. - Astım: Civan perçemi tek başına ya da çörek otu ile beraber balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse bronşları açar astımı 2-3 ayda şifaya kavuşturur. (günde 2-3 su bardağı içilir.) - Yatağını ıslatan çocuklar: Civan perçemi balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse böbrek yollarını temizler, altını ıslatan çocuklara fayda verir. - Akne: Civan perçemi az pelin otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir ve bu su ile pansuman yapılır. - Sivilce: Civan perçemi az pelin otu ile beraber kaynatılıp balla tatlandırılarak içilir ve bu su ile pansuman yapılır. - Basur ( hemoroid ): Civan perçemi az pelin otu ile beraber içilmeye devam edilir ve bu su ile sık sık pansuman yapılır. - Karaciğer güçlendirici: Civan perçemi sığır kuyruğu ile içilmeye devam edilir. - Yara tedavisi: Civan perçemi az pelin otu ile beraber içilir ve sık sık pansuman yapılır. - Saç büyümesi: Civan perçemi pelin otu ile beraber kaynatılıp saçlar sık sık yıkanır. - Saç bakımı: Civan perçemi pelin otu ile beraber kaynatılıp saçlar sık sık yıkanır. - Civan Perçemi Bazı kişilerde alerji etkisi yapabilir. Koklamak, tozunu yutmak ve vücuda sürtünce alerji yapabilir. Telafisi: Alerji için civan perçemini balla karıştırıp yerse fayda görür. Ayvadana, Akbaşlı, Barsam Otu, Binbir yaprak olarak da bilinir. Civan perçemi az sinameki, çörek otu, sığır kuyruğu karışımıda uyumludur. Güçlü bir acı ilaçtır. Vücudu kuvvetlendirir. ıçindekiler:Acı madde olan achillein, Uçan yağ, azulen, Şamuzelen, Bornoel, Pinen, Sabinen, Kafur, C vitamini, Yüksek oranda potasyum, ınulin, Asparagin, Tanen, Reçine, Fosfor, Organik asitler, Klorofil

CıVANPERÇEMı

Adet kanamaları düzensiz bir genç kız olsun, menopoz dönemindeki veya sonrasında olgun bir kadın olsun, tüm kadınlar için arada sırada civanperçemi çayı içmek çok önemlidir. bazı genç kızların ve yetişkin kadınların adet dönemlerindeki, genellikle sırt ağrıları ve göğüslerin aşırı duyarlılığı ile bağıntılı ağrılara karşı kullanılır. Civanperçemi, akla gelebilecek tüm konularda, dölyatağını (rahim) en iyi biçimde etkiler. Yumurtalık iltihaplanmasında 3-4 haftalık bir kür şeklinde yapılan, civanperçemi oturma banyolarının daha ilkinde ağrılar azalmaya başlar ve iltihap yavaş yavaş gerilemeye başlar. Bu banyolar aynı zamanda, dölyatağı (rahim) akıntılarında ve genç kızlarda görülen beyaz akıntıya da etkili olabilir.. Bu durumlarda ayrıca günde 2 bardak civanperçemi çayı da içmek gerekir. Adet kanamaları bir türlü başlamayan genç kızlar da bu kürü uygulayabilirler. Rahatsız edici vajinal kaşıntılar, bitkinin kaynama suyu ile yapılan yıkama ve oturma banyoları sayesinde yok olabilirler. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında iyileşebilirler. (Referans1: M.Treben). Menopoz döneminde de kadınlar sık sık civanperçemi çayını anımsamalıdırlar. Bu durumda, iç huzursuzluğu ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır. (Referans1: M.Treben)

CıVANPERÇEMı

Ünlü herbalist Kneipp, bir yazısında şöyle diyor : "Arada bir civanperçemi çayı içmiş olsalar, kadınlar pek çok problemle hiç karşılaşmazlardı!". Adet kanamaları düzensiz bir genç kız olsun, menopoz dönemindeki veya sonrasında olgun bir kadın olsun, tüm kadınlar için arada sırada civanperçemi çayı içmek çok önemlidir. Civanperçemi, akla gelebilecek tüm konularda, dölyatağını (rahim) en iyi biçimde etkiler. Yumurtalık iltihaplanmasında alınmaya başlanan civanperçemi oturma banyolarının ağrılar kesilir ve iltihap yavaş yavaş gerilemeye başlar. Bu banyolar aynı zamanda, yaşlı kişilerin ve çocukların yatağa işeme problemlerine karşı ve dölyatağı (rahim) akıntılarında da başarılı olabilir. Bu durumlarda ayrıca günde 2 bardak civanperçemi çayı da içmek gerekir. Miyomlar da (Kas yapılı urlar), doktor kontrolünün olumlu bir sonuç vermesine kadar, uzunca bir süre her gün civanperçemi oturma banyoları alındığında yok olabilirler. (Referans1: M.Treben). Menopoz döneminde de kadınlar sık sık civanperçemi çayını anımsamalıdırlar. Bu durumda, iç huzursuzlukları ve daha başka rahatsızlıklarla karşılaşmayacaklardır.

Kızlar yazı yağmuruna tuttum sizi kusura bakmayın ama çok faydalı bir bitki ve sizinde bilmenizi istedim.

X