- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
jbys canımm hoş geldin nasılsın durmun nedir listemizde en kısa zamanda diye not var senin içinn inşallah güzel haberlerlwe döndün bize
EMİN OL CANIM BİZ DE SENİ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanevhaannnnnnnnnnnnnnnn burdayımm yarın kpsss var amannnn durdum durdum biraz ders çalışım dedim bide okula bakmaya gittik giremedim bugün bundan sonra aksatmam çünkü sizlerii çokkk özlüyorummm çokkk seviyorummmm:1hug:
nasıl olsun canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
günaydın kızlar
hayırdır inş hamilesindir canım benim benimde az kaldı bakalım nasıl olacak belimde ağrıyor kasıklarım batıyor idrar testi yapsam çıkar mı acaba eşimde dün hadi test alayımda yap diyordu oda meraktan çatladı .....
inş. cnm yerleşme kanamasından bahsedioduya kızlar öle bişi olabilir mi acaba?ama ben de belirti yok geçen hafta kasıklarım çook agrıodu ama şimdi bişi yok.senin gününe de az kaldı cnm ama bekle bence hem biz hayal kırıklığı yaşıoruz ham eşlerimiz benim eşimde benden çook heveslenio hadi test yapalım dio ama ümitlendirmiorum sonra morali bozuluo bana belli etmese de:kedi:
haklısın canım bende dedim bekleyelim çıkmaz falan diye ondan sonra yok yok ben hissetmiyorum hamile falan değilsin deyip durdu benide sinir etti o öyle dedikce bende ki heveste kaçtı olmaması önemli deil yanii kafama takmıyorum birde benimki ailesinden birinin görünce ben 2 . planda kalıyorum sinirlerim bozuk anlayacağın canımm
ah kıyamam sana senin baya moralin bozulmuş cnm.biz zaten bu konuda hassasız onlar fazla ince düşünmeden söleyiveriolar cnm takma sen inş.hamilesindir